Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 53 544
  • 774
  •   1
Отговори
# 585
Разгледах инстаграма на д-р Димитров и ми направи впечатление, че има много добри резултати на корекция на птоза само с импланти. Явно стилът му на работа е такъв.

# 586
Ами аз съм носител на тази мутация....

Хомо или хетерозигот обаче? Хетерозигот остават непроявени. Аз например съм хетерозиготен носител. Преди операцията направих консулт с медицински генетик. Обясни ми, че хетерозиготните носители, нямат проблеми.
Мисля,  че хетерозигот. Трябва да си намеря изследванията.

# 587
MARY90 Рано е още да си мислите,каквото и да било.
Радвайте се на придобивките първата година е малко некомфортна поне при мен беше така после всичко се нормализира.
Благодаря! Радвам се,разбира се.Дано наистина не се налага да ги търся.
Госпожа Стоянова при мен болките бяха доста сериозни първите 3-4 дни,не искам да те плаша,а да те подготвя.Разбира се,мн зависи от лекаря,от теб самата дори като праг на болка.Аз,конкретно,силно я подцених ( казах си-две деца съм родила,естествено и секцио,няма да е толкова страшно),но смятам,че ще си заслужава резултата.Стискам ти палци,пиши след като мине операцията
Да се включа и аз.
Здравейте момичета.
Аз също  се оперирах в Турция преди 15 дни.
И аз си мислих, че след като съм раждала 2 пъти нормално и 1 секцио ще понеса болката и едва ли е толкова силна. Обачееее...... секциото мога да кажа, че попти нямах болка в сравнение с тази след поставянето на импланти. Първите 3 дни буквално си виех от болка. А колко проклинах моя мъж няма да казвам 😃, тъй като той го искаше.
Сега вече съм по-добре, но все още се ядосвам, че не мога да си обърна толкова внимание на детето.

# 588
За втори път се сравнява болката от секцио с болката след поставяне на импланти….за мен болката от секциото беше по-сериозна от болката след имплантите.Явно за всеки е различно,или с времето аз съм забравила болката…,но секциото ми е прясно,още няма две години,и си му помня болката,(но тя си е сладка болка 😊)

# 589
За секцио незнам, но моя приятелка каза, че при операцията за импланти я боляло повече от двете и естествени раждания.

# 590
Леле, толкова ли боли...Аз си повтарям, че след двете естествени раждания, няма да ме бутне тая операция, ама явно трябва да се подготвя психически за мъки Laughing
Все пак, това не ме отказва, продължавам да разсъждавам дали да го рискувам да не отвинтя някое автоимунно, но ще се видя със Скерлев и ще го разпитам.

# 591
  • София
Аз също съм раждала 2 пъти секцио,и мисля ,че просто при операцията на гърдите нямаш на какво толкова да се радваш и имаш време да легнеш да си мислиш за това ,че те боли. Аз смятам ,че първия и втория ден ,не са така болезнени колкото следващите. То даже не е болка ами дискомфорт. Поне при мен беше тъпа болка. (Аз съм с повдигане и импланти). Мен сега само малко ми малеят,но съм навита на втора след някоя и друга година.

# 592
Ако погледнем реално, самото поставяне на импланти не изисква толкова рязане и травмиране на тъканите, така че самата операция би трябвало да е сравнителни лека. Докато при секцио се режат няколко слоя тъкани и е много по-сериозна операция. При имплантите вероятно болката идва оттам, че имплантът притиска мускула и трябва време докато мускулите се отпуснат и привикнат. А и все пак си е чуждо тяло...

# 593
Ама и Dianaaa го написа много добре, след раждането нямаш и много време да мислиш как те боли. А аз имам и друг филм, малката е на 7 месеца, докато не проходи, не мога да слагам гърди, защото после не трябва да вдигам тежко. Минава ми през акъла пъклен план, да го направя лятото, като започне ваканцията на голямата, за да ми помага тя.

# 594
  • София
Ама и Dianaaa го написа много добре, след раждането нямаш и много време да мислиш как те боли. А аз имам и друг филм, малката е на 7 месеца, докато не проходи, не мога да слагам гърди, защото после не трябва да вдигам тежко. Минава ми през акъла пъклен план, да го направя лятото, като започне ваканцията на голямата, за да ми помага тя.
Слагай смело , поне при мен 15 дни не трябваше да вдигам тежко над 5кг. Ако има кой да ти помага за хайде 1 месец .

# 595
Слагай смело , поне при мен 15 дни не трябваше да вдигам тежко над 5кг. Ако има кой да ти помага за хайде 1 месец .
Това добре, ама знам от сега мъжа ми как ще ми натяква, че аз съм си настоявала, ето сега, бла, блааа

# 596
  • София
Това добре, ама знам от сега мъжа ми как ще ми натяква, че аз съм си настоявала, ето сега, бла, блааа
За 1 месец ще му изтърпиш мрънкането.

# 597

Моето бебе е на 6 месеца, но майка ми е при мен и ми помага. А и докато бях в Турция баткото стоя и той да помага на майка ми  а и таткото и той...... нали все пак той ме нави.
До преди няколко дни не вдигах малкия толкова, но сега вече си го вдигам (само 7 кг и нещо е). Само където ме е яд сега, че не мога да си го гушкам плътно заради гърдите 😃. Ама то пълно щастие няма 😃

# 598

Моето бебе е на 6 месеца, но майка ми е при мен и ми помага. А и докато бях в Турция баткото стоя и той да помага на майка ми  а и таткото и той...... нали все пак той ме нави.
До преди няколко дни не вдигах малкия толкова, но сега вече си го вдигам (само 7 кг и нещо е). Само където ме е яд сега, че не мога да си го гушкам плътно заради гърдите 😃. Ама то пълно щастие няма 😃
Е още малко, после ще можеш пак да го мачкаш, сега целувай само:grinning:

# 599
Здравейте. Относно болката, на мен днес ми е трети ден след операцията за поставяне на импланти при д-р Стоянов. Със сигурност моето лично усещане, е че секциото боли повече, много повече. Имам едно раждане секцио със спинална упойка, второ раждане нормално без упойка и сега тази интервенция. Определено някакъв вид болка или по- скоро стягане и тежест в самия гръден кош имаше първите 5-6 часа. След това само при ставане и лягане е неприятно, но нищо драматично. Дясната гърда ми се напряга повече от лявата и имам нещо като парене. Излизането от упойка и чувството след това също беше нищо в сравнение с това след спиналната. Но със сигурност при всеки е различно.

Общи условия

Активация на акаунт