Любители на кучета - 131

• 32 546
  • 718
  •   1
Отговори
# 135
  • под тепетата
И у нас командата е Фу, но май скоро не се е налагало да я изпълнява.
Ах, тази Лори! Много е грациозна и нежна!
Ози пак е вдигал пъдпъдъците

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 23:06 от bilqna_69

# 136
  • тук-там
При Лори ,,работи"- тя плюе, защото вече схвана, че ще има почерпка, ако изпълни команда,,Фу!"...😉Да я замерям с нещо, или звукови ефекти- абсурд, много ще се уплаши...
Ами да де - следк като е изплюла, е изпълнила команда Фу и заслужава наградка!

# 137
И Пикачу се проявява като прахосмукачка. Миналата седмица едвам го опазих, че покрай майсторите у дома какви ли не интересни боклуци имаше по пода. Навън все гледам къде го водя и очите ми са там, където му е носът. Но си представям, ако в нашия заспал квартал хвърля метално кенче с нещо дрънчащо вътре. Съседите ще ме изядат 😂

# 138
  • в голямото село

Ние вече сме значително по- добре, утре куч е на контролен преглед и понеже е с ограничен достъп до кучета се разхожда важен важен с кола

# 139
  • София
Принцът си има карета! Много ясно!
Буба никога не е яла боклуци навън, но пък ако я оставиш, ще подуши всичко възможно най-гадно и после ще дойде да те целува. Все пак се радвам, че не ги яде тия неща, които души, де Simple Smile

# 140
Ние с яденето от земята доста време се борихме. С нищо друго не сме проблем, но с пустото взимане от земята си беше повече от година драма. Че и с доста неприятни последици, ако си спомняте боледуването ни от зимата. Отдавна не беше посягал, онзи ден подхвана едно котешко а*о, но като изсъсках, го пусна. Следващото го подуши и го подмина. Но и където сме в момента, много рядко има нещо по земята, което да го впечатли.

Докато се научи, което може да отнеме много време, единственото спасение е очите на 4. И пак няма как на 100% да реагираш превантивно. Корекция/поощрение/тренировки с подхвърлена храна. При нас дрънчащата кутийка плашеше околните кучета, но не и него.

# 141
  • под тепетата
Все съм си мислила, че Ози е приказлив и обяснителен, но този ми скри шапката!
https://blitz.bg/lyubopitno/khski-se-uzhasi-ot-kpane-i-razsmya-m … o_news765851.html

# 142
Здравейте, пиша с две питания.
1. Предстои ни кастрация на възрастен НОК и ни притеснява приспиването. Общото състояние на кучето е добро за възрастта му, но въпреки това с упойките винаги има риск. Някой може ли да даде съвет, от някъде чухме за доктор, който не ги приспивал по стандрартния начин, а нещо по-леко. Дали някой има такъв опит и може да ни насочи?
2. Също така, ако някои може да прпоръча ортопед, различен от Златинов, Войчев, при тях сме били.

Благодаря Ви! 

# 143
  • София
Ортопед - Влади Кирилов

Биляна, Ози не отстъпва по говорене, поне не го е страх от водата Simple Smile

# 144
  • под тепетата
Да, така си е, змия! Добре, че поне не се окопава като този пухльо Satisfied
Дебнем мишката

Скрит текст:
Дядо му има забележка, да си изпере на отрочето каишката!

# 145
Момичета и момчета, следя ви, но не пиша, ама няколко дена се виждам в чудо, естествено отново с Пако белята, ставаме час разходка.. Прибираме се игра и всичко, има си внимание.. След 2 3 часа едно скимтене за излизане.. Излиза души каот луд.. Вътрешно откачам, започва да ми тежи корема(влязах в 7мия месец) прибираме се.. След 2 3 часа същото скимтене, като на умряло.. Викам да ака нещо.. Неее няма акане, душкане като луд и пишкане.. Не е кастриран.. Отказахме се.. Макар че мъжа ми мисли вече, че ще е по-добре.. Та въпроса ми е, аз мислих че му се ака и гледам да не стиска.. Но възможно ли е да усеща разгонена.. На година и 11 месеца е, попринцип не е много голям за кастрация нали.. И тъй като съм много съжалителна.. Ако го кастрираме, доста ли ще му е мъка първите дни.. 😅Ще кажете таааа мисли като за дете кучето си.. Ама аз много го мисля, за болката после

# 146
  • под тепетата
Ох, ако питаш мен, щом не му се ходи до тоалетна, значи е надушил някоя девойка покрай вас. Лятото го играхме тоя филм, но с мъжа ми не мога да излезна на глава. Двете съседски кучета - майка и дъщеря се разгониха . Е, то беше мрънкане, уж яде, а слабее. Мъка, ама пусто мъжко его- как така ще остане без фабержета! Ако зависи само от мен, кръцнала съм ги на мига, ама нали си е на дядо му слабостта и не мога да надвия. Ако сте на едно мнение с мъжа ти, спести му тези неволи на Пако и го кастрирайте. Няма да са повече от два-три дни неразположенията.

# 147
При мъжките по-леко.Още на същия ден, няколко часа и ще е добре.
При женските определено е по-сложно.Тайра 2 пъти я рязаха, защото разви абцес след първата операция.И въпреки, че е по-тежка процедурата, още на следващия ден беше що-годе добре.Имаше около 10-12 шева, че може и повече да бяха.
Д.П.И Аз ако бях изобщо нямаше да ми е жал, честно 😂
Да ме размотава през 1 час, а аз да съм бременна, а утре като си с новородено, ами като по-голямо !? Аааааа , режа му топките и да ми е мирна главата 😅
Ози голяяяям красавец си 😍
Билянка и Тайра така си говори, понякога направо не ми се слуша, ама к'во да прайш 🤷😂

# 148
  • Бургас
Надушил е женска. Страда.
И вие покрай него.
И аз съм за кастрация, изобщо не е малък, тамън му е.

# 149
То ако се държи лошо, там научих го.. Ама това вече ми идва в повече, да е за внимание не има си го.. Но спре ли се с вниманието край, гледа каишка и мрънка... Излиза душка като разпран.. Благодаря ви, ще говоря с мъжлето и дано се оправи това нещо, че лягам и ставам с топка в стомаха от няколко дена.. То не мога да наготвя бе.. Скимтеж 😅

Общи условия

Активация на акаунт