Нашите цветя - обща тема 18

• 35 784
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
ДС не те разочаровам, но това за желязо в старата/изветряла бира…. Has no legs както се казва. Не мисля, че има как да се образува

# 76
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ДС не те разочаровам, но това за желязо в старата/изветряла бира…. Has no legs както се казва. Не мисля, че има как да се образува

Wink и това, и утайката от кафето...
от нея само мухъл и мушици съм си докарвала.

# 77

Ей така започва да гние отдолу в каквото и да я потопя.. ще изрежа изгнилото и ще направя последен опит с вода..

# 78
Бирата съдържа желязо, няма защо да се образува. Изветряването е с друга цел.  За кафето и аз съм скептик, но ще видим.

# 79
Бирата съдържа желязо, няма защо да се образува. Изветряването е с друга цел.  За кафето и аз съм скептик, но ще видим.

на български пише, че има желязо, но в "съдържанието" са посочени само натрий, калий, калций, магнезий и натрий

на английски е по-просто Wink

# 80
  • Карлово

Фалшивият жасмин, за който се оплаквах, че не цъфти чакал по-хладни дни.
Догодина няма да го отглеждам.

# 81
  • София

Ей така започва да гние отдолу в каквото и да я потопя.. ще изрежа изгнилото и ще направя последен опит с вода..

Отрвжете до здраво и тогава във вода.

# 82
виждам, че имаш няколко листа, да предложа нещо?
изрязваш до здраво едно листо, разделяш каквото е останало на парчета около 8-10 см и ги оставяш за един ден да засъхне отреза.
в кутия насипваш леко влажен пясък и забождаш парчетата, като оставиш отгоре по 1-2см.
овлажняваш пясъка когато видиш, че е сух отгоре.
със спрей, не с поливане.
може да сложиш найлон и да имитраш парник, но тогава пръскането ще трябва се разреди.
правила съм го с други цветя, но пролет-лято. в пясък сякаш са по-склонни да изкарат корени.

# 83
Добри, убеди ме за бирата. Различни източници сочат различно количество желязо, но е малко при всички случаи. Поръчах препарат.

# 84
Аз бира правя от 20 г, за желязо не говорим. Аромата и вкуса на желязо са off taste за нас. На кръв има вкус/ мирис. Ужасно е.
Купете си препарат Simple Smile да знаеш, че МНОГО ЦАПА! Кърваво четено Simple Smile

# 85
Желязо на прах ползвам вече година, действа безотказно. И да много червено е като се разтвори.
Градинката под терасата ми от днес. И въпросът, мога ли да вкореня резници и как?

# 86
  • Бургас
Магнити,уникални лантани!
Страхотни! Напълниха ми очите!

# 87
Карз, 11години цъфтят пред очите ми, едва тази есен ги оцених. Много искам да имам от всички цветове.

# 88
  • Бургас
Преди много години имах лантана,толкова я пазих,но за съжаление загина. От тогава не съм взимала.
Ако знаеш само,как се радвам на твоите,Магни! 😍

# 89
Не са мои, в обществената градинка между блокчетата са. Аз си купих една лятото и скоропостижно си замина. Започнаха да съхнат и чернеят листата, намалих поливките и нищо. Мисля че нещо гъбично беше. Преди десетина дни купих втора, още се крепи, но и тя загуби някое друго листо. Чета че не обича много влага, но пропусна ли ден да полея, веднага клюмва. Ровя из форуми как да вкореня защото са просто пред очите ми. Ако някой има опита ще се радвам да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт