Стара Загора - 78 тема

• 42 884
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря ви, но беше кръгъл.

# 271
  • Стара Загора
Здравейте, момичета! Питането ми е може би малко хумористично 😆🙈, но не съм от града. Миналата година обаче купих козунак от вашия супермаркет  Си Би Ес. Беше кръгъл, с шоколад и си спомням, че беше старозагорски. Беше отбелязано на етикета старозагорски хлебозаавод или нещо от сорта. Оттогава съм го търсила навсякъде, включително пак в същия магазин и няма. И предвид празниците сега, реших отново да пробвам. Дали се сещате кой е и има ли сега в магазина. Ако може да добавите снимка, нещо да ме ориентира. Ще съм ви благодарна, че вкъщи мнооого го харесаха малките. 🙏🤗
Здравейте, днес видях този в кварталният магазин и се сетих за вас. Ако е същият ще да координати.

# 272
В друг Си Би Ес козунаците с прозрачни опаковки:

Снимките са малко кьопави, ама едната ми ръка беше заета.

# 273
  • in Wonderland
Така и така сте наснимали доста козунаци, ако сте пробвали някой от показаните (и не само), да ми препоръчате Simple Smile
Може и от някоя пекарна от града.

# 274
Хубави козунаци има в пекарната на Блаженство и в Под Липите.

# 275
Тези от бутик Блаженство от пекарна Блаженство ли са или е просто съвпадение на името, знаеш ли?
Това ли е Под Липите?

До сега, от където съм пробвала и не са ми харесвали козунаците, а много ми се яде вкусен. Grinning

# 276
Здравейте, момичета! Питането ми е може би малко хумористично 😆🙈, но не съм от града. Миналата година обаче купих козунак от вашия супермаркет  Си Би Ес. Беше кръгъл, с шоколад и си спомням, че беше старозагорски. Беше отбелязано на етикета старозагорски хлебозаавод или нещо от сорта. Оттогава съм го търсила навсякъде, включително пак в същия магазин и няма. И предвид празниците сега, реших отново да пробвам. Дали се сещате кой е и има ли сега в магазина. Ако може да добавите снимка, нещо да ме ориентира. Ще съм ви благодарна, че вкъщи мнооого го харесаха малките. 🙏🤗
Здравейте, днес видях този в кварталният магазин и се сетих за вас. Ако е същият ще да координати.

Мисля, че е този. Казаха ми, че има павилионче на Цар Симеон, ще съм благодарна, ако споделите още къде може да се намери все пак, да не се размина и този път.

И просто много, много да ви благодаря! Страхотни сте! Дребни, несериозни теми са като моята, но е от голяма полза, че откликвате. Heart

# 277
Тези от бутик Блаженство от пекарна Блаженство ли са или е просто съвпадение на името, знаеш ли?
Това ли е Под Липите?

До сега, от където съм пробвала и не са ми харесвали козунаците, а много ми се яде вкусен. Grinning

Да, това е Под Липите. И тук и от бутик Блаженство козунаците са със записване. Иначе има и една пекарна на Отец Пийсий до Братя Жекови, където всеки ден има готови, без записване, но не са толкова добри.

# 278
  • Стара Загора

Мисля, че е този. Казаха ми, че има павилионче на Цар Симеон, ще съм благодарна, ако споделите още къде може да се намери все пак, да не се размина и този път.

И просто много, много да ви благодаря! Страхотни сте! Дребни, несериозни теми са като моята, но е от голяма полза, че откликвате. Heart

Павилиончето се намира точно до сладкарница Нико.

# 279
Скрит текст:
Това ли е Под Липите?

Да, това е Под Липите. И тук и от бутик Блаженство козунаците са със записване. Иначе има и една пекарна на Отец Пийсий до Братя Жекови, където всеки ден има готови, без записване, но не са толкова добри.
Много ти благодаря, tristesse! Simple Smile

# 280
Здравейте,
Интересувам се дали Момера работи? Ако някой сред вас живее наблизо и има актуална информация, ще съм благодарна да сподели!
Здравейте! И аз искам да попитам дали някой знае дали Момера Пенчева работи и дали има някакъв график или телефон?

# 281
Здравейте, следващата седмица ще сме в града, защото синът ми е на състезание, но не успявам да намеря къде да нощуваме. Моля за препоръки за частни апартаменти или хотел. Няма значение местоположението, защото сме с кола. Ще съм благодарна, ако може да ме насочите. Вчера цял ден удрям на камък, навсякъде е заето.

# 282
  • in Wonderland
хотел Даная, Мериан палас, Бест бутик хотел,Уникато, Мания; Верея; Ла рока - тези са в централна част на града
Сити хотел, Мания, Загорка, Зеления хълм, Хостел Пенев, х-л Дрийм - тези са в покрайнините на града, но града е малък и няма да имате проблем с придвижването.
И вариант са ви Старозагорските минерални бани- Калиста, Армира, ТЕЦ Мини Марица изток, Извора.
Контакти- в нета Simple Smile

# 283
Препоръчвам ви хотел Мотто, тел.  0877 270 060, ул. „Петър Парчевич“ 29-31

# 284
Здравейте, следващата седмица ще сме в града, защото синът ми е на състезание, но не успявам да намеря къде да нощуваме. Моля за препоръки за частни апартаменти или хотел. Няма значение местоположението, защото сме с кола. Ще съм благодарна, ако може да ме насочите. Вчера цял ден удрям на камък, навсякъде е заето.

Аз съм отсядала от airbnb в едно много хубаво самостоятелно апартаментче, вътре чисто, удобно, с всичко необходимо  - кафета, чайове, дори имаше избор между множество видове шампоани и душ гелове. В центъра на града е. Ако искаш, ще потърся координатите.

Общи условия

Активация на акаунт