Booking.com /Тема 4/

• 44 409
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • София / Виена
Дами, случайно някоя да има код за отстъпка?

# 31
  • София
5NDG8MDCU7

Резервация за минимум 50 евро, валиден до 17.10.
Моля, отбележете в темата веднага щом го използвате.

# 32
Кодът е използван. Ще помоля,ако някой има свободен да пише на л.с.
Благодаря предварително.

# 33
  • София / Виена
Здравейте! И аз се интересувам ако все пак някой има код да пише на л.с.

# 34
И аз да помоля, ако някой се сдобие с код в следващите дни... моля, имайте ме предвид. Рязко ни се промениха плановете Disappointed Relieved
Редактирам се, че няма да ми трябва код, резервирах вече.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 19:43 от MEERA

# 35
Имам промо код до 19.10.2022г, резервация минимум 50евро. Ако на някой му трябва да ми пише.

# 36
И аз имам свободен код( пуснах го в темата за кодовете, но никой не писал, че го е използвал), за -10%, резервация за минимум 50 евро( връща макс. до 100евро), валиден до 19-ти октомври:
WNFD54KX9M
Моля, ако някой го използва, да пише!

# 37
  • София
Кодове досега съм получила точно три. Един преди известно време, който се оказа, че беше изтекъл още преди крайната дата. И сега в рамките на седмица ми дадоха два, които преотстъпих. Не намирам за особено голяма далавера тези кодове, защото кредитът не може да се ползва за всяка резервация.
A какви са условията за използване на кредита? Досега не съм резервирала използвайки код. Колебая се дали да мина през линка на VISA или да използвам код за 10%, който дава малко по-голяма отстъпка от VISA-та?

# 38
С Виза е до 10%, но не се е случвало да е 10 при мен. С Мастъркард е по-малко.

# 39
  • София
С Виза е до 10%, но не се е случвало да е 10 при мен. С Мастъркард е по-малко.
Да, пробвах с Виза и е по-малко от 10%. Затова с код ми изглежда по-примамливо, но пък ако има 1000 условия за използването на върнатите пари, по-добре да е реален кешбек.

Обикновено спим по 1-2 нощувки и се местим на друго място. За първи път от години резервирам цяла седмица на едно място и мога да се възползвам от код. Simple Smile

# 40
Кодове досега съм получила точно три. Един преди известно време, който се оказа, че беше изтекъл още преди крайната дата. И сега в рамките на седмица ми дадоха два, които преотстъпих. Не намирам за особено голяма далавера тези кодове, защото кредитът не може да се ползва за всяка резервация.
A какви са условията за използване на кредита? Досега не съм резервирала използвайки код. Колебая се дали да мина през линка на VISA или да използвам код за 10%, който дава малко по-голяма отстъпка от VISA-та?
Аз съм ползвала код само веднъж, наскоро. Кредитът може да се ползва само при места за настаняване, на които пише         “Платете с портфейл” и специално моят изтича ноември 2023г, т.е. малко повече от година е срокът. Като минаваш през линкове май имаше пак някакви условия - примерно ако ползваш genius отстъпка, не дава кешбек. Не съм сигурна какво точно беше, ама е обсъждано.

# 41
  • София
Аз съм ползвала код само веднъж, наскоро. Кредитът може да се ползва само при места за настаняване, на които пише         “Платете с портфейл” и специално моят изтича ноември 2023г, т.е. малко повече от година е срокът. Като минаваш през линкове май имаше пак някакви условия - примерно ако ползваш genius отстъпка, не дава кешбек. Не съм сигурна какво точно беше, ама е обсъждано.

Благодаря! Една година е предостатъчно време. Ако няма условия за минимална сума при използването, все ще се оползотворят.

Минах през линка на Visa c 3 ниво на Genius и даде хем малка отстъпка в цената, хем кешбек. Но както писах, кешбекът е по-малък от 10%.

# 42
  • На планетата Земя
Таня67, можеш ли да пуснеш този линк на Виза? Благодаря ти!

# 43
  • София
Таня67, можеш ли да пуснеш този линк на Виза? Благодаря ти!
https://www.visa.com.au/en_au/visa-offers-and-perks/bookingcom/146337

Има и на Мастеркард, но дава по-малки проценти.

www.booking.com/mastercard

# 44
Аз наскоро правих експеримент - да резервивам с реферал линк през виза - не знам дали беше от същия сайт, но не даваше кешбек, а директна отстъпка, и през мобилното приложение без линк. С реферал линка цената се вдигаше и след "отстъпката" пак не ми излизаше по-евтино, отколкото с резервация през мобилното приложение. Не казвам, че всеки път е така, но трябва да се разиграят варианти - през различни браузъри, логнат/разлогнат и мобилно приложение. Винаги цените са различни при мен.

Общи условия

Активация на акаунт