Новоизлюпени септември 2022 🤗

• 20 058
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
Ние днес спахме доста. Но аз без бял шум съм загинала, цяла вечер съм на дъжд с грамотевици. В началото по силно  го пускам после намаля до приятно ромолене. Вече и аз свикнах. Иначе обича ва се вози в кола, което е много добре за мен че аз вземам каките от училище и трябва да шофирам.
Аз също си инсталирах приложение за следене, че съм  много разсеяна.

# 136
  • София
Оф. Аз пък се запуших. Ненадейно ей тска през нощта-голяма болка, едва дочаках да стане време да яде,за да ме отпуши. За капак той е буден от 12!!! Ей така- няма едно зстворено око и няма изгледи за това. Цялата стая кънти от бял шум и поне не реве с него, но да заспи- не...реве ми се...

# 137
Канари, защо си го причиняваш? Аз нтвое място минавам на Ам, спирам тоя ужас с това цедене и всички проблеми около него, купувам един слинг/ раница и носене цял ден , през ноща ако не спи - идва при мен в леглото и това е. От консултанти по сън знам, че до три месеца това не е проблем и бебетата не свикват , въпреки че изобщо не ме интересува ако не мога да спя л се тормозя дни и нощи!
Оф. Аз пък се запуших. Ненадейно ей тска през нощта-голяма болка, едва дочаках да стане време да яде,за да ме отпуши. За капак той е буден от 12!!! Ей така- няма едно зстворено око и няма изгледи за това. Цялата стая кънти от бял шум и поне не реве с него, но да заспи- не...реве ми се...

# 138
  • София
Панда, имах нужда да го чуя, благодаря, около мен е пълно с някви любигелки кърмачки, които постоянно ми вменяват вина и аз се фиксирам ицне мога да спра, чувствам се неуспяла. Иначе и аз го знам това до 3 мес,проблемът е че той седи в леглото ми, върху мен,под мен и навсякъде и не си затваря очите и за момент нощем- и сега кърти от 7 насам...взех го да го кърмя заради запушването, дори не се събуди! Как да го държа буден цял ден като и аз съм като парцал,а и от 12 през нощта будува,още 12 ч до довечера, не виждам как ще го удържа.

# 139
И за мен кърменето се превръща в някаква фикс идея, а сега осъзнавам, че още от самото раждане съм сгрешила  с това даване на АМ и сега вече трудно ще минем на кърма само. Голяма  драма ми е с това смесено хранене, гладна ли е, преяла ли е, нямам идея.
Вечер имаме колики, рев, докато не се измори и не заспи. После не се буди през нощта да яде и прави пауза от 6-7 часа. Тази сутрин едва я накарах в 6ч да суче и то само от едната гърда, предвид  че беше яла преди 5 часа. Не иска и не иска да се събуди, цокне два пъти и пак заспи.
Добре, че утре сме на консултация, че вече ще откача.

# 140
Канари и аз мисля като Панда за кърменето. За да е спокойно бебето майката трябва да наспана спокойна и в кондиция. Щом кърменето не доставя удоволствие а напротив мисля, че трябва да се прекрати.
За сънят на бебето сигурно са ти го казвали, но може да пробваш да повиеш и да пуснеш бял шум, различни видове докато видиш кои пасва на твоето бебе.
Както писах и по рано аз без бял шум съм загубена. Бих ти препоръчала дъжд с грамотевици най-приятен от всички еи се свиква с него.
За повиването в началото моята принцеса не и харесваше и спрях за 3-5дни. След това пак опитах и имах успех. Сега спи само повита в къщи, сънят е много по дълъг така.
Панда, имах нужда да го чуя, благодаря, около мен е пълно с някви любигелки кърмачки, които постоянно ми вменяват вина и аз се фиксирам ицне мога да спра, чувствам се неуспяла. Иначе и аз го знам това до 3 мес,проблемът е че той седи в леглото ми, върху мен,под мен и навсякъде и не си затваря очите и за момент нощем- и сега кърти от 7 насам...взех го да го кърмя заради запушването, дори не се събуди! Как да го държа буден цял ден като и аз съм като парцал,а и от 12 през нощта будува,още 12 ч до довечера, не виждам как ще го удържа.

# 141
  • София
Мерси, момичета, до петък ще избутам, тогава сме на профилактичен и ще поискам хапчета. Валари, точно това пробвах през нощта- повярвай ми, от 12 до 6 пробвах всичко- висчки шумове, всички не шумове, всички видове гушкания и легла и лежане...иначе към 3 го пових- аз имам от тези повивки с лепенките и последно го успокояваха, спиа да реве, но не затваря очи, това е! В 6 мм дойде да легне при него и ест точно тогава вече от умора е заспал.
Феме, разбирам те, фикс идеята и вината(при мен) са много кофти двигатели. А запушването ме върна преди 9 г с твжките мастити и направо се сринах. Досега държах иначе фронта. Днес ревах. Ми не мога да издържа на това напрежение просто.

# 142
Канари, не съм аз с фикс идеята за кърменето Simple Smile . При мен нещата са … кърмя, щото мога за сега, ако не мога - щото нямам или щото не издържам психически, спирам. Да, предпочитам да я кърмя малката, ама ако пък не става какво да правим. Иначе, да, напълно съм съгласна с това, че хората съвсем психясват майките на тази тема. Като се почне от лекари, педиатри, познати, други майки, все въпросът е “кърмиш, нали?!”. Все едно някакси очакват отговорът да е “да”. Това са лични неща и решения и всеки са си решава.
Опитах се да си направя косата както фризьора ми я направи вчера - леко начупена. Майко, Мила! Не знам как ще изляза да отида на родителска среща след малко 😂😂😂😂… все едно патки са ме скубали и прослубали.

# 143
  • София
Божке,поне си се опитала-за мен прическата е химера-стои на топка като л...о отгоре и нямам сили.аз съм мн къдрава,не стои никак!,ако не я направя. И не съм я мила от 2 седмици. То не и личи,щото е мн суха,ама все пак. Вчера успях да сложа руж. И с това се изчерпах. Днес водях,че единствената ми блуза за навън е изцапана от повръщано😃 ама нямам друга и пак излязох с нея.
Ох, феме, да, то flower писала, но аз днес съм такъв киселяк и недоспала,че едва гледам. Довечера тр да се завлека на някъв балет, който другата дъщеря иска да тренира- имам бегло инфо от нея къде е и къв е и ще видим дали няма да ме прати за зелвн хайвер...

# 144
Канари , консултант по сън? Знам, че с тия консултанти стана маааалко... ама за тази нямам един лош отзив- Йоана от мамо спи ми се, направо не ми се мисли как издържаш, но тази жена мисля , че ще ти помогне, минеш ли на Ам на режим ще успееш да регулираш нещата

# 145
  • София
Канари , консултант по сън? Знам, че с тия консултанти стана маааалко... ама за тази нямам един лош отзив- Йоана от мамо спи ми се, направо не ми се мисли как издържаш, но тази жена мисля , че ще ти помогне, минеш ли на Ам на режим ще успееш да регулираш нещата
Накрая може и да пробвам, но малко вече ми идва в повече с финансите. През нощта сметнах, че за кърменето вече съм вйарала 700 лв! 200 за консултанти-100 абс пропилени за първата, която дойде вкъщи, погледахме се и нищо не направи- аз казах на сайта, понеже ми звъня един човек да пита доволна ли съм, амс кел файда... 100 за ася, ок, там поне разбрах защо не засуква. Ама то...това какво ми помага. Останалите 500 за помпи, добавки, специални биберони, шишета и тн... и това само за 2 седмици. И сега да се откажа...реве ми се. Пак.
За съня ще изчакам още няколко дни и записах тази йоана- ще запазя час в крайна сметка, колкото и да не ми се нравят тези консултанти.

# 146
Kanari купи си лецитин. Пий по 6-7 на ден и слагай студени компреси, ако имаш време. За ден, два ще се оправят гърдите.

# 147
Студен компрес след цедене, топъл преди. И аз бях така само със запушвания, ужасно е, дано се оправиш бързо

Kanari купи си лецитин. Пий по 6-7 на ден и слагай студени компреси, ако имаш време. За ден, два ще се оправят гърдите.

# 148
  • София
Купих си и пих 2 от 1200 мг. Още ли да взема? Слагах компреси през нощта. Сега няма вече бучка, но следя да цедя навреме,че гърдата ме боли.

# 149
Напълно те разбирам!!! Виж ѝ профила в инстаграм първо и разгледай- има полезни неща, но знам, че ако решиш да пробваш пак е зор и там- едни таблици, едно следене и записване, но пък всички около мен успяха да кротнат диванетата си 💙
Накрая може и да пробвам, но малко вече ми идва в повече с финансите. През нощта сметнах, че за кърменето вече съм вйарала 700 лв! 200 за консултанти-100 абс пропилени за първата, която дойде вкъщи, погледахме се и нищо не направи- аз казах на сайта, понеже ми звъня един човек да пита доволна ли съм, амс кел файда... 100 за ася, ок, там поне разбрах защо не засуква. Ама то...това какво ми помага. Останалите 500 за помпи, добавки, специални биберони, шишета и тн... и това само за 2 седмици. И сега да се откажа...реве ми се. Пак.
За съня ще изчакам още няколко дни и записах тази йоана- ще запазя час в крайна сметка, колкото и да не ми се нравят тези консултанти.

Общи условия

Активация на акаунт