Движение на българските майки -ВИДИН тема 4

• 11 983
  • 274
  •   1
Отговори
# 180
Дамаянти, благодаря за снимките  bouquet Чудесни са, представих си каква е била приятна атмосферата при вас Hug

# 181
  • Видин
Диди,разбрах ,че в София е минало мнооооооооооооого успешно,чух се с Мими!Тя веше толкова въодушевена,колкото и ти .Поздравления за успешния ден! Heart Eyes
  bouquet

# 182
  • Видин
И аз благодаря от сърце на ДАМАЯНТИ за снимките! Heart Eyes
След като ги разгледах имах чувството,че всички сме били  с тях в София!
  bouquet

# 183
  • Видин
Ренка,само да ти кажа,че твоите красиви бродирани картички са се продали! Peace

# 184
Искам да благодаря на fiona и на майките от Италия!
Картичките на Фиона бяха много хубави!
А Чиниите от Италия бяха-...невероятни!
Кажете как ги правите?
Радвам се, 4е 4инийте са се харесали и са се продали, дано да съм допринесла за каузата - направих ги с толкова желание. СТРАХОТНИ СТЕ с този ентусиазъм и безкористен труд, заразявате 4ак в Италия Grinning
Мегани, а харесаха ли ти топките за елха? Laughing

# 185
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
а бре моми Party,що не сте си взели възглавни4ките Twisted Evil
Прибираме ги за следващо мероприятие.

Днес беше хубав съвместен  Crazyвесел ден.
Само да ви кажа да си знаете,4е малко координираме работата  newsm78-за в бъдеще съгласувайте всяка ваша инициатива (както до сега е било де) е Ети,Мери или мен  bouquetот каквото и да се нуждаете ни се обаждайте Hug

с Ети дръжте връзка най-ве4е за банк.сметка Wink,тя ви е обслужващата персона hahaha
хайде,по4ивайте сега Heart Eyes

Мдаа, и от мен голяма прегръдка за хубавите неща и това че си направихте трудът да дойдете до София Hug Hug Hug

Както ви е казала Роси,винаги,когато имате нужда от нещо ни се обаждайте на мен,нея или Ети/относно организационните въпроси/,защото както виждате,когато сме заедно,сме силни и непобедими Mr. Green

Надявам се да сте пристигнали благополучно/ей,мисля ви през цялото време, и бебето само ме рита, в да ми напомни да мисля за вас Mr. Green/.

Айде,чакам си поръчките и се гответе за следващия базар Hug Hug

# 186
  • край Дунав
Хей, не спахте ли тази нощ?Сега се смея, чета -момичетата от София ни продали още неща за 72 лв., а ние спим /като в рекламата/ и парите ни работят за нас...Внимание- давам отчет на събраното до тук/ в арт-магазина имаме още гобленчета и на пазара - списанията/Ние от нашия базар+софийския=614 лв. МНОГО ЛОШО, но и предварителната сметка на нещата беше за около 720 лв, останаха много картички, плетените торбички за подаръци на Мими, плетени снежинки.Скоро стартира "продавалник" на Движението онлайн и там ще си правим разни работки и ще си ги продаваме.Аз днес имам доста излизане и ще проверя какво става с другите неща, оставени за продажба.ВЕЛИКДЕНСКИ БАЗАР - В СОФИЯ. Започваме почти веднага!

# 187
  • Видин
Didi,v magazina na Mimi sam,ako imash vazmojnost  ela.

# 188
  • София
Предварително се извинявам  Embarassed  Embarassed  Embarassed, но искам по снимките да се представите коя коя е, защто аз обикновено питам, но вчера забравих  Embarassed

# 189
ЗДРАВЕЙТЕ , МОМИЧЕТА
  и понеже разбрах ,че някои от вас не си четат смс на телефона , а и която не си е получила своя смс , в публичното пространство да си кажа до всички -повечето може би сте си го прочели , знаете ,че имам навика да пускам съобщения до всички ,като ми се сети нещо , та така ,връщам  се и прекопирвам от телефона си
МОМИЧЕТА

БЛАГОДАРЯ  на всички ви
1/ че ви има ,
2/- за времето ,което отделихте за красотите,направени от вас
3/ за мръзненето вчера и днес
4/ благодаря ви ,на вас ,който утре ще ни представите в СФ
Благодаря на Мели ,с която на антибиотик издръжахме
Диди ,поклон мила ,пред теб ,че за каузата доведе и държа дете с температура.
Няма да забравя сълзите на Рени

Браво на момичетата , представили ни достойно в Сф ,не съм се и съмнявала в техния успех  !
Дерзайте !
Спорна седмица ,момичета ,тя също е доста натоварена

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 09:22 от lorys

# 190
  • Пловдив
Браво момичета за цялата ви организация, за труда който положихте и за смелата ви постъпка да пътувате в мъглата за София. Вие сте трахотни  bouquet  bouquet  bouquet

# 191
  • край Дунав
Само кажете и тръгваме отново. нали знаете, че идваме от края на Европа/ пояснявам, че сме последната им дупка и първата такава на родината ни/.Светле, давай сметката да пускам парите, че са у мен.

# 192
тази седмица в резюме

19.12.2006 -  14,45-17,30 -Празненство  за децата от Ново село в ресторант "Меркурий" , Илиев ми потвърди присъствието на децата ,

20.12.2006 -10.30 ч -Празнество на децата от Гомотарци в самия дом / пътуваме за там / желаещи ,моля да обявят

20.12.2006 -14.00 ч. -Празненство за децата от Белоградчик  в ресторнт "Меркурий " Видин  Григорова потвърди ,че ще дойдат  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 13:56 от lorys

# 193
  • Видин
Момичета,помните ли сръбската гражданка,която ни подкрепи на базара и каза,че днес се открива нейна изложба в занаятчийската камара/намира се в Речна гара/
Какво ще кажете да я подкрепим и ние????
Откриването е от 14 часа,но с Мими си говорихме и решихме да отидем към 14,30 часа.
Направих й едно малко букетче и към 14,30 ще бъда в магазина на Мими.От там ще стигнем за 5 минути.Какво ще кажете?
Има ли желаещи? newsm78

# 194
15.00 е откриването  на изложбата -базар ,на която сме поканени 
 моля ,

аз ще дойда , Mr. Green занаятчийската камара е под моя офис  Mr. Green

Мели ,виж ми горния пост -? картичти : нещо ?

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 13:39 от lorys

Общи условия

Активация на акаунт