Борбата с рака - духовно оцеляване, физическо преодоляване - 77

• 53 230
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
Много ще ни липсва Sad
Съболезнования на семейството 😥

# 346
  • Русе
Светъл да е пътят ти, Хули.Hands Pray

# 347
Съболезнования за близките и приятелите на Хули. Вярвам, че е на по-добро място и вече нищо не я боли. Hands Pray

# 348
Еех, Хули.….светлина по пътя й и мир на душата й! 🙏
Тъжно е...

# 349
Да, Хули, успя да ни  вдъхнеш кураж и много от твоята сила!
Светъл път на душата ти!
Съболезнования!

# 350
Много тъжно...вярвах, че ще се пребори и този път...Мир на душата й!

# 351
  • assenovgrad
Светлина по пътя ти, Хули! Стана ми много мъчно! Мир на душата и!

# 352
Съболезнования на близките и приятелите на Хули🙏. Да е светъл пътят и🙏

# 353
R.I.P. , Баба Хулиганке!
Не сме контактували, но съм те чела в темите КГБ. И искрено съм се забавлявала на чуството ти за хумор Simple Smile !
После като ме удари челно " товарния влак" видях, че и ти си била една от нас.
Почивай в мир и се забавлявай, там където си! Flowers Rose

Момичета, във ФБ в групата "Приятелки на една от осем" една жена  предоставя възможност за тренировки по пилатес онлайн. За нас включването е безплатно. Аз тази вечер се поразтегнах с тях. Не са много натоварващи упражненията и се чуствам добре. Който иска може да се включи.

# 354
Моли, може ли повече информация,  линк, нещо, потърсих, но не открих такава група...Онлайн на живо ли е или може да го правиш в удобно за теб време?
И нещо важно да попитам. В сряда ще е готов резултатът от ПЕТ скенера. Ще ми разяснят ли нещо на място? Трябва ли допълнително да си запиша час и да си платя за разчитане? За Варна става дума, ще съм благодарна, ако DZ, Варненско Тинтири и други се включат. Много ме е страх от тоз скенер и ако не ми кажат нищо или нещо, което не разбирам и не ми разяснят ще умра от инфаркт, не от рак Confused

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 22:17 от Alik

# 355
Алик, групата е поверителна и трябва да си член, за да видиш поста.
На живо са тренировките, но мацката спомена, че ги записва и ги пуска на тези, които са с абонамент. Това е групата : https://www.facebook.com/groups/387613372552276
Мога да копирам текста на поста тук, ако има интерес ?

# 356
Моли, благодаря,  пратих заявка за включване. Присъединиха ме веднага, почти на секундата. Отивам да чета. Heart

# 357
  • у нас - на брега на морето
От толкова време не бях влизала в темата. Тази вечер нещо ме накара да вляза, за да потърся група за подкрепа за една приятелка с рак на жлъчката/вече отстранена/ и мети в черен дроб. Реших да надникна в нашата тема и...неприятна изненада! Нашата безценна Хули се пренесла при другите наши момичета, които отлетяха във вечността. Много ме заболя и осиротях за сетен път. Хули беше първия човек, който ми протегна ръка в страшната 2009 година. В тази тема намерих много сестри по съдба и приятелки в живота, които ме вдигаха на крака когато се сринех. Благодаря ти, маме, както всички я наричаха! Ще липсваш на всички ни, но най-много на съпруга, децата и внуците. Мир и покой по светлия път към безкрая! 🥀🥀❤️😢

# 358
Здравейте, да споделя, че излезе и моята хистология. Първи стадий съм и съм много обнадеждена Simple Smile.
Преписвам от епикризата - pT1cpN0M0, стадий  IA МКБ С 50.3.
Започвам лъчетерапия на 21.11, 25 процедури. След това хормонална терапия, но това е, което, истински ме притеснява защото съм с аденомиоза и имам 5 инвитро опита, от които се подувах като топка след всеки един. Все още боря много кг в повече. Имах и животозастрашаващо раждане, не по моя вина, и знам, че имам страшно много сраствания. Преди 5-6 години моят гинеколог предлагаше да махнем матката заради чести кръвоизливи от аденомиозата, но искаше да е в онкото, в екип с негов познат доктор, защото както казваше, той е по заплетените случаи, и то коремна операция. След това цикъла ми взе да прескача и аз се успокоих. Сега започва отново да ме тормози този въпрос.
Относно взимане на добавки, казаха ми нищо не е необходимо, ако се наложи в процес на курса ще ми кажат. Когато започна лъчетерапията никакъв дезодорант където няма лимфи, да ползвам бебешка пудра защото е хубаво е мястото да е сухо, ако е влажно или мокро било предпоставка за проявяване на странични ефекти .

# 359
Alik, никой нищо не разяснява!
Дават ти листчето с разчета и до там.
Ние след това с майка минаваме комисия.
Предните пъти лекаря, който  я прати на ПЕТ я прати и  на комисия. Излизаха си туморни формации.
На последния ПЕТ има пълен отговор на лечение, но нови ЛВ светнаха!
Води се вече диспансеризирана и се чудех, кой ще я прати на комисия.
Отидох на регистратура, обясних ситуацията и направо ме пратиха в 55каб. да я запиша на комисия. Там назначават следващото лечение.

Теб кой те изпрати на ПЕТ?
Стискам палци да няма нужда от допълнително разчет!

Мен на ПЕТ ме прати хирурга, който ме оперира.(РМЖ)
Написаха някаква активност в матката и единия яйчник. Направо си направих консулт с АГ онколог! Без да се връщам при хирурга, защото той е гръден и с нищо нямаше да ми помогне!
Зависи от случая и резултатите🤗

luce, не виждам какво може да те притеснява!
Начален стадии, само с лъче...
После хормонална..
Ще се справиш🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт