Туристическа виза за САЩ /Тема 4/

• 33 538
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • Сф
Преди години като кандидатствах за B1/B2, от посолството бяха звъняли на управителя на фирмата да потвърди, че наистина работя там и че те ме пращат.

# 451
  • София
Unrest2798, според мен нищо от това няма нужда да носите, но както го чувствате. Талон на колата със сигурност не Ви трябва.

# 452
Здравейте!
На 30-ти съм на интервю със сестра ми. Според вас да нося ли покана от приятеля ми или не ни е нужна?

И ми пожелайте късмет, дано да не си помислят, че искам да оставам в САЩ нелегално и че приятелят ми иска да подаде документи за зелена карта и да се женим, много ни е рано още, и сме се виждали само два пъти на живо.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 15:18 от E :)

# 453
  • София
E Simple Smile Пожелавам ви да ви дадат визи.
Не знам какво да Ви отговоря. Аз бях приложила, от САЩ ми я пратиха по тамошен образец, имаше доста информация, напр. доходи.
Но няма изискване да имате такава.

# 454
Сънчо

Благодаря! А Вашата покана до Вас ли беше адресирана или до посолството? Смисъл, към кого е обръщението?

# 455
  • София
Моята няма обръщение, представляваше документ от 2-3 страници, стандартен, в който беше попълнена информация, основно за човека, при който отивахме.
Нямам идея къде е, иначе можех да ви пратя снимка.
Прати ми я по мейла, аз я разпечатах и толкова.

# 456
  • Пловдив
Здравейте!
При заплащане на таксата за виза необходима ли е информация от паспорта?
Искам да платя преди 30.05. (заради увеличението), но паспортът ми още не е готов.

# 457
Като попълвате формуляра DS-160 Ви трябва паспорт, за да попълните номера и датите. Като плащате в Easypay не Ви трябва. Аз си издадох паспорт за 3 дни (бърза услуга). По-добре 40 лева повече, отколкото 25 долара 😅

# 458
  • Пловдив
А приблизително колко време след подаването на формуляра DS-160 има свободни дати за интервю? Не по принцип, а за сега.

# 459
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ние подадохме формуляра и веднага запазихме дата за интервю, имаше много опции.

# 460
Има всяка седмица. На 30-ти има. Само че после вече през юли и август всичко е заето.

# 461
  • Пловдив
Планираме да пътуваме края на юли, но не смеем да купим билети все още и ще си чакаме визите. Едва ли ще ни откажат, понеже сме имали вече такава, но все пак...

# 462
Ние края на септември, но вече купих билети, щото ще ходим на концерт там. И не знаех, че ще бъде толкова трудно. Много се надявам да получим визи, но ме е страх да не ни откажат.

# 463
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ние запазихме интервю за юни. Купили сме самолетните билети още преди 2 месеца. Даже във формуляра имаше място, където да попълним номерата на полетите.

# 464
  • Пловдив
Пожелавам ви безпроблемно интервю и хубави емоции в САЩ!
Ние много късно решихме всичко. Дано успеем!

Общи условия

Активация на акаунт