Движение на българските майки -ВИДИН тема 4

• 11 988
  • 274
  •   1
Отговори
# 150
Ехо, приятелки, как мина денят? Продаваше кли се по/интензивно от в4ера? Айде, разкажете. Crazy
Йоана, аз ще донеса много дрешки след Коледа, все мом4ешки. Ако няма как да сьберете, може да ме из4акаш и да видиш какво имам. Дрешките сме сьбирали двете с мамата с 4иниите. Май ще се намерят и 2,3. 4ифта обувки около 22 номер.

Ок,ако трябва и твойте ще прегледаме....аз поне незнам какви има останали при Диди в склада newsm78
Може сега да им дадем някакви и по някоя игра4ка и после да отделим и от тези които ти ще донесеш и да им дадем пак Peace

Вие кога ще си идвате???

# 151
  • Видин
Гледах по БТВ репортажа за Софийските мами.Бяха много хубави,ентусиазирани и естествени!
Момичета честно казано чак сега се почуствах ЕДНА ОТ ВАС!!!!!
 Досега си мислех,че просто помагам на приятелки.
Благодаря ви ,че ми дадохте пример!!!!!!!!!
С някои от вас се познавам от скоро,но имам чувството,че спе приятелки от многоооо години!
Нямям търпение да започнем пригдтдвленията за великденския базар!
СВЕТЛЕЕЕЕ,много ме трогна със смс-а,щях да се разплача!
ОБИЧАМ ВИ
 Hug Hug Hug

# 152
СВЕТЛЕЕЕЕ,много ме трогна със смс-а,щях да се разплача!
ОБИЧАМ ВИ
 Hug Hug Hug

хихихихи
аз направо си се разплаках,ама се скрих леко от мъжо да не види,4е и без туй наполседък реването ми идва в пове4е ooooh! Tired

# 153
  • Видин
Искам да пожелая успех на Мими,Миленка и Диди за утрешния ден!
Много поздрави на Софийските мами от Видинските мами!

# 154
  • Видин
Йоанка,ти беше супер!Много си печена!
Оправи ли документите на майка ти за масата

# 155
Йоанка,ти беше супер!Много си печена!
Оправи ли документите на майка ти за масата

Embarassed Embarassed EmbarassedОПсссс-не съм Embarassed
В петък нямаше кога,как ще изспусна базара бре ей Laughing

В понеделник след като ме приемат в болницата и в промеждутъка с изследванията ще мина да ги пусна-4е майка ми като зине по тела от италия ще се 4уе във Видин Mr. Green

Всички бяхме супер!И вси4ки сме пе4ени!!!

п.п.Къде ти е магазина???Масата я знам,но магазина не newsm78

# 156
  • Видин
На Ренката искам да кажа,че не съм очаквала едно такова момиче като нея-мило нежно и чаровно ,да се окаже толкова силна, борбена,сериозна,организирана жена!!!!!!
СТРАХОТНА СИ!!!!!!!
Близките ти могат да се гордеят с теб!!
Както и с всички МАМИ!!!!!!!!

# 157
  • Видин
Срищу транжорната до пазара

# 158
Срищу транжорната до пазара

Коя транжорна-на Бина или онази срещу 5-тото?

В понеделник там ли си?И можели да ми опаковаш нещо,4е ще се справиш по-добре от мен Mr. Greenвсе пак си свикнала и имаш тренинг Hug

# 159
  • Видин
Естествено,кажи по кое време за да съм там.

# 160
Естествено,кажи по кое време за да съм там.

А,аз мислех 4е пак ще си цял ден,нали нещо сменяваше мацката newsm78Ами незнам по кое време ще е и затова няма да те занимавам,защото незнам кога и как ще съм свободна с изследванията TiredА,както се о4ертава,ще ми е много натоварен деня ooooh!

# 161
  • Видин
Искам да благодаря на fiona и на майките от Италия!
Картичките на Фиона бяха много хубави!
А Чиниите от Италия бяха-...невероятни!
Кажете как ги правите?

# 162
  • Видин
Ами тя е на погребение в Пловдив.Ако не се върне ще съм в магазина.Ако се е върнала,ще бъде тя,не знам сега.Уговорката ни е тя сама да си прецени кога да се върне.Ако отидеш и ме няма,кажи и че имаме уговорка-тя няма да ти откаже!За всеки случай ще ти изпратя номера си на лични

# 163
Ами тя е на погребение в Пловдив.Ако не се върне ще съм в магазина.Ако се е върнала,ще бъде тя,не знам сега.Уговорката ни е тя сама да си прецени кога да се върне.Ако отидеш и ме няма,кажи и че имаме уговорка-тя няма да ти откаже!За всеки случай ще ти изпратя номера си на лични

ок добре Hug

# 164
Искам да благодаря на fiona и на майките от Италия!
Картичките на Фиона бяха много хубави!
А Чиниите от Италия бяха-...невероятни!
Кажете как ги правите?

Мегани, на мен ли4но няма какво толкоз да ми се благодари CrazyНа 4иниите технологията им е сравнително проста, ама малко трябва да си алхимик Mr. Green, 4е се забьркват едни лепила. Ина4е за декорациите са използвани най/обикновени хартиени салфетки LaughingВ Италия това твор4ество се нари4а декопаж и е много практикувано. Но както всяко хоби е скьпо, вси4ки тия бои, лепила и гланцове...ма пьк наистина са страхотни.

Добре де, купиха ли се 4иниите последно, или хи4 и базара не го видяха Mr. Green Wink, или утре пьтуват за Софииски базар? коЙ знае?
Йоана, цивот и здраве ще пристигнеме за Бьдни ве4ер. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт