Туристическа виза за САЩ /Тема 4/

• 33 450
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
всеки сам си преценя

и за ваксините, и дали му се ходи чак толкова в Америка

# 196
  • Бургас
На 25-ти ноември летях за Америка с Турските авиолинии и никой никъде не ми поиска сертификата за ваксинация нито на заминаваме, нито на връщане след две седмици. Може и да е случайност, но така се случи, чак ме хвана яд защо я направих!

# 197
  • Sofia
Ние летяхме с Луфтханза и на софийското летище ни ги искаха.

# 198
  • София
На 25-ти ноември летях за Америка с Турските авиолинии и никой никъде не ми поиска сертификата за ваксинация нито на заминаваме, нито на връщане след две седмици. Може и да е случайност, но така се случи, чак ме хвана яд защо я направих!
Летяла съм и с Търкиш за Щатите миналата година. Още на софийското летище искаха сертификата, после и в Истанбул.

# 199
На един му искат, на друг- не. Но щом има правило да са ваксинирани всички влизащи в САЩ, значи, който иска да стъпи там, трябва да е ваксиниран. Повече от две години има ваксини и още се намират умньовци, които се плюнчат по темата в страха си да не им открадне Бил Гейтс цървулите като се ваксинират. Стойте си на село като се страхувате от световната конспирация, къде ходите по света да ви чипират.

# 200
За задължителната ваксинация прочетох, че сега е било до 10.01 януари за Америка, тъй като има доста бони в момента се удължава до 10.04 тази година, ако нали след това не го удължат, след това може би ще падне изискванията за това да си с ваксина ако искате да посетите САЩ!!!

# 201
  • Ст.Загора
Здравейте , и аз да попитам тук Disappointed  За американски граждани също ли е необходима ваксина на влизане в БГ и обратно в САЩ ?

# 202
# 203
# 204
Здравейте, да попитам. За детето 5 год трябва ли да се плаща таксата за интервю и то трябва ли да присъства. Много се притеснявам, че няма да ни одобрят защото ще сме семейно.
Ние отидохме с двете деца (8г и 1г), бяха много мили, даже ни привикаха много бързо на събеседване след като влязохме в посолството. Дадоха ни 10 г визи и на четиримата.

# 205
Здравейте,
на мен ми предстои интервю в края на месеца и ми се иска да си подготвя допълнителен документ от работата. Прочетох, че някои хора са носели документ, описващ в общи линии, че фирмата ще ги пусне в Х дни платен отпуск и нещо подобно. Интересува ме дали някой има подобен документ, който му е свършил работа и би ми го представил като шаблон или поне да опише какво да включва.

Притеснението ми е, че не знам колко ще им стигнат нещата които съм обявила като неща, които ще ме върнат в България и нямам  намерение да остана там.

Шефовете ми са ок, просто ме питат как е добре да го опишат, че да ми е от полза.

Благодаря!

# 206
  • Sofiа
Elilea, наистина не мисля, че такъв документ ти е необходим.
Когато си вадихме визите с мм, планирахме 1 месец престой в САЩ с обиколка на цялото източно и цялото западно крайбрежие. Не сме носили нищо на самато интервю, само разказахме какво планираме да правим.
В случая аз даже бях питала работодателя си, дали ще ме пусне в 4 седмици отпуск, просто защото е нетипично дълъг за компанията, но на интервюто не сме носили и не са ни питали,  дали ще ни пуснат в такъв отпуск.

# 207
Здравейте,
сертификата за ваксинация необходим ли е за интервюто или направо за пътуването? В момента сертификатите се издават 14 дни след ваксинация, а интервюто е на 23.01 и се чудим дали това ще е проблем?
Благодаря предварително!

# 208
за интервюто не, може би тест ще искат обаче

# 209
  • София-Младост
Ако няма промяна, за интервюто искат сертификат за ваксинация  или отрицателен антигенен тест.
ПРедставяха се още преди да се влезе в самото посолство.

Общи условия

Активация на акаунт