90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 569
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
И с Лиса, хахахаха. Сродяват се вече хора от различните сезони.

# 271
А пък наскоро един сайт писа, че Джулиана (манекенката, която се ожени за германец и си имат бебе) е напуснала нейния Майкъл, защото открила, че той има интимна връзка с Таня (те уж бяха приятелски семейства). Като знам колко разкрепостена и либерална е Таня, не бих се учудила ако е истина. Тя напоследък налита и на жени...

# 272
# 273
Анджела направо е готова за Мисис България - не знам как са тамошните стандарти за този тип конкурси, но нашите ги покрива Wink

# 274
Да им е жив и здрав бебокът на Либи и Андрей. Обаче да ги вее тез вимета на фона на това невинно създание ми идва в повече.... Пък нека съм си консерва.

# 275
  • София
Тифани с нов мъж ли е

# 276
Спойлер: Тифани през този сезон на Животът ни като необвързани, се събра с Рон, но във финалния епизод каза, че пак са се разделили.

# 277
Пуснах: "Заживяха ли щастливо" от събота. Лизи и Андрей ще ходят до Гранд Каньон и ще съобщят едновременно на бащите, че чакат бебе. Подготвят някакъв голям плакат на английски и румънски.
При Усман и Кимбърли нищо ново, циклят на едно място. Тя настоява да не е втората жена, а той се жалва как бил между чук и наковалня.
Ед и Лиз вече не са скарани. Терапията, на която ходят уж помага.
Анджела и Майкъл пак се карат, тя обижда... И пак натиск той да си изтрие Инстаграма продължава от няколко страни.
Билял и Шаида правят йога асана. Тя иска да прави йога студио, а този сметкаджия започна да говори как трябвало тя да си отвори кредит в банката, но нямала финансово минало в САЩ и много трудно било да й отпуснат, хахаха. Финансово нямало смисъл да наема помещение. Прави отново разлика между САЩ и Тринидад. И започна да я разубеждава. Ми помогнѝ й де, скръндза.

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 01:12 от diziler

# 278
  • Sofia
На Усман му светнаха очите като видя кандидат булката 🤩
Много е красива 😍

# 279
  • Швейцария
Не само му светнаха, ами и телефона й поиска. Ще има да гледаме драма...

# 280
  • София
Предложението на Кимбърли беше жалко, а после като каза на сина си и той, горкият едва се стърпя да не й каже колко е зле. Усман се чуди как да се нагоди... Ако ти си щастлива, ще се оженя за теб 😁😁, но и да не си, пак ще взема младото момиче, което мама ми предлага. А кандидат - булката е хубавица. Из нета гледах снимки на двете булки, Ким, за жалост, изостава сериозно.
От всички бабки Анжела е най-кошмарно, а и не е толкова възрастна. Като се чуе гласът й под дублажа, та то мъжки глас. От тези цигари се е докарала до това състояние

# 281
Може ли снимка на кандидат булката или поне име, ако се знае, да я потърся при първа възможност, моля.

# 282
Ако имаш опция за връщане назад (интерактивна тв), върни на събота след 23.00 ч. Не знам кога повтарят предаването иначе. Трябва да погледна.  ТЛС много странно си подреждат програма. Не е нормално да набутат 2 двучасови премиери една след друга в една вечер, от 21 до 01 ч., а в други вечери да няма нищо премиерно.

# 283
За съжаление нямам. В кое от всички предавания беше, за да потърся?

# 284
"И заживяха ли щастливо". Трябва да се води като "90 дни до сватбата: заживяха ли щастливо". В събота от 23 до 01 ч. Но това със сватбата беше във втория час, мисля.

Общи условия

Активация на акаунт