Туристическа виза за САЩ /Тема 4/

• 33 547
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
А на пoлетата, който са за информация при кого ще бъдем - след като сме единствено с цял туризъм как е най-добре да отговорим? Да дадем единствено координати на хотел или ...? Моля за съвет.

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 17:11 от angelova_93

# 511
не се шашкайте толкова
пишете някакъв хотел
не е задължително да го ползвате точно него после

сайта ustraveldocs си е официалният сайт

# 512
  • Пловдив
Да споделя и аз за днешното ни интервю, понеже по-рано търсех помощ в темата Simple Smile
Работеше само едно гише, където се провеждаха интервютата. Всичко се случваше много бавно. Много въпроси, много пояснения и не малко откази. Ние с дъщеря ми получихме одобрение, но така да се каже бяхме на косъм. Макар да сме имали и преди същия вид виза (която получихме много лесно), това въобще не помогна. Нито разглеждат покана, нито каквито и да е документи. Всички въпроси бяха насочени към мъжа ми, който няма виза и няма да пътува с нас. За неговата работа, позиция, отговорности, трудов стаж и т.н.
Успех на всички, на които им предстои интервю и пътуване! Дано по-лесно се случат нещата при вас!

# 513
Здравейте,
Дали случйно някой е бил на интервю последните дни?

# 514
  • София
Здравейте,
Дали случйно някой е бил на интервю последните дни?
Какво Ви интересува?
Мои близки бяха.

# 515
Всяка информация би ни била полезна на всички  Wink

# 516
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, дъщеря ни беше миналата седмица. Чака се доста, отидете по-рано от часа ви. Не можех да чуя повечето разговори, но по-често даваха виза. На едно семейство с две големи момчета им отказаха, обаче.

# 517
  • София
Всяка информация би ни била полезна на всички  Wink
Някаква нова информация - няма.
В темата е описвано как протичат интервютата и преди, и сега - същото е.
Разлика има в броя интервюиращи - понякога е само един човек и става доста по-бавно.
Относно въпросите - явно зависи кой иска виза - понякога 1-2 въпроса, понякога повече.
Интервюто може да е на английски, може и на български. По мое наблюдение( от три интервюта), все повече хора, които се явяват сега, правят интервюто си на английски.

# 518
В понеделник съм на интервю и днес принтирах всичко необходимо. Загледах се в DS-160 confirmation-a и видях, че съм вкарал грешна дата за раждане.. Sad
Вместо 27 януари стои 01 януари. Утре ще звънна на телефона да пиптам, че вече не работят,  но ако някой е имал подобна ситуация, може да сподели. Че да спя една идея по-спокойно Simple Smile

# 519
Абе оправят такива неща на гишето там, малко време отнема.
Аз си бях объркал името Blush

в смисъл вместо презимето да го пиша заедно със собственото го бях написал с фамилията

# 520
Абе оправят такива неща на гишето там, малко време отнема.
Аз си бях объркал името Blush

в смисъл вместо презимето да го пиша заедно със собственото го бях написал с фамилията

беше объркал това в DS-160 формуляра ли?

# 521
Да. Трябва да е като в паспорта

# 522
Поне е малко успокоение Simple Smile
Благодаря. Ще звънна утре за всеки случай в работно време и в понеделник на гишето ще кажа

ПС: на кое гише го направиха? При вземане на отпечатъци или на следващото - повреме на интервюто?

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 18:40 от a_angelov

# 523
  • Down south
Вчера пътувах от България, към мен беше "прикачен" бащата на наши приятели. Не пенсионер.
Разпита на влизане в САЩ беше стресиращ. За мен. Той не говори английски.
Толкова много въпроси Sad  свързани с неговата работа/позиция/ваканция, очакван престой, защо, къде, статут на децата му, от къде го познавам аз, защо пътуваме заедно и т.н.
 Всичко беше наред, но  определено не очаквах подобен разпит.

# 524
  • София
Вчера пътувах от България, към мен беше "прикачен" бащата на наши приятели. Не пенсионер.
Разпита на влизане в САЩ беше стресиращ. За мен. Той не говори английски.
Толкова много въпроси Sad  свързани с неговата работа/позиция/ваканция, очакван престой, защо, къде, статут на децата му, от къде го познавам аз, защо пътуваме заедно и т.н.
 Всичко беше наред, но  определено не очаквах подобен разпит.
Би ли споделила на кое летище е било това?
Мен все ме питат нещо елементарно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт