Борбата с рака - духовно оцеляване, физическо преодоляване - 77

• 53 227
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, момичета! И аз споделям мнението за ползата от Герисан. С две операции за РМЖ съм, засегнати и отстранени лимфи. След първата химия кръвните ми показатели бяха размазани, но се нормализираха, за което допринесе Герисан-а, по мое мнение.
Luce, и според мен изчакай какво ще ти препоръчат. Кураж, защото има варианти за действие!

# 316
Благодаря за включването за Герисана.

# 317
Здравейте, операцията мина и да се похваля на гефрира излезе мастно топчето.
Още не мога да повярвам, че професора се оказа прав, а не ямр-то, но съм безкрайно щастлива, че е така.
Операцията е малка и в петък ще ме пуснат.

# 318
Здравейте, операцията мина и да се похваля на гефрира излезе мастно топчето.
Още не мога да повярвам, че професора се оказа прав, а не ямр-то, но съм безкрайно щастлива, че е така.
Операцията е малка и в петък ще ме пуснат.
   Е това ако не е добра новина кое?Браво Рени радвам се отдъхни си все добри новини да чуваш.

# 319
Браво REN!,много се радвам за теб🤗🥰🍀

# 320
  • Русе
Колко е хубаво, когато новините са добри Nature Sunny и колко много имаме нужда да вярваме на лекаря си. Дано по- вече да нямаш повод за тревоги. Heart

# 321
  • София
Супер, Рени, много се радвам! Те все пак ще направят хистология, нали?

# 322
Ех, че хубава новина, Рени!!! Heart
Така се радвам, че всичко е било бял кахър!  Да се почерпиш подобаващо след толкова притеснения!
Да кажа и една прясна новина: доц. Консулова ще се върне в онкологията. От вчера директора е сменен!
Днес го разбрах от самата нея.
Тази жена е страхотна!
Няма такъв сърцат лекар!

# 323
  • Русе
Рени, браво, маце! Страхотна новина! Heart

# 324
Рени, много се радвам за теб и за добрите резултати!
И за доц. Консулова, също( нищо, че не я познавам и не съм имала досег с нея, но явно е добър лекар, щом толкова хора я хвалят и препоръчват)!

# 325
Страхотна новина, РЕН! Само с такива да се хвалим!

Моли, добре че писа. Утре планувах да ходя в Онкологията за да се подпиша в петицията за подкрепа. Ти там ли я видя? Тя е уникален човек. Затова реших да ми е лекуващ онколог, въпреки мизерията и лошото отношение на сестрите.

# 326
Касаби, не е в онкологията още. Аз бях в частния й кабинет, но каза че скоро нещата ще се нормализират. Не каза колко ще е това "скоро", а на мен ми беше неудобно да питам.

# 327
Предполагам,че ще има хистология, би трябвало да кажат като ме пускат.
Едната жена в моята стая е била с назначено лечение от нея и вкука и бил останал очарован от доцент Консулова.
Повече от час му е обяснявала и чертала.

# 328
Рен, много се радвам за теб, чудесна новина:).
Добри новини и за доц. Консулова, не я познавам, но от това, което изчетох, явно е прекрасен професионалист.

# 329
Здравейте ходих да си взема епикризата от последния скенер и пътувам за Панагюрище.След скенера като ми звъняха казаха ,че няма нищо ново и притеснително и аз се успокоих,но сега се зачетох в епикризата и пише:В областа на финдуса на стомаха интралуменно и пристенно се визуализира добре ограничена хетеродензна формация с аксиални размери 14/13 мм-за клинична корелация.Знаете ли какво е това и кой да питам онколога или хирурга.

Общи условия

Активация на акаунт