Туристическа виза за САЩ /Тема 4/

• 33 540
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря! И на вас (двата коментара) ви пожелавам успех, дано всичко мине добре и да си изкарате супер! Simple Smile

# 466
  • Отвъд алеята зад шкафа
Благодаря, дано всичко мине добре. На интервю ще се явява 16-годишната ни дъщеря, сама, надявам се да й дадат виза. Тя в моменат е в САЩ, само че с друг тип виза, като се върне няма право повече да я използва и затова ще кандидатства за В2. Надявам се това, че е записана в лятна програма в САЩ да й помогне.

# 467
  • Пловдив
Аз ще пътувам също с дъщеря си, на 15 години. Ще се явяваме заедно на интервю.
И тя имаше същия тип виза, но изтече отдавна. Как ме е яд, че не пуснахме бърза поръчка за паспортите...
Мога ли да разпечатам бланките за таксите за виза и да ги платя преди 30.05. и чак след като станат паспортите да правя каквото и да е било - профил, попълване на формуляра и т.н.

# 468
Ами не, първо се попълва формуляра и после се плаща. Трябва ти номера на формуляра при плащането.

# 469
  • Пловдив
Благодаря!
Успех на всички!

# 470
  • София-Младост
Няма да може. Така или иначе 40 лв за бърза поръчка горе-долу покриват увеличението в таксата.

# 471
  • Пловдив
Здраве да е тогава Simple Smile
Благодаря!

# 472
  • София
Аз да не ви заблудя, но мисля, че обратно се случва. Първо платих таксите за визите в EasyPay и 10 дни след това започнахме да попълваме DS160 формулярите, където се въвеждат номерата от платежните, а не обратно. Съвсем наскоро правих тази операция и мисля, че в този ред тече процесът.
Но от друга страна май в посолството на секюрити чека съм си забравила едни дреболии от чантата, днес ще ходя да си ги издирвам, та не съм съвсем надеждна Simple Smile

# 473
  • София-Младост
Попълваш, попълваш и в един момент ти се генерира разписката за плащане. Плащаш и после когато си видят парите, можеш да насрочиш интервю. Аз такива спомени имам.
Ако съм в грешка, да ходи да плаща.

# 474
Еми в крайна сметка пък да пробва - сайта е ясен. Ако успее да се регистрира и да плати без да е попълнен формуляра - да действа, ако не успее, значи не може.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 14:46 от neuromancer

# 475
  • София
Сега си генерираш разписка за плащане независимо от попълването на формуляра ето от тук https://www.ustraveldocs.com/bg/bg/payment-options/. И сега гледам са сменили курса и е по-изгодно, 288 лв, а аз платих по 304 лв преди 2 седмици

# 476
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хм, преди седмица и ние платихме 304 лв., но нямаше как да платим без да сме попълнили DS формуляра.

# 477
Еее много тъпо, и ние платихме по 304 лв. със сестра ми. Но нищо, както Ханна каза: "здраве да е". Дано да ни дадат визи обаче, защото иначе около 3,000 лева на вятъра. Много ще плача lol

# 478
Ами долара пада, такъв е живота

# 479
  • софия
Първо се попълва формуляра. Никъде в него не се попълват номера на платежни. След това се плаща и накрая се запазва час за интервю.
В системата за запазване на час се изискват паспортни данни, номера на формуляра и на последвата страница се въвежда номера на вноска бележка. Не може да се насрочи интервю без формуляр, паспорт и платена такса.
Първата свободна дата е 1ви юни.

Общи условия

Активация на акаунт