90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 114
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • София
Само набързо...
В последния епизод на След 90-те дни за първи път Шайда ми направи много лошо впечатление. Непрекъснато иска нещо и е недоволна - искам дете, искам ти да го гледаш, сега не искам дете, искам бизнес, сега не искам бизнес искам друго... Ужасна работа

# 662
Не знам снощи какво гледах около 22-23ч.,но ми беше интересно.Всички бяха в студио и коментираха.Джоуви горкият много го критикуваха.Не е перфектен,но има желание да изкарва пари,работи здраво и много държи на семейството си.Иска второ дете,защото според него е добре да няма голяма разлика м/у децата.Свекървата активно се включва в гледането на внучето.Сериозни хора.Яра все така капризна.От самото начало се чудя,те някога изобщо имали ли са нормални отношения?За любов не питам.Поне аз ги гледам откакто му  съобщи бременоста си.Не знам преди какво е ставало.И коментарите на приятелките на украинката,и някои мъже в студиото,че Джоуви и бил под нивото.Отделно,че не бил красив.Тя па,щото много красива е била преди пластичните намеси.

# 663
Джови се е карал с майка си, защото не седи непрекъснато при Яра да гледа детето. Според мен, това е много гадно поведение. Аз имах две баби, които бяха далеч по-скромни жени от неговата майка, но не са ме отглеждали, защото си имаха свой живот и никой не го е очаквал от тях.

# 664
  • София /Абсурдистан
Джови иска второ дете за да върже Яра. То е ясно като бял ден. Иначе не му трябва нищо, което да му пречи на купоните и излизанията с приятели. Явно имат добри доходи, чудя се защо не си наемат помощница вместо да се карат постоянно кой да гледа малката.

# 665
# 666
  • Швейцария

# 667
След малко, като свърши "Преди 90-те дни", започва "90 дни до сватбата: Великобритания" от 22.00 ч.
Приятно гледане FriesPizza

# 668
  • Sofia
Аз взех решението всичко да гледам с връщане в събота вечер, преди "Single Life".
Не ми се седи до полунощ, че да гледам съботния блок в реално време. Simple Smile

# 669
  • София /Абсурдистан
И аз не гледам в реално време заради тъпите реклами.

# 670
  • Швейцария
А сега като свърши Tell all, какво ще гледаме в събота вечерта след Необвързаните?

# 671
Виж комертар №653 на предната страница.

# 672
  • Sunshine state
То и аз не гледам в реално време, но тука рекламите си вървят за съжаление и на записа. Няма хън-мън. 🙄😅

# 673
  • София /Абсурдистан
Гледах новият епизод. Обещава да е интересно.
Рекламите ги превъртам.

# 674
  • Швейцария
И аз го гледах. Поне нещо различно от Америка. Двойките ми изглеждат интересни. Но този Шон да праща по 400 паунда всеки месец на филипинката ми се вижда малко преувеличено. Той е мениджър по почистването каза, с една дума чистач. Откъде да ги има...По-нататък ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт