Туристическа виза за САЩ /Тема 4/

• 33 004
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
За всеки случай си резервирайте круиза с възможност за анулация, за да не “пиете две студени води”.

# 556
И аз до споделя моя експирънс. Пътувахме на отиване и на връщане през LAX. Летището е огромно ама супер уредено. На отиване през емиграционните ми зададоха точно 2 въпроса, до кой отивам и колко време плануваме да останем. Бяхме аз жена ми и сина ни който е на 7 години, никакъв печат не ни поставиха в паспортите ( май това означава 6 месеца).

# 557
Здравейте, бих искала да попитам след като попълним DS 160, как става плащането в изипей? С някакъв номер ли отиваме и къде запазваме дата за интервюто?

Благодаря!

# 558
  • София
Някъде имате по сайта линк, от където да си изтеглите заявление за плащане, може и с едно за няколко визи, цената излиза автоматично като напишете броя визи.
Това е бланка на Изипей и има срок на валидност няколко дни. Задължително трябва да платите преди този срок да е изтекъл, в което и да е бюро на Изипей. Аз, където платих, сефте имаха плащане за визи, но се оправиха.

Пазите оригиналната бланка с печата за интервюто, а кодът от нея се попълваше пак някъде в системата.

Когато се потвърди плащането, вече ще може да запазите и час за интервю.

Ако нещо съм объркала, някой по-пресен да ме поправи.
Последно преди година съдействах на родителите на приятел за визи и вече не помня съвсем точно.

# 559
Много мерси,
В кой сайт има линк за плащане само не разбрах?

# 560
# 561
Мерси, много сте изчерпателни!

# 562
Каква е тази ер виза.
Сефте я чувам.

# 563
  • София-Младост
Каква е тази ер виза.
Сефте я чувам.
An R-1 nonimmigrant is a noncitizen who is coming to the United States temporarily to work at least part time (an average of at least 20 hours per week) as a minister or in a religious vocation or occupation and be employed by a:...

# 564
Добавили са опция за онлайн заплащане за интервю за виза.

# 565
Ее, разгеле
21 век иде

# 566
Здравейте, Август ще пътувам към Щатите и се чудих освен паспорта нещо друго трябва ли да нося със себе си?

# 567
Пари ...
Дрехи и подобни, виза в паспорта... Няма изисквания за задължителни неща. Добре е да имате идея къде ще спите и билети за връщане, но няма нужда да ги "носите", а да може да ги намерите при поискване.

# 568
Дали има някъде преведена на български формата DS-160?

# 569
Здравейте! Живот и здраве, възможно е скоро да ми се отвори възможност за пътуване до Щатите, с туристическа цел. Погледнах първа страница, но понеже няма никаква информация, може ли да ме насочите какви са първите стъпки по кандидатстване за Виза?
Малко ме притеснява това, което пишете, за доказването на връзка с България. По принцип, как доказваш, че имаш жилище, например? Изискват ли нотариален акт?

Общи условия

Активация на акаунт