Туристическа виза за САЩ /Тема 4/

• 33 499
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
значи Civil Union/Domestic Partnership

Освен това ако детето няма да пътъва, молба не се попълва?

ако не искате виза за детето, не попълвате за него, иначе ако искате да му издадете виза - попълвате и плащате. Не е задължително да пътува, ако има виза.

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 22:26 от neuromancer

# 331
Благодаря за отговорите. И за опцията Civil Union/Domestic Partnership какво трябва да се представи за да се докаже връзката между двамата, акт за раждане на детето, съдържащ имената на родителите или някакъв друг документ?

# 332
  • Sofia
Нищо не трябва да се показва. Има място, където ще напишете, че имате дете.

# 333
Благодаря за отговорите. И за опцията Civil Union/Domestic Partnership какво трябва да се представи за да се докаже връзката между двамата, акт за раждане на детето, съдържащ имената на родителите или някакъв друг документ?
общо взето, освен дето си даваш паспорта, нищо друго не е задължително да доказваш, просто го декларираш. Някои твърдят, че проверяват, де да знам дали е така. Може да си вземеш всякакви документи, ама аз например нищо не показах, не са ми искали.

# 334
Здравейте,
На 23.03 имам час за интервю. В посолството с бърз тест ли се влиза? Става ли със сертификат за ваксинация (с изтекъл срок)? Обърках се вече..
Благодаря!

# 335
  • Sofia
За САЩ сертификатите нямат срок, предполагам за посолството им тук също.

# 336
Здравейте,
Човек само една виза ли може да има?
Тоест в момента съм с туристическа и ако искам да кандидатсвам за годеническа, какво се случва с туристическата?

# 337
а защо ти е друга? предполагам можеш да се ожениш и с туристическата

# 338
  • USA
Здравейте,
Човек само една виза ли може да има?
Тоест в момента съм с туристическа и ако искам да кандидатсвам за годеническа, какво се случва с туристическата?

Can I have 3 visas at the same time?
You can have as many visa as you want. The limit is the number of free pages in your passport (or one or two less).

Can I apply for a K-1 visa while on a tourist visa?
Yes, generally speaking, the K-1 visa application can be filed by the U.S. citizen while the foreign national fiance(e) is in the United States on a visit. A couple will not need to wait to file the K-1 application just because the foreign national fiance(e) is in the country.

# 339
Къде точно е това място във формата, следвам страниците и след личната информяция, има въпроси за семейния партньор и после са образование и професионален опит?

Нищо не трябва да се показва. Има място, където ще напишете, че имате дете.

# 340
  • Sofia
Не помня наизуст, но сякаш отбелязах някъде, че имам дете.

# 341
  • софия
Няма секция за дете. Преди 2 седмици попълвах формуляра. Посочих същата опция за семейно положение и никъде не съм давала информация за дете.

# 342
Добър вечер, вчера научих ,че има документ който се попълва при влизане в Щатитите, нещо като въпросник...
Нашия англиски език е доста слаб и не знам как ще се справим...
Някой има ли бланката с въпросите или някакви примерни такива ?
Благодаря предварително !

# 343
  • Sofia
Въпросници имаше по Ковид, сега няма. Има летища, на които се “самообслужваш” на едни машини, но ги бяха спряли пак заради ковид и поне в Маями не бяха пуснати, а обслужваха на гише.

# 344
Въпросници имаше по Ковид, сега няма. Има летища, на които се “самообслужваш” на едни машини, но ги бяха спряли пак заради ковид и поне в Маями не бяха пуснати, а обслужваха на гише.
Доколкото разбрах, тези "Лексикони" ги раздават още в самолета, и трябва да ги подадеш попълнени когато кацнеш. Ние отиваме на Екскурзия в Лас Вегас .

Общи условия

Активация на акаунт