90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 102
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
  • Sunshine state
Хахах, оох, много смешно. 😂😂 Ама наистина защо така си е оставила косата, хич не й отива. 👀👀

# 691
Според мен това е някоя апокрифна снимка на Дарси, но без вечните екстеншъни. Колкото и да се напъва да е вечно млада и красива 🤪 няма как да се спрат годините. Иначе сравнението с майката на Асуело е топ.
     Миона и тя добре се е окръглила, такава ли беше като дойде в САЩ?

# 692
  • София /Абсурдистан
Миона си беше закръглена и преди, сега още повече.

# 693
  • Sunshine state
На мен на Миона тялото ми харесва и не я намирам за дебела. При нея не ми харесва това, че се прави на черна.

# 694
  • Швейцария
Миона е от този тип, който е склонен към трупане на килограми. Представям си как ще изглежда след 10 години.
Сега гледах Tell all на Необвързаните. Дали така ми се струва или Таня е отслабнала много? Изглежда много добре.

# 695
А Наталия не знае кой мъж да си избере, върти и двамата, накрая ще остане с нито един. От двата стола на земята. Щото е много умна.

# 696
  • Sunshine state
Аз съм типа на Миона (но руса и бяла 😂) и на близо 38г си изглеждам доста добре, та чак плезят езици понякога по плажа. Нищо й няма. 😂 Обичат си повечето мъже извивки.

# 697
  • Sofia

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 08:01 от Doli

# 698
Изгледах преди малко англичаните. Ще ги следя с интерес. Отдавна ми се искаха нови лица и истории.

Хвърлих един поглед и на мамчетата. Не е моето предаване със сигурност.

# 699
  • Sofia
И на мен са ми интересни англичаните.
Дано има по-интересни двойки и по-малко режисирани моменти.

Мамите със синковците са ми много противни 😤

# 700
Кога ги дават англичаните?

# 701
В сряда от 22ч до 23ч.

# 702
  • Sofia
Само по 1ч.ли седмично?
То докато почне и свърши...и с рекламите сиг.е около 40мин. 🤨

# 703
Кратко е. Все още не са ни запознали с всички двойки. Иначе е интересно. Поне за мен. Глътка свежест след до болка познатите ни лица.

# 704
В миналия епизод пристигна мексиканецът , много нормален млад мъж. Не му хареса в Англия, било студено, сиво и нямало слънце. Отделно храната, той яде салати и тренира, англичанката и баба ѝ приготвили замразена храна, някакви полуфабрикати.
Другата двойка , англичанка, майка на две деца, пропусна два полета за Ливан, качи се чак на третия, колко трябва да си завеян да го направиш, луда жена.
Третата двойка англичанка и японец. Японецът я мотае нещо, май е женен.
От първия епизод върви сюжетът на англичанина и филипинката, от която има дете. Уж не ѝ дали виза да го посети с детето. Майката на англичанина се съмнява, че въобще е кандидатствала, предполага, че само очаква пари и няма намерение да се мести в Англия.

Общи условия

Активация на акаунт