Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 53 500
  • 774
  •   2
Отговори
# 600
Ама и Dianaaa го написа много добре, след раждането нямаш и много време да мислиш как те боли. А аз имам и друг филм, малката е на 7 месеца, докато не проходи, не мога да слагам гърди, защото после не трябва да вдигам тежко. Минава ми през акъла пъклен план, да го направя лятото, като започне ваканцията на голямата, за да ми помага тя.

Моето бебе е на 6 месеца, но майка ми е при мен и ми помага. А и докато бях в Турция баткото стоя и той да помага на майка ми  а и таткото и той...... нали все пак той ме нави.
До преди няколко дни не вдигах малкия толкова, но сега вече си го вдигам (само 7 кг и нещо е). Само където ме е яд сега, че не мога да си го гушкам плътно заради гърдите 😃. Ама то пълно щастие няма 😃
Е още малко, после ще можеш пак да го мачкаш, сега целувай само:grinning:

Целувам си го, приспивам си го, преобличам си го още от както се прибрах, но е свикнал цял ден да се гушкаме. Но, оправяме се де. Добре че е баткото. Много се търсят двамата и много се обичат, макар че са от различни бащи и с разлика 15 години. Но, това са подробности. Да не спамя.

# 601
И аз искам да се включа относно секциото. Определено ме болеше повече от имплантите, макар да е било преди 15 години още помня как ми се искаше да вия и хапя след като излязох от упойката. Сега ми е по - пресен споменът от имплантите - болката е остра и пареща, но нищо в сравнение с раждането. И пак казвам, минимум 5 дни сте на силни обезболяващи. Аз се бях заредила и с допълнителни, но не влязоха в употреба. Имате схема за приемането им.

# 602
Здравейте, дойде времето да споделя и моят опит (най-накрая).
Операцията ми за повдигане и увеличаване на гърдите мина съвсем наскоро, още доста е рано за снимки на резултата, но междувременно бих споделила малко данни - двете процедури в рамките на една операция (нерядко се разделя на 2 отделни) повдигане и намаляване на ареолите с раунд блок и уголемяване с Мотива 380 сс среден профил, подмускулно поставени и съответно разрез под гърдата. На 35 години съм и имам 2 бременности и общо 2 години кърмачески стаж. Операцията обмислях и проучвах дълго време и с две ръце подкрепям моя хирург -др Скерлев.

# 603
Кога беше операцията и как се чувствате?Пожелавам Ви бързо Възстановяване и прекрасен резултат!

# 604
Здравейте, дойде времето да споделя и моят опит (най-накрая).
Операцията ми за повдигане и увеличаване на гърдите мина съвсем наскоро, още доста е рано за снимки на резултата, но междувременно бих споделила малко данни - двете процедури в рамките на една операция (нерядко се разделя на 2 отделни) повдигане и намаляване на ареолите с раунд блок и уголемяване с Мотива 380 сс среден профил, подмускулно поставени и съответно разрез под гърдата. На 35 години съм и имам 2 бременности и общо 2 години кърмачески стаж. Операцията обмислях и проучвах дълго време и с две ръце подкрепям моя хирург -др Скерлев.
Здравей Violettt, честити да са ти и много да им се радваш! Можеш ли да споделиш, колко по-рано си записа ден за операция? Мисълта ми е, при Скерлев чака ли се дълго, както при други?

# 605
Кога беше операцията и как се чувствате?Пожелавам Ви бързо Възстановяване и прекрасен резултат!
Благодаря за пожеланията! Вече 11-12 ден се чувствам доста по-добре и болката, наистина е сравнима с лека мускулна треска. Не беше така обаче преди това, първите 5-6 дни общо взето беше лежане и обезболяващи по схема, после станах доста по-активна, болеше си, но разредих обезболяващите. Иначе със събуждането и раздвижването нямах никакъв проблем. Реално по-силните болки бяха след изписването. За момента болка имам само при навеждане, то е по-скоро като придърпване и сутрин след сън като притискане от по-дългото лежане по гръб.
Emma23 - не бих казала, че се чака много дълго. Аз проведох 2 консултации в рамките на около 2 месеца, като на втората имах представа какво ще правим, реално имаше възможност за операция около 2-3 месеца след тази 2ра консултация, но тогава на мен не ми беше възможно. След още 3 месеца работната ми програма позволи да се оперирам.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 21:15 от Violettt

# 606
Момичета, искам да попитам как поставяте колана в автомобил? Под гърдите или нормално ?

# 607
  • София
Нормално, нямам проблем.

# 608
Аз също поставям колана на колата нормално,но в началото малко ме дразнеше и изпитвах дискомфорт,но с времето мина.

# 609
Здравейте отново момичета.
Извинявам се, че се намесих в темата без да се представя.
Та... оперирах се преди 16 дни в Турция при д-р Жале Йоздемир в Джерахи Хоспитал. Моето проучване започна точно месец преди да отида за операцията. Писах си с много болници и доктори в Турция, питах мои познати преминали през това къде са се оперирали и т.н.
Получих от турските клиники много различни оферти като цена и тип на процчедурата. В началото ми казваха, че имам нужда от повдигане, тъй като имам увисване след 3 раждания и 2 кратки кърмения. Но, като се загледах в огледалото видях  че и гърдите са ми различни. Беше ми предложен и метод със имплант и запълване със собствена мазнина. Консултирах се и с най- добрия и известен в Турция д-р Би (Естетик Интернешънъл). Та, той ми каза, че няма нужда от повдигане и асиметрията може да се компенсира с два различни импланта. И така в неговия инстаграм намерих  Йоздемир, която е работила при него, но вече е сменила болницата.
Тя ми сложи 400цц в по голямата и по-увисналата и 450( Ментор висок профил) в по-малката и не толкова увиснала (като и ареолата на едната ми е по-голяма).
Ще кача снимки, когато стане поне месец, че сега имплантите са все още много горе, а и носв отгпре стягаща лента освен стягащия сутиен.
Много дълго стана, сори.

# 610
Здравейте отново момичета.
Извинявам се, че се намесих в темата без да се представя.
Та... оперирах се преди 16 дни в Турция при д-р Жале Йоздемир в Джерахи Хоспитал. Моето проучване започна точно месец преди да отида за операцията. Писах си с много болници и доктори в Турция, питах мои познати преминали през това къде са се оперирали и т.н.
Получих от турските клиники много различни оферти като цена и тип на процчедурата. В началото ми казваха, че имам нужда от повдигане, тъй като имам увисване след 3 раждания и 2 кратки кърмения. Но, като се загледах в огледалото видях  че и гърдите са ми различни. Беше ми предложен и метод със имплант и запълване със собствена мазнина. Консултирах се и с най- добрия и известен в Турция д-р Би (Естетик Интернешънъл). Та, той ми каза, че няма нужда от повдигане и асиметрията може да се компенсира с два различни импланта. И така в неговия инстаграм намерих  Йоздемир, която е работила при него, но вече е сменила болницата.
Тя ми сложи 400цц в по голямата и по-увисналата и 450( Ментор висок профил) в по-малката и не толкова увиснала (като и ареолата на едната ми е по-голяма).
Ще кача снимки, когато стане поне месец, че сега имплантите са все още много горе, а и носв отгпре стягаща лента освен стягащия сутиен.
Много дълго стана, сори.
Здравейте, честито ! Разкажете за възстановителния период.Как се чувствате сега ? Какви обезболяващи ви изписа докторката от Турция?

# 611
Здравейте момичета ! Искам да си кажете мнението за тези гърди ! Благодаря предварително!

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 12:44 от bubanka

# 612
Здравейте,има ли някоя мацка тук,която преди операцията е била чашка Б и е сложила 400сс Мотива ергономикс?И вярно ли е,че когато не е нулев старта,болката след операцията е малко по-малка?

# 613
Здравейте момичета ! Искам да си кажете мнението за тези гърди ! Благодаря предварително!

Скрит текст:
Здравей, дай малко инфо, анатомични ли са, какъв старт имаше? Изглеждат доста добре

# 614

Скрит текст:

На мен ми изглежда сякаш джоба за едната гърда е направен малък за импланта и ми изглежда леко крива. Другата гърда е супер.

Общи условия

Активация на акаунт