Туристическа виза за САЩ /Тема 4/

• 32 989
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Същата е процедурата.

# 616
Бихте ли ми казали къде трябва да се плати таксата и попълва ли се някаква специална бланка ?

# 617
  • Сф
Прочети последните няколко странижи от темата, бях пуснала линк към инструкциите за плащане

# 618
Бихте ли ми казали къде трябва да се плати таксата и попълва ли се някаква специална бланка ?

www.ustraveldocs.com/bg/en/payment-options - разпечатва се и може да се плати в офис на "EasyPay".

# 619
При попълване на формуляра (DS-160), ако го правя за моите родители, които не знаят английски, какво отбелязвам на това дали някой е помагал за попълването? Вие как сте постъпвали?

# 620
за децата аз писах, че аз съм попълвал

# 621
И аз попълних, че аз им помагах на моите родители. Взеха визи, нямаше проблеми. Даже доста бързо, вторник бяха на интервю, изпратиха ни имейл в чет/петък, че са готови паспортите.

# 622
Здравейте, бих искал да попитам като попълвам DS 160 какво да пиша за настаняване и трябва ли да имам резервация в някой хотел тъй като как да резервирам като не знам дали ще имам виза?

# 623
не се престаравай
не трябва да имаш резервирано настаняване като подаваш документите
сложи някакъв хотел да не е празно там

# 624
И аз попълних, че аз им помагах на моите родители. Взеха визи, нямаше проблеми. Даже доста бързо, вторник бяха на интервю, изпратиха ни имейл в чет/петък, че са готови паспортите.

Здравейте! Родителите Ви получиха ли паспортите си обратно? Аз бях на интервю миналата сряда, но все още нямам SMS, че паспортът ми е доставен (избрах безплатната опция до офиса на бул. “Драган Цанков”).

# 625
Да, получиха ги.Аз отидох да им ги взема от Драган Цанков. СМС не са имали мисля, но им пратиха потвърждение по имейл. в сайта на посолството има линк за проверка на статуса на визата:
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?App=IV
 Мисля, че това беше.

# 626
Има ли възможност да се видят свободните дати преди да е направено плащането?

# 627
Мисля, че не се виждат датите преди да се попълни номер на вносна бележка за плащането. Сега пробвах и не успях да прескоча тази стъпка. Вижда се само първата свободна дата - дава ми 10 август.

# 628
Мисля, че не се виждат датите преди да се попълни номер на вносна бележка за плащането. Сега пробвах и не успях да прескоча тази стъпка. Вижда се само първата свободна дата - дава ми 10 август.

Мож ли линк къдeто виждате датата?

# 629
От тук се регистрирате за интервю и когато влезете се вижда от лявата страна:
https://portal.ustraveldocs.com/

Общи условия

Активация на акаунт