КАУФЛАНД - тема 61

• 52 455
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Не е през каса. Пише, че трябва да стои активен (тоест да не го деактивираш) до края на седмицата. Явно като приключи седмицата и автоматично се записваш още веднъж за лотарията.
За мен тези увеличавания на шанса са пълни простотии. Аз никога не участвам в томболи, защото знам, че наградите рядко отиват при случайни хора. Но така и така ще ми изгарят тези точки. Поне да направим активност на играта и после да се отчете голям интерес към нея 😀
Честно, по- бих хванала вяра, че наградите ще стигнат до обикновените хора, ако ваучерите бяха по 50лв, а телефоните- Алкател или Ксиоми.

# 76
Ааа никаква активност не искам да им създавам , ще чакам нещо полезно да ми измислят . Сега до  30.10 като подхлъзнат клиентите да си изразходят за нищо точките в тази игра  и след това ще пуснат нещо изкушаващо за точки, защото никой няма да има и трябва да напазарува , за да натрупа нови 😉 Хитреци са , ама ги разконспирирах и ще чакам моят момент да си ги похарча с мисъл😄

# 77
  • София
Тази седмица не съм ходила в Кауфланд и нямам бонус купон. Та явно все пак трябва да се пазарува през седмицата, за да се появи.

# 78
  • оттам, откъдето започва България
Не, не трябва. Не съм пазарувала тази седмица в Кауфланд, но имам Екстра купон.
Явно е някакъв проблем в телефоните.

# 79
  • София
И аз нямам екстра купон. Sad

# 80
Третия линк на ЛенаК не ми се отваря. Какви са специалните предложения?

# 81
  • София
Не трябва да се е пазарувало за да има бонус, потвърждавам. За последно съм влизал в К през юни за 2-3 лева сметка и имам бонус купон. Но пък нямам точки за да го активирам, естествено 😅

# 82
  • София
От телефонът влизам в темата. И трите линка от Лена се отвориха без проблеми.

# 83
  • София
Аз точки имам, много, но купон-не. Явно не съм от любимците на Кауфланд.

# 84
Третия линк на ЛенаК не ми се отваря. Какви са специалните предложения?
Изгодни предложения  в issuu.com само 4 страници са.
Брошурите ги правят видими рано сутрин в събота ,може да опитате дали от там👇 поне ще стане отварянето,въпреки,че брошурите са директен линк към сайта на Кауфланд и явно нещо се прецака от тях и на определени устройства не се отварят😢 https://www.kaufland.bg/broshuri.html

И аз и майка ми не сме правили сметка от 30лв. и го имаме купона за екстра шанс .Майка ми дори няма точки да го активира🤣 понеже картата й е нова и освен това много рядко ходи в Кауфланд(повечето пъти аз й пазаря) и още по-рядко й се занимава да сканира

# 85
Заради вас и аз сега отворих приложението да погледна...Stuck Out Tongue Winking Eye

Не знам каква им е логиката, но и при мен има купон за допълнителен шанс, а последните ми няколко сметки са за съвсем дребни суми. Нито имам сметка 30лв, нито имам натрупани 50 точки, че да го активирам.
С това правило 1т.=5лв бая точки изпуснах. Не са ми притрябвали, но е дразнещо, а моите сметки все не се закръгляват на петица, пък допълнителни покупки обхваната от мания по разни игри не правя, та едва ли съм им и аз от любимите клиенти. LaughingLaughingLaughing

# 86
  • Mostly in my mind
Не е през каса. Пише, че трябва да стои активен (тоест да не го деактивираш) до края на седмицата. Явно като приключи седмицата и автоматично се записваш още веднъж за лотарията.

И аз така го разбрах.

Винаги всички линкове на lenak са работили при мен. Благодаря, че споделя. Simple Smile

# 87
Тези чаши ли коментирахте? При нас( София,  Кукуряк) имаше само с този надпис...
А как разместват магазина, просто ужас...ходят младежи, които уж да разясняват на клиентите,  кое къде е, а те самите не знаят...
Скрит текст:

Да, за тези чаши пишем.
В Пловдив-Кичука изобщо нямаше като показаните от теб.Явно във всички магазини са различни.

# 88
Къде по-точно стоят тези чаши? Забравих да погледна за тях...
Нямам сметка тази седмица над 29,05 лв (за малко съм изпуснала 30-те лева 🤪), купон за екстра шанс имам...

# 89
Аз точки имам, много, но купон-не. Явно не съм от любимците на Кауфланд.
И аз имам 90 точки, но нямам купон.
Що така?

Общи условия

Активация на акаунт