Нашите цветя - обща тема 18

• 36 156
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • на острова на мечтите

Тук рози цъфтят. И хибискусите още ме радват. Абе луда работа. Не прилича на ноември.

# 286
И тук цъфтят рози, а не е Сицилия.😁 Пред нас има цъфнал червен храст.

# 287
И моите азалии цъфтят, има прецъфтели цветове, но има и пъпки по тях:

# 288
  • на острова на мечтите
къде е това "тук"!?
 Ние с азалиите не се разбрахме.

# 289
  • София/Варна
и при нас цъфтят - 800м. надморска в полите на Витоша

# 290
къде е това "тук"!?
 Ние с азалиите не се разбрахме.

Германия.

# 291
И моите рози цъфтят,само една хвърли листата,та ще е първата орязана,че не обичам голи пръчки да гледам. 😁
Иначе коледничето ме изненада с пъпки! Нооо го прибрах вътре,къпах го преди това и е много вероятно да ги хвърли. Каквото,такова... не мога да се ядосвам.

# 292
  • София
Камелията, която оцеля, закупена от Лидл, направи 1 цвят и вече втора седмица цвета не се отваря. Какво може да е?

# 293
Ани, чудно е коледничето ти!
Нищо няма да хвърли,ще видиш че ще цъфне. Поливай редовно за да нарастват пъпките и го дръж на светло и хладно.
То не обича слънце и суша,ще те радват дълго цветовете в мрачните зимни дни

# 294
Гледах на Ени снимката увеличена колкото можах и после въоръжена с двата чифта очила гледах и моят кактус.
И даааа
Май видях пъпки ( освен ако не са пак листа) Сякаш ми изглеждат по обли и по светли/бели или поне много ми се иска 😂

Вие виждате ли ги 🙄

# 295
Виждам ги,Магни,но дали ще са пъпки не гарантирам още. След някой и друг ден,ако са още такива кръглички,значи ще цъфне. Стискам палци! 😊
Кротиниа,дано! 🤗 Не е много хладно там,знам,че обича,но не е. Бях в дилема дали да го преместя на хладно или на топло,като на топлото (сегашно) местоположение е много минимално местенето. От външния перваз на прозореца отиде отвътре. И предпочетох този вариант като най-щадящ. Нали знам,че не обичат да ги местиш,та с тези няколко см разлика,дано не го стресирам. 😆

# 296
Около 15-19 градуса четох, че харесва. Моето е до прозореца, лятото беше срещу него, преместих го в края преди месец уж на по тъмно. У дома вече е по-хладно отколкото е навън на слънце и се надявам да му е добре. Пръскам с вода също ( някъде четох и това), поливам веднъж на седмица обилно, остана да чакам.

# 297
Едно грамадно съм виждала,стоеше в неотопляема стая,на 3-4 метра от прозореца,поливано веднъж на месец. Живуркаше си идеално и се скъсваше да цъфти.

# 298
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
там са магни. не завъртай саксията и не сменяй ни-що!

# 299
Обичам те, Добри! Теб чаках да ме зарадваш както преди две години когато се чудех за цикламената хризантема 😍
Няма да пипна нищичко, само ще поливам и ще броя пъпките от разстояние 😂

Общи условия

Активация на акаунт