Booking.com /Тема 4/

• 44 470
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте,
Моля за свободен код за Booking.

# 616
  • Пловдив
Редактирам се:  ПОДАРЕН на violence!

Имам  свободен код за Booking, валиден до 10 май. Изпращам на първия писал ЛС.

Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата
Максималната стойност на наградата е € 100
Този код може да бъде използван само веднъж
Този код трябва да бъде приложен, преди да направите резервацията, и не може да бъде приложен за вече съществуваща резервация
Наградата ще бъде изплатена под формата на Кредити за пътуване във вашия Портфейл в Booking.com
Кредитите за пътуване ще бъдат отчетени в Портфейла ви приблизително 2 седмици след датата на напускане от мястото за настаняване
Кредитите за пътуване ще бъдат валидни за една година от датата, на която ги получите във вашия Портфейл
Тази промоция изтича на 10 май 2023 г.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 14:13 от ceci.d

# 617
  • somewhere over the rainbow
Здравейте, някой има ли код? Благодаря!

# 618
Уникум отговори от Mario Hotel (Melnik) в booking:

# 619
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Имам код, резервация минимум 50 евро

# 620
  • Варна
Имам код, резервация минимум 50 евро
Писах още вчера на лични, използван ли е кода?

# 621
  • EU
Код:
AM37MNGZK7

Използвайте бутона по-долу, за да активирате вашия код. Можете също да го въведете, когато плащате за резервацията си.

Активиране на код
Правила и условия

Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата
Максималната стойност на наградата е € 100
Този код може да бъде използван само веднъж
Този код трябва да бъде приложен, преди да направите резервацията, и не може да бъде приложен за вече съществуваща резервация
Наградата ще бъде изплатена под формата на Кредити за пътуване във вашия Портфейл в Booking.com
Кредитите за пътуване ще бъдат отчетени в Портфейла ви приблизително 2 седмици след датата на напускане от мястото за настаняване
Кредитите за пътуване ще бъдат валидни за една година от датата, на която ги получите във вашия Портфейл
Тази промоция изтича на 12 май 2023 г.

# 622
  • София
Моля за свободен код!

# 623
Здравейте, и аз търся код за booking.

# 624
Валиден до 26.05. Моля, пишете като го ползвате
ETFP7NNQQ3

# 625
Валиден до 26.05. Моля, пишете като го ползвате
ETFP7NNQQ3

Благодаря, но видях час по-късно и вече беше използван Simple Smile

# 626
  • Бургас
И, естествено, този, който го използва не написа едно "благодаря". Ейй, неблагодарни, невъзпитани хора!

# 627
Е, ти чак пък толкова...., аз последно помолих поне с бутона да се отбележи, че е ползван...., но не би- имах една камара съобщения, че е използван, щото хората са се надявали, като са видели, че никой не го е направил. Не очаквам благодарности, просто елементарна коректност към останалите.

# 628
  • На планетата Земя
Аз не получавам за жалост кодове и не мога да съм полезна, но бих ви посъветвала да не публикувате кода, а само да се пише, че има. На лс вече предлагащият да прецени на кого да го даде. Не виждам също нищо лошо в това код да получават нуждаещи се, които и без код със съвети и помощ така или иначе са активни и полезни за темата. А не да се облагодетелстват хора, които само заради това еднократно се вясват тук.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 18:02 от Mileto

# 629
Абсолютно е съм съгласен с @Mileto.
Иначе аз кодове не получавам (въпреки, че имам над 70 резервации с букинг), имам намаления от Genius Level 3 и отделно 5% с уиз акаунта. Два пъти съм ползвал код оттук като благодарих на лични на жената, която ми го прати и след няколко дни пробвах да й върна жеста като й дадох моя код за 10 евро намаление от Уизеър (при покупка на билет), аз нямаше да го ползвам. След това и Rebel Heart ми прати код, а той е изключително отзивчив и полезен, не само в тази тема

Общи условия

Активация на акаунт