Booking.com /Тема 4/

• 44 035
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Таня67, можеш ли да пуснеш този линк на Виза? Благодаря ти!
https://www.visa.com.au/en_au/visa-offers-and-perks/bookingcom/146337

Има и на Мастеркард, но дава по-малки проценти.

www.booking.com/mastercard

Може ли тези линкове да бъдат добавени в първия пост на темата, моля?
За да не ги търсим всеки път. Simple Smile

# 61
Аз винаги резервирам в Букинг ком, влизайки през сайта на Уизеър (кликвам там на банера booking.com) и така се възползвам от 5% (преди бяха 10%). При плащането в сайта накрая въвеждам номера на моя уиз акаунт. И до 2 месеца се връщат тези 5% в Уиз профила ми.  Има ли опция да се плаща с два кода? И промо код, като тези, за които говорите, а и уизеър кода за 5% кешбек?

# 62
  • Варна
Не, няма как да комбинираш два кода. Освен това през уиз банера дава по-високи цени за някои места. Аз лично вече се отказах да го ползвам.

# 63
Аз съм влизал и не през уиз банера и ми е давало същите цени и после като стигна до плащането, се сещам, че не съм влязъл през уиз банера, влизам наново през сайта на уизеър, цените са били без промяна. А те винаги са намалени, че имам поне 40 резервации с Букинг.ком и съм на някакво Level 3, не помня добре, някакъв силвър мембършип или от сорта, да не бъркам. То е ясно, че задрасканите и намалените цени предварително са напомпани Grinning

# 64
Аз съм влизал и не през уиз банера и ми е давало същите цени и после като стигна до плащането, се сещам, че не съм влязъл през уиз банера, влизам наново през сайта на уизеър, цените са били без промяна. А те винаги са намалени, че имам поне 40 резервации с Букинг.ком и съм на някакво Level 3, не помня добре, някакъв силвър мембършип или от сорта, да не бъркам. То е ясно, че задрасканите и намалените цени предварително са напомпани Grinning
Ти недей да лежиш на тази кълка 😉

# 65
  • София
Здравейте, ако някой има код, който няма да използва моля да ми пише на лично.

# 66
  • На планетата Земя
И аз съм level 3. Пълна измислица са тези нива.
Правя 100 контроли, преди да купя нещо, често дори на сайта на хотела или по телефон получавам по-добри цени и сменят резервацията. Абе иска си човек да е гъвкав и да проверява по всички канали, за да получи най-доброто за най-малко пари.

# 67
Аз винаги резервирам в Букинг ком, влизайки през сайта на Уизеър (кликвам там на банера booking.com) и така се възползвам от 5% (преди бяха 10%). При плащането в сайта накрая въвеждам номера на моя уиз акаунт. И до 2 месеца се връщат тези 5% в Уиз профила ми.  Има ли опция да се плаща с два кода? И промо код, като тези, за които говорите, а и уизеър кода за 5% кешбек?
Превеждат ли ти навреме кешбека?

# 68
Въпрос за кодовете 10%.
С код съм направила резервация, която се налага да променя като дати. Не я отменям, а променям датите и сумата се изменя. Губя ли кешбека от кода или остава валиден за новите дати? Сумата не е малка, не бих се лишила от 10%, ако трябва ще анулирам и ще правя наново.

# 69
логично не би трябвало да губиш, но нямам опит

аз исках да променям, но нямаше същата стая в наличност и трябваше да откажа и наново

# 70
Въпрос за кодовете 10%.
С код съм направила резервация, която се налага да променя като дати. Не я отменям, а променям датите и сумата се изменя. Губя ли кешбека от кода или остава валиден за новите дати? Сумата не е малка, не бих се лишила от 10%, ако трябва ще анулирам и ще правя наново.
Питай ги в чата. Така ще го имаш черно на бяло.

# 71
Здравейте, търся активен код за 10%, благодаря!

# 72
Превеждат ли ти навреме кешбека?
Поне след 2 месеца. Повечето пъти закъсняват

# 73
Здравейте. Ако имате излишен код и не ви трябва ще може ли да ми го изпратите.
Благодаря!

# 74
Здравейте, много, много ще съм благодарна за код, ако имате Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт