Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 33 380
  • 779
  •   1
Отговори
# 105
Шефът е естествен враг и студената война никога не спира, само че педантична Дева да проверява и оценява работата ми ме плаши. Засега се харесваме, то и аз имам асцендент дева към рибата, та може и да съм си на мястото.Simple Smile

# 106
  • на последния етаж
Само хубави спомени имам от бивш шеф Дева - изключително ерудиран, човечен и широкоскроен човек.

# 107
Аз съм писала доста добри думи за Деви понеже съм си работила много добре с двама трима, но скоро много се разочаровах от един приятел. Заряза ме без никакво обяснение защо и даже го играе обиден незнайно обаче за какво.

# 108
На четвърти шеф Дева попадам - нямам забележки много добре се сработваме.
С шеф Лъв съм работила - ужасно тесногръд и без пространствено мислене , единствено "Аз" се лееше от устата му и уши за друго мнение нямаше.

# 109
По-смахнат психопат от шеф Скорпион едва ли има, не се оплаквайте. Както си стои мирно и кротко, удря го сачмата и превърта играта. Вика, крещи, буйства, блъска, хвърля, обижда, без обяснение ... на следващия ден 5 човека напускат неиздържали тормоза, един отива в Спешното нацелен с ваза. Идват нови 5, той е мил, галантен ... ама за кратко. И айде пак така. Аз нали съм от пердетата и дълги години го търпях, докато в един момент не получих просветление, че душевния мир ми е по-важен от парите, които изкарвах там. Та, четейки, даже ме забавляват вашите. Душички ...

# 110
+1 от едната работа се махнах точно заради злобата, тормоза и неуважението на прекия ми началник Скорпион, а позицията ми беше ръководна и отговорна за десетки подчинени.
Търпението ми беше с години и молбата за напускане изненада всички , но когато проблемите започнат да се отразяват на здравето здравия разум казва чао завинаги.

# 111
Няма пари на света, които да компенсират душевния ми дискомфорт (не мога да повярвам, че телец го казва 😂). Аз от моя овен засега не се оплаквам, даже много добре се разбираме, очаквах да сме се избили досега. Какво ще рече ниско и високо проявление и как разбираме кой къде е?

# 112
  • Тра-ла-ла
В ниското си проявление хората притежават и живеят с негативните качества на зодията си. При високите проявления - развиват положителните качества. Така астролозите разделят проявленията. Лично за мен са 2 крайности. А хората не са само единия вид или само другия вид.

Тоя с вазата е страдал от нещо повече от характеропатия...от психопатия.

# 113
Тоя с вазата е страдал от нещо повече от характеропатия...от психопатия.
Ако питаш него, той от нищо не страда - нормален човек сред луди някакви. Най-забавно беше като кажеше - "трябва да се спре това текучество" ... за което всички сте виновни, освен мен, естествено.
Поне нямаше ден с ден еднакъв, скука пък съвсем. За екстремисти си е екстра.

# 114
  • Тра-ла-ла
Е, според шефа ми Овен, всички са идиоти и олигфрени. Но никога казано директно в очите на конкретния човек. Аз съм го хващала как говори срещу мен на собственика на фирмата. На мен е говорил срещу колежката. Всякакви помии. Другата шефка Овенка не би казала на глас какво мисли за хората, но по действията й си личи, че ги/ни подценява дооооста.

Има една тема във форума. За невъзможните хора....

# 115
Много странно...
Овен съм, баща ми е, познавам и доста други. Хич не си поплюват да кажат в лицето какво мислят за човека. Такива говорения зад гърба и подмолност от овни не съм срещала.

# 116
Права си sorscha някои овни къде от възпитание, къде защото го налага средата успяват да се въздържат ...ама не е за дълго😊

# 117
Права си sorscha някои овни къде от възпитание, къде защото го налага средата успяват да се въздържат ...ама не е за дълго😊
Точно.
Баща ми, колкото и да се опитва да се сдържи, накрая все си е казал.
Аз лично много се научих да си обирам емоциите с възрастта - да не правя бум-ове от типа "изсипваме накуп торбата с лайната". Затова си казвам още в зародиш нещата или под формата на иронична шега. Не мога да лъжа, ако някой не е прав и да се преструвам. Личи ми много и става още по-зле накрая.

# 118
  • Тра-ла-ла
За това написах, че въпросният Овен има Венера в Риби и Марс в Рак. Смятам, че от Рибата идва хлъзгавостта и опитите да се хареса на всички, да заиграва с всички и да излиза чист от батаците (но го прави чрез интриги, говорене зад гърба и прехвърляне на вина). Марс в Рак е ужасна комбинация. Там където ти е движещата сила напред...е зодия, която дава напред-назад. Не може да вземе твърди и окончателни решения, все си сменя мнението, все изчаква. Което се комбинира още по-кофти и с Овнешкото типично динамично правене на нещата. Обобщено нещата изглеждат така "Започни това. Ааа, виж и онова направи. Тука трябва и едно трето нещо си, то ми е по-важно. Зарежи всичко, ще работим по 4ти проект. Ох, това сега не ми е важно. Я направи еди какво си. А, бе, когато ще довършиМ задача №1?" Bowtie След което съм убедена, че отива и изплясква на по-голямото началство как аз или другите колеги не ставаме за нищо Bowtie

Аз също не познавам въздържащ се Овен. Някои са първично груби, други по-така тънка лайсна си казват всичко. В повечето случай нямат никакво усещане какво са изтропали, било ли е нужно да го изтропат и какво са предизвикали у другия. Овните нямат филтър на устата. Това явно пак е към дребните и ненужни детайли в живота, които могат да бъдат прегазени, защото ги чакат къде по-велики и важни дела. Joy А дребните неща само ги отклоняват от ПЪТЯ....

В крайна сметка ние сме в работна среда и ако 3те броя Овни си кажат всичко - няма да е много добре за бизнеса им Bowtie Защото сме в София, а не роби на плантацията в някоя затънтена провинция и без избор на работа.

# 119
Според мен интеигантското и "качеството" да се харесваш на всички е Рак. Рибите са доста резки, когато се наложи и имат остър език като овена.
Това е моето мнение от рибите и раците, които познавам(и мъже и жени) Но не съм експерт и не се интересувам толкова. 🙂
А как може да се определи Венера и Марс в какво е? Стана ми интересно, как знаете такива неща за шефовете си.

Общи условия

Активация на акаунт