90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 267
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Според мен си приличат само по това, че имат бузки. А и не мисля, че Ед я е избрал - тя се е закачила за него.
Скрит текст:
Не е много ясно дали са заедно в момента, но сега в края на сезона ще скъсат за пореден път.

# 571
Някой успя ли да види "Заживяха ли щастливо: Двойките разказват" снощи? Много добре са го направили, че заснемат участниците и извън студиото, още при хотелските настанявания, при разни разходки заедно и разговори заедно. Не бях виждал Кимбърли и Джени заедно да си лафят ... или Яра и Шаида.  Джоуви и Андрей уж добре започнаха на бара да разговарят, после се изпокараха.
А при живото предаване се нападаха Андрей и Яра, на тема "как постъпват източноевропейците".  Ед и Андрей също ще си налитат на бой следващата седмица май, защото Ед го обижда.
А Анджела пак влезе, направи скандала, показва средни пръсти на Усман, каза му десетина пъти fuck you, и с гръм и трясък си тръгна.

# 572
Снощи не съм, защото ми беше късно, но съм гледала в Ю туб.
Джови не се бие - той е женчо Wink Шегувам се, хубаво е, че не е агресивен, но има ситуации, в които е добре да се прояви повече твърдост. Обиждат го в лицето, а той само мрънка.

# 573
Снощи не съм, защото ми беше късно
Предполагам, че се шегуваш? Как така 22 ч е "късно", особено пък в събота?  (Хората са навън по това време, метрото е пълно. Аз се прибрах към 23 ч. и си пуснах на запис предаването от 21.00 ч, без реклами). Неслучайно ТЛС са избрали този час за излъчване на премиерни предавания, не на повторения. Това се води пиков час за телевизията.

# 574
Няма смисъл да го обсъждаме всеки път Simple Smile Имам предвид това колко часа е късно, според мен, не предаването.

# 575
Мале, мале... направо ме убиваш Wink "22 ч. в събота - късно"
Какво да кажа за "Pillow talk", дето е от 24 ч Wink

# 576
Когато го повторят, мога да го гледам Simple Smile

# 577
Pillow talk беше сниман явно по време на Неlloween, всички бяха като вещици и чудовища по леглата, докато коментират.
А в Tell All преди това... изпусна страхотни сеири.

# 578
22ч. на мен също ми е късно. Днес успях да изгледам една част, утре- останалото.

Не съди от собствената си камбанария, diziler. Всеки има различен начин на живот, различно ежедневие и ангажименти.

# 579
  • Швейцария
Аз го гледах на запис. Интересно беше. Анджела пак изби рибата с нейните скандали. Те всички си имат някакви караници в социалните медии и е добре, че снимат и извъм предаването. Да разберем за какво иде реч.

# 580
А че Майкъл и Усман са се срещали в Нигерия, това не го знаех. Ето снощи ми се изясни. И Анджела пак побесняла от някаква обща снимка и от клюки кой имал ИГ, кой с кого си пише и поства. Много луда жена.

# 581
Аз гледах в събота само 2 часа tell all. За какви 4 епизода говорите? Още ли са давали?  Да ходя да връщам? 😀

# 582
4 епизода са общо, а по нашата телевизия е излъчен един. Другите - през следващите седмици.

# 583
Аз гледах в събота само 2 часа tell all. За какви 4 епизода говорите? Още ли са давали?  Да ходя да връщам? 😀
Те го казаха в началото, това е първият от 4-те епизода. Значи в следващите три съботи ще дават останалите Wink

# 584
  • Sofia

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 23:30 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт