Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 56 912
  • 774
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте. Вчера мина моята операция за уголемяване на бюста. Оперира ме д-р Молов в гр. Смолян. Операцията мина много добре. Изключително доволна съм от целия екип на доктора. Резултата като за ден 2 е приличен. Болката е малка и то само когато се движа.

# 211
Момичета, имате ли представа колко се чака за операция при д-р Хатър?

# 212
  • Germany

Ако искаш ми пиши на лично. Аз скоро отстраних своите импланти точно поради здравословни причини. Относно уголемяването с мастна тъкан съвсем скоро беше коментирано. Ефективността и трайността на тази процедура е доста малко и като обем не се постига кой знае какво, по-скоро може да се използва за коригиране на неравности и козметични дефекти. Освен това крие доста рискове - от образуване на фиброзна тъкан, мастни топчета, неравномерно разпределение и разграждане, миграция и куп други проблеми. Така, че не е удачен вариант увеличаването със собствена мазнина.

Може ли да споделите какво наложи отстраняване? Аз все следя тези казуси, защото още имам страхове за евентуални проблеми. Благодаря

# 213
  • София
Момичета, имате ли представа колко се чака за операция при д-р Хатър?

В началото на ноември,  записваше за февруари.

# 214
В средата на август ми даде час за консултация в Панагюрище за началото на септември, но датата не ми беше удобна и доктор Хатър ми предложи в Пловдив, но вече за 28.09, а дата за операция си запазих още като уговорихме  консултацията през септември - в началото на декември е.

# 215

Ако искаш ми пиши на лично. Аз скоро отстраних своите импланти точно поради здравословни причини. Относно уголемяването с мастна тъкан съвсем скоро беше коментирано. Ефективността и трайността на тази процедура е доста малко и като обем не се постига кой знае какво, по-скоро може да се използва за коригиране на неравности и козметични дефекти. Освен това крие доста рискове - от образуване на фиброзна тъкан, мастни топчета, неравномерно разпределение и разграждане, миграция и куп други проблеми. Така, че не е удачен вариант увеличаването със собствена мазнина.

Може ли да споделите какво наложи отстраняване? Аз все следя тези казуси, защото още имам страхове за евентуални проблеми. Благодаря
Малко по-напред в темата съм написала.

# 216
  • София
Момичета ,на 15 дни съм от операцията ,но много странно на мястото на шефовете (предполагам) усещам дори при легнало положение ,сякаш съм с много стегнат сутиен и ме убиват банелите (сякаш ме ръчка ) и то предимно от едната страна, случвало ли ви се е ?

# 217
Момичета ,на 15 дни съм от операцията ,но много странно на мястото на шефовете (предполагам) усещам дори при легнало положение ,сякаш съм с много стегнат сутиен и ме убиват банелите (сякаш ме ръчка ) и то предимно от едната страна, случвало ли ви се е ?
Всякакъв дискомфорт като стягане, бодежи, опъвания са напълно нормални в етапа на олягане на импланта. Все пак имаш и вътрешни шевове. Не се притеснявай. По принцип казват , че до към 6 месец е този процес. Други удълважат на 1 година.

# 218
  • Русе
Към момента д-р Хатър записвала за май месец.

# 219
15 дни е много прясна операция. Ще имате много различни усещания още дълго време...

# 220
Здравейте момичета,  интересувам се от премахване на белезите с лазар. Чувала съм, че колкото е по- рано след операцията се третира белега, толкова по- добре се заличават белезите. Има ли някое момиче ,което е минавало през такава процедура, къде, заслужава ли си и общо взето всякаква информация би ми била полезна.
Благодаря 🍀

# 221
това имам като информация, това е от Есте Клиник в София, не съм ходила

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 13:17 от peppermint

# 222
  • София
А при д-р Димитров дали вървят с година напред часове за консултация? След като е негов ученик би следвало да е максимално близо до компетенцията на Др Стоянов
Аз запазих час за консултация началото на ноември за края

Извинявам се много, но някой има ли повече информация как да се свържа с въпросния доктор Димитров? Бях много навита за Стоянов, но като чета консултации за октомври 2023-та, направо май ще се обадя сега, та за догодина Weary

Ако консултациите вървят с една година напред, то операциите как са?

# 223
Най-вероятно операциите са година след консултацията 😅

# 224
обади се в Есте Клиник на регистратурата и там питай за д-р Димитров, допреди няколко месеца след консултация с него даваше месец по-късно дата за операция.

Общи условия

Активация на акаунт