Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 33 381
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
  • Тра-ла-ла
Като знаеш рождените данни на човека и скок в ->https://horoscopes.astro-seek.com/birth-chart-horoscope-online

# 121
  • Anywhere
Първото ми гадже беше рибок.
Осем години по голям.
Ми...кво да кажа ...Ревльо един мекичък. Добряк.
Все се самоубиваше от разни драми...

Оф, от 24г търпя един такъв... Вечно драма, вечно нерви, като имаме проблеми той е този, който пие успокоителни 🤭
Всички са му виновни за неуспехите, все не го оценяват, вкл. и аз! Депресира се, че нищо не постига, а не е като да се старае много.
Тооолкова чувствителен, няма отърване от него! А аз съм Рак, уж аз трябва да съм чувствителна принцеса, ама май-май .....
Много неоценен се чувства,милия! А и май са склонни да се пристрастявят- към алкохол, лекарства, секс....

# 122
  • ...на безопасно
По мои наблюдения точно водните зодии са склонни към пристрастявания.
Аз пък имам мъжки рак Принцес.
Като ме ядоса и почне да се сърди  го наричам Рапунцел.
Пък той все за нещо се цупи.
Представям си при рак и риби как е...Grinning

# 123
  • Anywhere
Много е сръдлива мъжката риба и може с дни да се сърди без нищо да каже! Аз и да се цупна ми минава много бързо, даже сама си се ядосвам, че твърде лесно прощавам! Срещите ми с риби са оставили впечатление,че и мъжете и жените са големи примадони! Изискващи, но не даващи в замяна!

# 124
При Рак и Риби е лесно. Нормално ни е другият да влиза в бездънна яма от отчаяние заради глупости, щото и ние така правим.😂

# 125
Късметлийки😉ако знаете какво е да съжителствате с третият воден представител щяхте да сте благодарни на съдбата 😊

# 126
Аз съжителствам с такъв,сестро по съдба Grinning
Нещо ужасно е. Е, понякога много се забавлявам,но то е когато успея да се накарам да не ми пука (везни съм).

# 127
😆😆😆аз точно на забавление съм го обърнала, че то иначе не се оцелява с това твърдоглавие.
Подхилвам , замълчавам и го оставям в шах да се чуди какво ми е в главата. Преди се морях да убеждавам , ама то това само с вадене на очи се получава - вече не се моря, знам че е безмислена загуба на време.

# 128
НИ мога да разбера за кой представител от зодиака говорите. Simple Smile

# 129
😂В последните минути на петък 13-ти реши да се пошегуваш  нали?

# 130
НИ мога да разбера за кой представител от зодиака говорите. Simple Smile
За скорпион.
И моите наблюдения над 4 риби-1 дама и трима мъже са,че са склонни към пристрастявания-алкохол,секс и лекарства.
Скорпион и рак ми водят класацията за най-противна мъжка зодия,съдя по контактите на моя близка,то при мен такива няма как да виреят и един ден.Ракът беше пълен букет от недостатъци-мързелив,спи до след обяд,все чака някой да го обгрижи-от мама до любимата и обратно,два часа весел,една седмица вкиснат,драми велики,лъже и фантазира като пълен ненормалник,слабоумна логорея ,много алкохол,нефелен за оная работа,стиснат,все тънко да мине......сигурно има и още кусури в ръкава,ама да спра.
Виж скорпионът е гад от по-висока класа,абсолютен манипулатор,колкото и да му се доказваш,все не му е достатъчно.
Не харесвам и мъже Козирог.

# 131
  • Тра-ла-ла
Maya Alexandrova, а ти си зодия?

# 132
  • ...на безопасно
Мая,това за рака е баш тъй.

# 133
  • София
И ракът, и скорпионът, са ужасни емоционални манипулатори. Държат се като жертви, а в същото време са насилници.
Отвратителни и като мъже, и като хора.
Грам доверие не можеш да им имаш.

# 134
  • на последния етаж
И аз така смятам, отвратителни - като мъже, като жени, като хора.

Общи условия

Активация на акаунт