Booking.com /Тема 4/

• 44 489
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Ако друг има излишен код - с удоволствие ще го оползотворя още довечера.

Хубав уикенд!

# 571
  • Варна
Ако някой има излишен код, моля да ми напише на лични. Flowers Rose

# 572
Здравейте, спешно ми трябва код за Booking. Ще съм много благодарна ако някой, който няма да използва своя ми го изпрати. Сърдечно благодаря предварително! Hug

# 573
224STBSV24
Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата
Максималната стойност на наградата е € 100
Този код може да бъде използван само веднъж
Този код трябва да бъде приложен, преди да направите резервацията, и не може да бъде приложен за вече съществуваща резервация
Наградата ще бъде изплатена под формата на Кредити за пътуване във вашия Портфейл в Booking.com
Кредитите за пътуване ще бъдат отчетени в Портфейла ви приблизително 2 седмици след датата на напускане от мястото за настаняване
Кредитите за пътуване ще бъдат валидни за една година от датата, на която ги получите във вашия Портфейл
Тази промоция изтича на 4 май 2023 г.

Моля който го използва да пише в темата!

# 574
Моля ако имате код който няма да ползвате да ми го изпратите на лично. Благодаря 🌸

# 575
Пробвахте ли този, който съм постнала преди малко? Никой не е писал, че го е пробвал.
Ако е използван, пишете ми на ЛС- имам и друг.

# 576
Пробвахте ли този, който съм постнала преди малко? Никой не е писал, че го е пробвал.
Ако е използван, пишете ми на ЛС- имам и друг.

Използван е. Току що го пробвах.

# 577
Е, явно който го е ползвал, е нямал време да пише едно " използвах го". За "Благодаря", даже и не смея да мечтая....За съжаление и на ЛС, като пращам е същото и много често оставам със съмнението, че може и изобщо да не са ползвани код-овете, които споделям( добре, че Букинг пращат много и начесто).

# 578
На мен не са ми пратили нито 1 код. Много жалко.
Много благодаря на =-=-=-= за споделения код! Успях да резервирам.

# 579
  • София
Здравейте, имах награда от 32,64 лева награда в портфейл. Когато пробвах да платя нощувки избрах плащане първо с портфейл и допълване с карта. Понеже картата е с 3 D парола имаше проблем с плащането. Парите от портфейла изчезнаха.  Може ли да се направи нещо по случая?

# 580
  • Варна
Здравейте, имах награда от 32,64 лева награда в портфейл. Когато пробвах да платя нощувки избрах плащане първо с портфейл и допълване с карта. Понеже картата е с 3 D парола имаше проблем с плащането. Парите от портфейла изчезнаха.  Може ли да се направи нещо по случая?
Да не би да са се приспаднали от дължимата сума? Ако не, пиши на Букинг.

# 581
Здравейте, аз също търся код 🙏
Забелязала съм, че когато активно търся места за настаняване - не ми пращат кодове, когато не съм влизала в Booking от известно време - пращат супер редовно. 🤔

# 582
  • Варна
Здравейте, имах награда от 32,64 лева награда в портфейл. Когато пробвах да платя нощувки избрах плащане първо с портфейл и допълване с карта. Понеже картата е с 3 D парола имаше проблем с плащането. Парите от портфейла изчезнаха.  Може ли да се направи нещо по случая?
И аз имах същия проблем, писах на букинг и ми възстановиха сумата в портфейла. 3 пъти  правих опит да платя, 3 пъти ми връщаха наградата, накрая май през друг браузър успя да мине плащането или през компютър ли беше...
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 14:56 от kati4kaa

# 583
Имам код , валиден до 5.05...
Vesi_30 забранила си ЛС и не мога да ти го пратя...

# 584
Имам код , валиден до 5.05...
Vesi_30 забранила си ЛС и не мога да ти го пратя...

kativita Махнах забраната! Сърдечно благодаря 🌞

Общи условия

Активация на акаунт