Instant Pot - тема 3 - мнения, рецепти и съвети

• 60 678
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
аз в нинджата в кошничката на aircrisp , без мазнина

# 646
  • Бургас
Стават ли добре в уреда, тиквички?

# 647
  • Ланкър, планините Овнерог
Стават ли добре в уреда, тиквички?
Как ли не пробвах - не стават. Като варена краставица. С Дуо Крисп съм.

# 648
в Нинджата ми стават супер.

# 649
В началото не ми ставаха, после си взех обикновена кошница за пържене, режа, овалвам и слагам там. Така ми харесаха повече.

# 650
  • Бургас
Въпрос, към тези, на които има харесва как се получават- Как ги правите и на коя програма?
Аз, също мисля в кошницата.

# 651
  • Ланкър, планините Овнерог
И в такава кошница пробвах. Най-близко до желаното е на шишчета, но не си струва разправията. Почти съм сигурна, че в самостоятелен фрайър нещата изглеждат доста по-добре.

# 652
Във фраер е по-добре, да. И разбъркването е по-лесно.

# 653
  • Варна
Тиквички във фрайера правих, супер си станаха.

# 654
  • Бургас
На каква рецепта, програма и време?

# 655
Здравейте, искам да си закупя instant pot pro crisp+air fryer 7.6.  Намерих добра оферта в Амазон -разликата е около 200 лв, но се притеснявам за гаранцията. Ако нещо се случи с уреда как се процедира с Амазон?  Струва ли си да поръчам от там или да не рискувам и да си поръчам от БГ?

# 656
Здравейте, искам да си закупя instant pot pro crisp+air fryer 7.6.  Намерих добра оферта в Амазон -разликата е около 200 лв, но се притеснявам за гаранцията. Ако нещо се случи с уреда как се процедира с Амазон?  Струва ли си да поръчам от там или да не рискувам и да си поръчам от БГ?
Затова не го поръчах от Амазон. Като се добави и доставката.....за гаранцията не знам.

# 657
Здравейте, искам да си закупя instant pot pro crisp+air fryer 7.6.  Намерих добра оферта в Амазон -разликата е около 200 лв, но се притеснявам за гаранцията. Ако нещо се случи с уреда как се процедира с Амазон?  Струва ли си да поръчам от там или да не рискувам и да си поръчам от БГ?
Затова не го поръчах от Амазон. Като се добави и доставката.....за гаранцията не знам.
[/quot
Офертата е с безплатна доставка сега та за това се чудя. Понеже сме четиричленно семейство табсе чудя дуо крисп или про крисп да си поръчам?

# 658
Ние взехме Про, беше намален преди малко повече от месец. Дуо също имат и по- голям обем.
Доставката на Амазон може да е безплатна, но няма ли да използвате превозвач до България.  Рискове от транспортирането също ги има.

# 659
  • София
Не знам каква е цената в амазон,но сега се очаква промоция на ултимейд  https://instantpot.bg/instant-days/

Общи условия

Активация на акаунт