Booking.com /Тема 4/

• 44 027
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
по принцип много играят с кукитата и следят откъде влизате в сайта, та цените може да са различни с реферал или без.
през мобилното приложение или мобилен браузър някои хотели дават по-добра цена, приложението не може да се комбинира с реферали, но от браузер с телефона може.

# 46
Аз като отварям букинг на телефона през браузър и пак ме праща към приложението. Последния път като търсих, с три телефона бях😂 - единия за приложението, другия браузър с моя профил с G3, третия с профил, от който няма нито една резервация. Познайте къде даде най-ниска цена😉

# 47
  • На планетата Земя
Предполагам последният 😁

Благодаря, Таня67, за линковете, а на всички за разясненията. Направих една "виза" резервация и канселирах налична, защото имаше още стаи, да видим как ще сработи връщането на едни симпатични 10 евро.

# 48
Здравейте, моля за свободен промокод.

# 49
от чисто любопитство проверявах дали за датите, за които ми анулираха резервацията, ще пуснат пак апартамента. Направи ми впечатление, че изобщо не дава свободни дати и в бъдеще, което е доста странно. Реших, че след като собственикът е имал проблеми, е  да спрял да го отдава за известно време. Обаче сега проверих за няколко резервации, които аз съм анулирала. Пак дава така- разпродадено занапред. Дали вече собствениците могат да слагат някакво ограничение- който е анулирал, да не може да прави резервация пак? Това само през приложението съм го проверявала.

# 50
И аз моля за промокод на лично съобщение. Hug

Edit: резервирах вече без код, не пращайте.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 17:22 от Бледолилава

# 51
  • Plovdiv, Bulgaria
Моля за код за Букинг. А къде се пише този код? Имам и Виза , и Мастъркард. Как е по-добре?

# 52
има поле за код при плащането на края
ако ще ползвате кода няма значение картата, ако ще търсите кешбек през карта по-добре виза, линка е по-горе в темата.

# 53
  • Plovdiv, Bulgaria
има поле за код при плащането на края
ако ще ползвате кода няма значение картата, ако ще търсите кешбек през карта по-добре виза, линка е по-горе в темата.
Благодаря много!

Днес ми отпадна отстъпката в хотела във Виена, който бях избрала и от 1 седмица се каня да запазя, вкл. и през приложението  Disappointed Relieved  От 1700 сумата стана на почти 2000 лева.

# 54
Здравейте, на какъв принцип работят тези кодове за booking?
Този път решихме да използваме такъв при резервацията, прие го, но самото плащане беше на място и съответно времето за кода към момента на плащане беше изтекло, да очаквам ли въобще да върнат някаква сума? Към момента на резервацията кода си беше във валидност.

# 55
  • София
Здравейте, на какъв принцип работят тези кодове за booking?
Този път решихме да използваме такъв при резервацията, прие го, но самото плащане беше на място и съответно времето за кода към момента на плащане беше изтекло, да очаквам ли въобще да върнат някаква сума? Към момента на резервацията кода си беше във валидност.

Здравейте
Въпросът ви не е много ясен.
Регистрирана ли сте, имате ли портфейл и получихте ли в пощата си нещо подобно, като от моята последна резервация:
"Отключена награда! Ще получите € 28.79 като Кредити за пътуване след престоя.
Наградата е на път към Портфейла ви! Трябва да пристигне до 2 седмици след престоя ви, но може да отнеме до 8 седмици."

Ако кода е приет, значи е приет, иначе го отхвърля веднага. При казаното от Вас, едното няма общо с другото...
Наградата може да бъде премахната, ако Вие анулирате резервацията.
Тогава ще Ви изпише, че "не отговаряте на условията".

# 56
Имам профил и в награди я имам сумата, но ще бъде ли възстановена като сума по картата, или е такава, която се ползва със следваща резервация?

# 57
Напоследък са само за следваща резервация, но пък има доста дълъг период в който да се използва. А и достатъчно обекти в които можете да платите с портфейл(аз лично си отмятам още на търсенето и ми излизат такива, в които мога да използвам върнатата сума).

# 58
  • София
Имам профил и в награди я имам сумата, но ще бъде ли възстановена като сума по картата, или е такава, която се ползва със следваща резервация?

Тази опция я има, но почти не се използва.
Защо да е в картата?
На мен например ми стига да си ги ползвам за следващи резервации, а те са много и срока е напълно достатъчен.
Това е стимул да пътуваш, резервираш и да получаваш този бонус.

Първо казвате "изтекло" после "имам сумата" - пак не е ясно...

# 59
Аз разбрах, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт