Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 18

• 56 801
  • 774
  •   2
Отговори
# 345
Понеже живея в Малта и ще ми правят операцията в Малта,затова писах тук,извинявам се ако съм объркала някой.Та тук в Малта 😁 така правят,сутиенът го слагат след една седмица и ми е странно,затова питам ако случайно и някъде другаде правят така и някой знае да сподели

# 346
  • София
Това къде го прочетохте? Стоянов слага сутиена още докато пациента е под упойка....
Как така?
Стоянов има клип как се прави операцията от-до. Когато пациентът е готов и е опериран, той слага сутиенът докато още ''спиш'' и си се будиш с него.

А иначе съм гледала доста влогове в ютюб от хора, оперирани извън България и не съм видяла някой без бинтове или без сутиен - или едното, или другото.

Ето част от операцията при Стоянов, вижте, че слага сутиен:

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 16:39 от Петенце

# 347
А в кой случай се реже мускула и в кой се отлепва,и кой е по-безболезненият вариант (предполагам отлепването)

Само Стоянов работи по този метод с отлепването. Разбира се че той е по-безболезнен и щадящ, защото не се нарушава цялостта на мускула.

Молов също ✌️

# 348
Може би почти всички го описват като силна мускулна треска. Аз го усещах като ужасно стягане, все едно имам слон на гърдите си, не можеш да си поемеш по-дълбоко дъх. Първите дни гръдните мускули бяха толкова опънати, че имах чувство, че ще се скъсат.
7-10 дни пълна почивка, ако може да си го позволиш, според мен. Аз карах кола с ръчни скорости на 15 ден, бавничко и с много внимание към волана.
Иначе правя месец след 4 дена и започнаха много да малеят, явно изчезват отоците. Много от вас са писали, че като се отпускат мускулите започват да изглеждат по-големи, това след какъв период, имам ли шанс? Grinning
Аз до 45-тия ден си имах отоци. След това започнаха повече да слизат и формата много ми се промени. Сега съм на два месеца и половина и ми се виждат доста големи. Дори се чудя дали не ми объркаха размера. Сигурно е нормално докато се свиква с тях, не знам.
В началото като усещане беше същото при Вас. По-скоро стягането ме притесняваше отколкото болката.

# 349
  • Русе
Романски слага сутиените на 2-3-4 ден след операцията, според зависи каква е.
Слага Липоеластик, но по-скапан сутиен не съм ползвала в живота си. След като излязох, по съвет на съфорумка, взех наистина хубав ластичен и доктора го одобри. Вече 5-ти месец само с тази марка карам. Взех и на Триумф, но и той не ми допадна особено.

# 350
  • София
Романски слага сутиените на 2-3-4 ден след операцията, според зависи каква е.
Слага Липоеластик, но по-скапан сутиен не съм ползвала в живота си. След като излязох, по съвет на съфорумка, взех наистина хубав ластичен и доктора го одобри. Вече 5-ти месец само с тази марка карам. Взех и на Триумф, но и той не ми допадна особено.

Коя е тази марка? Simple Smile

# 351
  • Русе
Ще пусна линк на лично, че да не се сметне за реклама.

П.С. Да си допълня поста. Докторът ми каза да нося такъв сутиен 6 месеца и те скоро изтичат. Ами след това? Нормален и да махам банелите? Някъде из темата мярнах такова мнение?

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 19:00 от Ели_дечкин

# 352

Дали ще може и на мен на лично, защото моят от Ива не го издържам.

# 353
  • София
Банелите са едно от най-безсмислените неща евър. Така и не разбрах целта на тези железа, освен да се впиват в кожата. Винаги ги махам.

# 354
Според вас възможно ли е д- р Стоянов да смени уговорения размер в деня на операцията? Да прецени, че е необходим по- голям или по- малък?

# 355
  • София
Защо да го сменя? Нали прави изчисления по някакво уравнение ли, какво беше.

# 356
  • София
Момичета , ако след операция с белег "котва" , родите или просто гърдите увиснат или ви малеят вече,или искате по-големи , на следващата операция какъв белег се прави ? И да ли е възможно да увиснат до такава степен ,че пак да се прави повдигане ? Може да са малко тъпи въпроси ,но ми е много чудно.

# 357
Това къде го прочетохте? Стоянов слага сутиена още докато пациента е под упойка....
Как така?
Стоянов има клип как се прави операцията от-до. Когато пациентът е готов и е опериран, той слага сутиенът докато още ''спиш'' и си се будиш с него.

А иначе съм гледала доста влогове в ютюб от хора, оперирани извън България и не съм видяла някой без бинтове или без сутиен - или едното, или другото.

Ето част от операцията при Стоянов, вижте, че слага сутиен:

Аз също съм оперирана извън България,събудих се обинтована и то доста.След 3ят ден махнаха бинта и ми сложиха сутиен,изненада  ме факта,че може директно със сутиен,наистина не знаех за тази възможност,явно си е до практиката на хирургът.

# 358
Здравейте, прекрасни момичета. Предстои ми смяна на имплантите при д-р Стоянов, но се колебая между Ментор кръгли 470 и 515 кубика. Аз съм с почти нулев старт. Висока съм 163 и съм 52 кг. Моля, ако има дами с тези кубици, бихте ли ми изпратили снимки? Ще ви бъда много благодарна, тъй като нямам никаква представа как стои такъв размер. Благодаря ви!

# 359

П.С. Да си допълня поста. Докторът ми каза да нося такъв сутиен 6 месеца и те скоро изтичат. Ами след това? Нормален и да махам банелите? Някъде из темата мярнах такова мнение?
и на мен ако може, сутиена на липоеластик за мен е някакъв хорър и първия и втория мразя ги Laughing

Общи условия

Активация на акаунт