Booking.com /Тема 4/

• 44 919
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Здравейте, може ли ако някой има код за отстъпка и няма да го използва, да ми изпрати на лично?
Предстои ни пътуване до Лондон и ще съм благодарен предвид цените.

# 152
Здравейте, може ли ако някой има код за отстъпка и няма да го използва, да ми изпрати на лично?
Предстои ни пътуване до Лондон и ще съм благодарен предвид цените.

Изпратих ви. Валиден е днес до 23.59ч

# 153
Имам свободен код ,изтича на 12.12.2022- на лични.

# 154
  • При елфите ...
Ако на някой му е спешно... T3FVH8TZZ2... Срокът на кода е до днес (10.12.)... напишете, ако някой го използва... Yum

# 155
Ние също ще пътуваме до Лондон и ни трябва booking code, ако някой разполага с такъв спешно Simple Smile

# 156
  • София
Отворете си приложението, впишете се и разцъкайте няколко града без да резервирате.
След 2-3 дни пращат код. Поне при мен. Не знам, обаче, свързано ли е с това колко сте ползвали досега и дали имате genius ниво ( лоялност ).

# 157
Да, постоянно пращат кодове, но са с много малка давност.

# 158
Отворете си приложението, впишете се и разцъкайте няколко града без да резервирате.
След 2-3 дни пращат код. Поне при мен. Не знам, обаче, свързано ли е с това колко сте ползвали досега и дали имате genius ниво ( лоялност ).
При мен определено не е така.
“Разцъквам” , трябваше да правя няколко резервации, гледах, колебах се, пак гледах.. нищо.
3 ниво съм, вземах кодове тук. Последната резервация е дори без код, не се появи. Ползвах само линка на мастъркард за нея

# 159
Когато се ползва линка на мастър/виза, може ли да се ползва приложението или трябва през браузър?

# 160
Ами не съм много наясно.. за пръв път го ползвах, беше през браузър

# 161
мисля, че не може, поне кешбек от сайт не може
но може през браузер на телефона и ако има отстъпка за мобилна резервация важи
то функционално няма разлика между приложение и браузер

# 162
  • Варна
….
то функционално няма разлика между приложение и браузер

Това изобщо не е вярно. Лично изпробвано.
За кодовете - също. На мен ми праща точно когато не съм разцъквала сайта от месеци, така че това няма връзка.

# 163
а каква е разликата?

# 164
  • Варна
През браузъра на телефона  цените са си като на компютъра. Отстъпките са само в приложението.

Общи условия

Активация на акаунт