Туристическа виза за САЩ /Тема 4/

• 34 178
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • Сф
Да пробва с друг

# 586
Каква регистрация и защо трябва да се прави в ustraveldocs?

# 587
  • Сф
За да си резервираш дата за интервю

# 588
Може ли линк?

# 589
# 590
Брат ми живее и работи в Испания, но ще се явява на интервю в София . Кои адрес трябва да посочи в менюто Address and Phone Information

# 591
Брат ми живее и работи в Испания, но ще се явява на интервю в София . Кои адрес трябва да посочи в менюто Address and Phone Information
Реалния си..
Ще е глупаво да го порежат за нещо такова.

# 592
Трябва ли да се прикачи снимка на аплкикейшана за туристическа виза?

# 593
# 594
Дали някой има примерно писмо покана?
Още се чудя как точно да го напиша , защото съпругът ми почина преди година и искам брат ми да ни гостува повече за емоционална подкрепа, отколкото да го развеждам из страната.

# 595
На мен са ми изпращали покана, в която пише, че ме канят на гости и ще поемат всички мои разходи по време на престоя.
Не пишеше къде ще ходим, ще обикаляме или не и т.н.

# 596
Хора, чакайте, че съвсем се обърках. На кой линк се кандидатства за въпросната Виза, съответно - се попълва формуляра за кандидатстване? Сега отворих, но нещо не мога да се ориентирам?

# 597
Дали някой има примерно писмо покана?
Още се чудя как точно да го напиша , защото съпругът ми почина преди година и искам брат ми да ни гостува повече за емоционална подкрепа, отколкото да го развеждам из страната.
Поканите вече не играят.
Явява се брата на интервю и казва искам да посетя Сащ с цел туризъм. Ще отседна някъде до сестра ми да ме развежда.
Няма визи за емоционална подкрепа.

# 598
Здравейте, вече имам туристическа виза и обмислям пътуване до LA. Бихте ли дали съвети и препоръки при закупуване  на самолетния билет ? От къде е изгодно , по кое време на седмицата , чувала съм, че има значение..

# 599
хващате една търсачка за билети (гугъл флайтс, скайсканер) и пробвате в продължение на няколко дни или седмици, все ще схванете. Като видите цени, които ви харесват, действате.
според мен има значение по кое време на седмицата са полетите (около уикенда се пътува повече и цените са по-високи), а не толкова кога се купува билета, специално дългите полети. Традиционните компании не сменят цените всеки ден, за разлика от Уиз и Райън.

Общи условия

Активация на акаунт