Борбата с рака - духовно оцеляване, физическо преодоляване - 77

• 53 228
  • 758
  •   1
Отговори
# 330
  • Русе
И двамата.
Не знам какво е това, но дано да е нещо безобидно Hug

# 331
Попадна ми интервю с доц. Консулова от днес: https://clinica.bg/22603-Ne-razbrah-kakvi-sa-prichinite-za-otstranqvaneto-mi

# 332
Дано намери своето място, където успешно да реализира амбициите си за промени в името по-качественото лечение на пациентите.                   Рен, чудесна новина!Дано никога повече не изпиташ такива притеснения.Би ли споделила кой лекар и в коя болница интерпретира резултата от ЯМР, за да си имаме едно наум?

# 333
Рен, супеееер! 🍀

# 334
Доктор Русинов е гледал ямр. Той ме извика на следващия ден да ме гледа и на ехограф.
Изключително обстоен беше прегледа.
Аз съм много доволна и пак бих се доверила.
В диспансера също един лекар ми прави преглед и той се притесни от твърдостта и пришпори да е по-бързо деня на изследването.
Бях и при една хируржка в ИСУЛ тя също много внимателно направи мануален преглед и всички искаха да се изследва . Никой не е казал че е 100%сигурен, бяха на мнение да го биопсирам , а не да го оставям и ме изпратиха при хирурга. Според мен нещо стана при тънкоиглената биопсия, защото това се промени беше нарастнало , после сега преди операцията почна да намалява.
След изваждането казаха окислено мастно.
Като излезе хистологията ще видим как го описват , какъв размер е .

# 335
Момичета, знаете ли какъв специалист издава направление за сцинтиграфия?
Майка ми я болят костите и днес е при личната за направление. Някой беше споменал в предишна тема, че в Онкологията минаваш на гръден хирург и той дава направление

# 336
Не може личната. Пациентите се насочват към ЛКК с Направление №8А и подават документи в лечебното заведение, като в двуседмичен срок Комисия разглежда документите и одобрява индицираните пациенти.
Направление №8А се издава от лекар от специализираната извънболнична медицинска помощ; лекар от лечебно заведение, изпълнител на болнична помощ; медик от Комплексен онкологичен център (КОЦ) или диализен център. Разходите по изследването се поемат изцяло от НЗОК.

# 337
  • пловдив
Датата е 06.02.2008 г.
Хули, написа :
Мислех отдавна да пусна тази тема,защото виждам че има какво да си кажем и да се подкрепяме взаимно в неравната борба с това коварно заболяване.Стори ми се че аз съм подходящата да я пусна,защото все пак съм ветеран ,на всичкото отгоре съм и оптимист и изобщо не мисля да се предавам или пък да се отчайвам.Както бях казала някъде:Живее ми се Hug. Дано успея да ви вдъхна кураж и малко от моята сила  bouquet
Успех,мили мои .

От тогава вече в 77 теми тук е място, в което се подарява подкрепа, съвет, надежда!

Днес Хули напусна този свят Sad
Почивай в мир, Маме ❤️
Съболезнования на семейството и!

# 338
  • Sofia
Ех, Хули, колко много ни даде в годините! Broken Heart Ще липсваш много!
Толкова сила и вяра съм вземала от теб! Disappointed Relieved
Съболезнования на близките.

# 339
  • София
Светъл път към звездите, Хули!💐
Пример си за сила и воля за оцеляване и за хъс за живот!
Съболезнования на близките!

# 340
Да почива в мир!Нека душата и намери мир и спокойствие.

# 341
  • София
Един от най-борбените хора, които познавах. Почивай в мир, Хули!

# 342
Нека почива в мир . Сила на близките и.

# 343
Ех, Хули, колко много ни даде в годините! Broken Heart Ще липсваш много!
Толкова сила и вяра съм вземала от теб! Disappointed Relieved
Съболезнования на близките.
Един от най-борбените хора, които познавах. Почивай в мир, Хули!
Казали сте всичко , което мисля и аз:disappointed_relieved:

# 344
Flowers RoseFlowers Rose
Мир и светлина на душата ѝ!
Аз, все още искам да стана като нея и се надявам да имам силата и мъдростта ѝ и да минавам през битките като победител!
Ще ми липсват отрезвяващите ѝ постове и как ни приземяваше, като вземехме да се филмираме....

Общи условия

Активация на акаунт