Любители на кучета - 131

• 32 302
  • 718
  •   1
Отговори
# 75
Милото френчи ,,Проклетийко" ...Честит му рожден ден!Скоро да е добре, така растат...като децата!Заслужава лакомство, сладурчото!

# 76
  • в голямото село
" Проклетийко" вече е " малкия кашличко" Grinning Набързо спретнахме торта от консерва и показвам малко снимки

Малко е нещастен, че не е на кучешката площадка, но това е....болен в изолация

# 77
  • под тепетата
Честита да му е първата годинка и след три дни да забравите за Кашличко Smiley  и да сте пак по площадките!

# 78
ЧРД на порасналото момче !🥳🎂
Бързо да му минава кашлицата, и от тук нататък да е здрав "беладжия" 😁😍

# 79
  • София
Холи бе на годинка и няколко месеца, когато се разболя лошо и не беше сигурно, че ще оживее. За щастие се оказа борец и сега е по-лигава от всякога.
Да е жив и здрав рожденикът.

# 80
  • София
Честит да е рожденика! Как я търпи тая шапка…браво на него!

# 81
  • София
Честито на рожденика и бързо да оздравява!
Добре дошли на новаците - страхотни сте!

И данъка, макар и на 6та страница, но вече ме хваща срам с тоз принц... само спи 😂. И данъка е спящ 🤣😅🤣😂

# 82
  • тук-там
Честит рожденник и бързо да се оправя!
Вече плъзна ли кучешката кашлица Sad?

# 83
Честит да ви е. Бързо да се оправя и да ходите по площадките.

# 84
  • в голямото село
Благодаря на всички за пожеланията Heart тази нощ спа по спокойно, оставих го малко унил но ще видим довечера при ветеринаря какво е положението. А кучешката кашлица е навсякъде, всички са болни, пазете кучовците.

# 85
  • Пловдив
Честит РД на "кашличко"(на патерици). Много торти още да изяде и дълго да ви радва. Бързо оздравяване.

# 86
На Лори веднъж годишно и слагат ваксина за кучешка кашлица.Преди беше спрей, който се впръска в ноздри.Последният път  в инжекционния разтвор. Есенни багри от нас    

# 87
  • Sofia
Какъв дяволит поглед вади Лори! И есента много и отива!
Стискайте палци днес за едно приятелче бигълче, ще му правят операция за отстраняване на тумор. А Чоки му е донор на кръв, милият ми герой, сега го вкараха да кръводарява…

# 88
  • в голямото село
Roo Roo, ние също сложихме ваксина, но аз на другата вечер го заведох да играе с другите кучета, а между тях се оказа, че имало болни. Просто не го отделих за 72 часа. За това ми е малко притеснено,  хем  с прясна ваксина, хем болен. Притеснявам се да не протече просто по тежко.
А на Лори и очите и се смеят, бонбон

# 89
  • София
Ейй, честит проклетник! От толкоз торта очите му ще избутата шапката от главата, пу Heart Eyes Да оздравява бързо и цяла зима никакви болести повече - само игра и любов за него!
Лори според мен ще е първото говорещо куче, съвсем малко й остава! 

А ето ви и една Буба без диван, за разнообразие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт