Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 56 827
  • 774
  •   1
Отговори
# 300
Честито!Много да им се радвате🤗
Ако може някоя снимчица да качите или на лични,че и аз скоро ще слагам същите и искам да видя как изглеждат.😁
Честито!Много да им се радвате🤗
Ако може някоя снимчица да качите или на лични,че и аз скоро ще слагам същите и искам да видя как изглеждат.😁

Благодаря 😊 10 дни след операцията.

# 301
Здравейте момичета,събирам мнения за импланти Мотива ергономикс.Има ли тук недоволни или някоя с проблем след поставяне на импланти Мотива?След около месец ми предстои операция и много ме е страх,затова моля Ви кой каквото знае да сподели.Не знам аз ли съм най-страхливата тук,но съм на път да се откажа от страх 😅

# 302
Спокойно,такива вълнения са нормални преди операцията.Вижте всичко си е строго индивидуално,за имплантите Ви,нямам никаква информация,но все пак винаги ще има някой доволе,друг не.
Стискам Ви палци,всичко да е наред и след това много да се радвате на придобивките си!

# 303
  • София
Здравейте Simple Smile
Какви бяха Вашите препоръки затова колко време трябва да носите и спите със следоперативният сутиен?

# 304
Благодаря много!🤗❤️

# 305
  • София
Аз съм с Мотива Ергономикс от около 1.5 години. Нямам никакви проблеми, много съм доволна как изглеждат и как се усещат на пипане. Прочетете старите ми мнения, доста съм писала.
Страхът е нормален, всяка от нас е минала през такъв момент. Мога обаче да кажа, че всичко си заслужаваше, това е най-хубавото нещо, което съм правила за себе си. Успех!

# 306
Здравейте Simple Smile
Какви бяха Вашите препоръки затова колко време трябва да носите и спите със следоперативният сутиен?
Месец 24 часа и след това 3 месеца само вечер. Само че аз продължавам да го нося вече трети месец и през деня,  защото ми е много удобен

# 307
  • София
Момичета  Simple Smile
Престраших се да си кача снимки тук. Днес става точно 1 месец от операцията.  Ментор 370 сс + повдигане,  заради ужасно увисване. Притеснява ме, че сякаш "стоят" много навън и не толкова добре "една към друга ". Имам проблем с едната и затова все още съм с превръзка.
Скрит текст:

Моля за Вашите мнения. 
Хубав следобед  Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 18:21 от bubanka

# 308
Момичета  Simple Smile
Престраших се да си кача снимки тук. Днес става точно 1 месец от операцията.  Ментор 370 сс + повдигане,  заради ужасно увисване. Притеснява ме, че сякаш "стоят" много навън и не толкова добре "една към друга ". Имам проблем с едната и затова все още съм с превръзка.

При кого е правена операцията?

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 18:22 от bubanka

# 309
  • Бургас
На мен ми изглеждат нормално навън. Все пак се следва това, което е заложено.
А защо сложихте импланти? Без тях дали нямаше да са по-вирнати?

# 310
  • София
При кого е правена операцията?
Др. Евгений Василев

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 18:22 от bubanka

# 311
Скрит текст:

11 ден
Надявам се изображението да се покаже

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 17:45 от bubanka

# 312
  • София
На мен ми изглеждат нормално навън. Все пак се следва това, което е заложено.
А защо сложихте импланти? Без тях дали нямаше да са по-вирнати?

Защото повдигането беше доста сериозно и нямаше да мина без импланти

# 313
Момичета  Simple Smile
Престраших се да си кача снимки тук. Днес става точно 1 месец от операцията.  Ментор 370 сс + повдигане,  заради ужасно увисване. Притеснява ме, че сякаш "стоят" много навън и не толкова добре "една към друга ". Имам проблем с едната и затова все още съм с превръзка.
Скрит текст:

Моля за Вашите мнения. 
Хубав следобед  Simple Smile

На мен не ми изглеждат, да стоят навън. Много естествен резултат, зърната също са добре позиционирани според мен. На мен тези които ги правят да гледат съвсем напред не ми харесват. Щом сте имали сериозно висване, доктора си е свършил доста добре работата. Дори зърната ви не личи да са пипани. Доста добре ги е зашил.

# 314
  • София
Благодаря 😀

Общи условия

Активация на акаунт