КАУФЛАНД - тема 61

• 52 182
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Какво кафе ползвате за тази кафе машина , прави ли каймак

# 541
# 542
  • Бургас
На работа сме с такава кафе машина. Прави хубаво,силно кафе със страхотен каймак.
Искам и за вкъщи да си взема,но кога ще е...

# 543
В петък ми изчезна купончето за отстъпка в Горубляне. Предният ден стоеше с надпис "очаквайте скоро", а като отворих приложението в деня за активиране само примигна и изчезна.

Не планирах да ходя до там, но просто ми е любопитно дали при някой се е получило същото и е пак някакъв бъг в системата им?

# 544
Пинко, мерси! А какво кафе използвате?🙂

# 545
Взех гофретника, пробвахме го вече, супер е 🤗 Исках и халат да си взема, но нямаше. Тези дни ще ходя да търся. Чакам да пуснат и вертикалната прахосмукачка на Айко 😊

# 546
Халатите на Дилос не бяха плътни от дебела хавлия, а рехави сутринта ги гледах и се отказах. Кафето е някакво смляно купено. Пише смес арабика и робуста.
Скрит текст:
от сърбия го взех

# 547
  • Бургас
Кафе използваме Нова Бразилия,на Чибо -Едушо жълта опаковка....почти всички смлени кафета става.
Само да не е прекалено ситно смляно, понеже тогава става чорба.

# 548
В петък ми изчезна купончето за отстъпка в Горубляне. Предният ден стоеше с надпис "очаквайте скоро", а като отворих приложението в деня за активиране само примигна и изчезна.

Не планирах да ходя до там, но просто ми е любопитно дали при някой се е получило същото и е пак някакъв бъг в системата им?

Аз го ползвах успешно, но в магазина беше ужас. Като в моловете преди Коледа. Имаше борба за лимоните по 1.95 както и за киселото мляко за 70 стотинки.

# 549

Аз го ползвах успешно, но в магазина беше ужас. Като в моловете преди Коледа. Имаше борба за лимоните по 1.95 както и за киселото мляко за 70 стотинки.

Аз също ползвах купона успешно. Под всеки артикул имах отстъпка, сега дали е по 10% не съм смятала 😁. В събота малко след обяд беше прилично. Имаше хора, но не беше бутаница. Много бързо минах през касата.

# 550

Имаше борба за лимоните по 1.95 както и за киселото мляко за 70 стотинки.

В Лидл бяха на същата цена, колкото искаш.
В тази връзка пак там, специално за Долче, другата седмица, май от петък зехтинът Примадона ще е намален, 10.49. Ще купя.

# 551
Дева, може и аз да купя зехтин.🙂 Заредихме вече с 5 бутилки био зехтин по 500 мл и с 2 литра от La Espagnola от Кауфланд, но единият литър почти е свършил вече...Никога не е излишно да има по още някоя бутилка запас.🙂

# 552
  • shumen
Аз утре ще ходя за  тоалетна хартия и някои други неща.Само да не ги изкупите още сутринта.

# 553
Каква е тази метеостанция дето я предлагат срещу 10 точки? Какво прави, някой знае ли?

# 554
  • в сърцата на децата <3
Аз да си побутна въпроса за автомата - никой ли не е пробвал такъв?

Общи условия

Активация на акаунт