90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 102
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
А 400 паунда са много, много пари за Филипините, можеш половин година да живееш с тях. (Във всичките тези държави... Тайланд, Филипини, Лаос, Камбоджа, Индонезия, Индия... може да живееш със 100 долара пребогато 1 месец. Стандартът е супер нисък.)
А този Шон от години й праща пари, издържа нея, заедно с трите й деца. Тоест те вече са 4, защото тя ражда и неговото. Все забравям, че има доста предистория преди първия епизод на "90 дни до сватбата", свикнал съм на "Преди 90-те дни" където дават как се запознават и виждат за първи път. А тук вече дете направили и ми ги дават в първа серия. Покъртително зле изглежда този Шон (за разлика от ливанеца, който цепи). Филипинката се е вързала с него само заради парите и перспективата тя да се махне от Филипините завинаги.
Англичани, шотландци, ирландци по начало не са красиви хора.

# 676
Тази жена има три големи деца (тийнове), които издържа. Освен това, живее с родителите си и бебе от Шон. Не вярвам да им остават много пари.
А и е нормално Шон да изпраща на детето си.

# 677
Той ѝ изпраща пари много отпреди да се роди детето. Споменаха нещо от рода на 6 години. Родителите му са против той да праща така пари, но кой ли ги слуша.

# 678
Факт е, че тя е с него заради парите, но точно този човек трудно ще си намери жена, ако не плаща. Все пак решението за какво да си дава парите е негово - може да ги харчи за себе си, да ги събира, или да си купи компания - той е избрал последното.

# 679
  • Sunshine state
Аз не го гледам, понеже от всички риалитита нямам време, но дайте една снимка на този Шон. Стана ми любопитно. 😂

# 680
Шон не е нещо различно от среден , понапълнял англичанин. Чистач е в супермаркет, в малък град, явно иска нещо вълнуващо и се е записал  в социалните мрежи. От там нататък се е увлякъл и е поизползван с негово съгласие. Той иска да е така, купува си тръпка със собствени пари, така си и каза. Нищо странно, роди му се дете, щастлив е. Иска да изпрати пари за лаптоп, маратонки и други глезотии, изцяло по негово желание , нормално, живия живот.

# 681
Нещо като бавноразвиващ се е, затова и майка му е настроена да го защитава:

Ето тук (рикап с коментари) може да се види какво преставлява:

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 15:03 от pppqqq

# 682
  • Sunshine state
Ясно, благодаря ви момичета! И тя не е първа красавица, а и ми се вижда възрастна. Ходят си. 😂

# 683
И тя прилича на откачалка, но поне печели пари от цялата работа, вместо да дава Simple Smile

# 684
  • Sunshine state
Ми то при мъжете повечето е така - дават. Голяма печалба и тя е завъртяла, няма що. Sweat Smile
За мен наистина си отиват.

# 685
  • Sofia

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 20:51 от Doli

# 686
  • Sunshine state
Леле, това кой е на последната снимка с тая бяла коса?? Да не е Дарси?? 👀👀
Натали няма нищо общо със снимките, които тя си публикува.

# 687
  • Sofia
Дарси е 🙄

# 688
  • София /Абсурдистан
Леле! Тя не прилича на себе си. Защо косата и е такава?

# 689
Според мен, 90% от косата на Дарси е екстеншъни.
Инстаграм - за Дарси:"Да похарчиш хиляди долари, за да изглеждаш като майката на Асуело" Flushed

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 22:01 от pppqqq

Общи условия

Активация на акаунт