Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 33 394
  • 779
  •   1
Отговори
# 165
Аз за никой от четерите познати риби не мога да кажа,че е проклетия,даже са съвсем разбрани и не са мързеливи,напротив,изключително дейни и четиримата.

Някой по-назад искаше да опитоми водолей-може,с добро и/или ако му станеш слабо място,но то това за кой ли мъж не важи ?
Дейни са, точни, не са мързеливи, да - напротив. Нооо само малко се изхлузват, когато трябва да се отстояват, докато не им опре ножа и няма накъде. 🙂

# 166
Дейни сме и мързеливи едновременно. Често ми се чудят как ми стига енергията за амнайсе дейности, че имам време и за кафенце с приятелка, а всъщност всичко, което наистина обичам да правя, е да лежа на плажа и да зяпам вълните неограничено време. Конфликти обичам обаче, умирам да се отстоявам с и без причина.
  Мартенска риба съм, но с луна в Овен.😁

# 167
  • Бургас
Това е от Овенчето, определено.От риба да чуеш ясно и точно аргумент, банкет трябва да вдигнеш.Даже и да им опре ножа пак ще намерят как да се изметнат или да избягат.

# 168
Винаги съм се питала чии представителки са тези, дето по цял ден лежат на плажа ... вече ще знам.
Мъж Риби, твърде флагматичен, във всякакво отношение.

# 169
  • Тра-ла-ла
И зодия Рак нямаме трън в г@з@ и поради тази причина няма нещо, което да ни сръчква трескаво на всеки половин час да търчим динамично по нови задачи, планове, мисиии и да си намираме занимания, за да не скучаем Joy Аз даже и следобяд обичам да спя на плажа Joy Иначе казано - искам, мога и знам как да бича айляк Stuck Out Tongue Winking Eye

Скоро си говорих с един Овен по темата. Той отивал за по час и половина на брега и после се прибирал. Бахти и морето прави този човек Joy Представям си как половин час се приготвям за плаж, още някакви минути до половин час пътувам за плажа и след час и нещо някой ми казва да събирам панаира и да се прибираме. Ако добавя в тази картинка 1-2 деца - съвсем няма как да стане. Но знам и други мъже Овни, които са си дзен и наистина си висят цял ден на плажа, жулят си леки питиета и т.н.

# 170
И женските представители овен са така. Два часа ми е макса. Става ми скучно. И много топло и размекнато. Това кибичене не го разбирам хич. Книжка нещо, ако си взема добре.
Не виждам какво може да прави човек на плажа, ако няма мрежа за волейбол или някви игри, ако не е сърфист или да пие по цял ден... 🤔

# 171
  • Тра-ла-ла
Има нещо, наречено релакс. И понякога това буквално значи да не правиш нищо и да не мислиш за нищо по-сериозно от джакузи, сладолед или питие. Но много хора не могат да забавят темпото или да си представят да не са заети физически или мисловно с нещо. Вероятно се чувстват все едно не са живи. Joy

99% от Овните и Овенките, които познавам - спортуват и все си имат занимания да ръчкат нещо. Интересно какво правят хората след 2та часа плаж? После 2 часа нещо друго си, после 2 часа трето. До тук са запълнени само 6 часа от 24ч ...уморих се само като си го помислих и то в никакъв случай не съм флегма Joy

# 172
  • България
Плажуването е едно от най-гадните неща за мен.
Жега, слънце, някакви насекоми те хапят, обикновено и деца крещят наоколо.
Единственото, което харесвам е морето и по възможност вися там до момента, в който Скорпионът реши, че цял ден на слънце му е почти добре.
И ето тук да подчертая, третата най-гадна зодия за мен, спомената на по-горния ред допълнително допринася за мнението ми с безкрайната си любов към целодневното пържене на плажа. Буквално - пържене.
Ако видите едър мъж, който се върти на слънцето като слънчоглед и жена с рокля, това сме ние, когато морето не позволява влизане. Миналата есен си взех и неопренов костюм за сърфисти, тази година ще се опитам да влизам и в студеното море и хич не ми пука колко странно ще изглеждам без сърф.
Не понасям плаж, сега се изнервих само от мисълта какво ме чака лятото.
Ех, как обичам планината през лятото. Ех!
Опс, да не пропусна, Везни съм и не мисля, че сме работохолици.
Почивката ми трябва да е на хладно и спокойно зелено място.

# 173
И ние сме везни и скорпион. Аз обожавам да плувам...ама буквално мога цял ден да стоя във водата,а той след половин час вече е полудял и цвърчи да си ходим...

# 174
  • София
Обожавам да плажувам, да се разбира да лежа цял ден на плажа, да смуча коктейли, да си чета книжки и отвреме на време да се топвам във водата. Водолей съм. Заобикоена съм от деви и овни дето грам не ги свърта, хубавото е че ако сервитьорката от плажния бар се покрие имам кой да ни носи коктейли Joy

# 175
  • Anywhere
И аз съм рак и аз мога часове наред да седя на плажа, да се пека, да разглеждам, да се разхождам, книжка да чета. Влизам до кръста през час два и то ако е адската жега и топла водата. Мразя да ми е студено! Обаче рибата до мен също обича да плажува. Обичаме да спим до късно, следобед да мързелуваме....Абе по темперамент си приличаме!

# 176
  • Бургас
Това със спането е типично.Аз съм с асц.овен, макар и телец обичащ комфорта,  и аз не мога дълго да стоя на едно място без работа, все си намирам нещо да правя, но не съм припряна като овен.Това със спането никога не ми е било понятно.Как е възможно да се търкаляш цял ден в леглото? Рибата може цели дни да проспи и пролежи ако го оставиш и има кой да го обслужва. За мен е пропиляно време, по-добре да отида на разходка или да направя гимнастика.Да си полежа час-два максимум бих могла, но до обяд  или цял ден абсурд.Редовно имаме препирни в почивен ден с неговото мотаене, половината ден заминава.

# 177
Познавах един Водолей с кой 25 години живях. Той обичаше да ходи сам на плаж хъхъхъ. Изобщо всички хубави неща за него обичаше да ги прави сам, не със жената, не със децата! Хубавите неща не се споделяха със семейството! Simple Smile
Та исках да кажа, че най гадната зодия за мъж е Водолей за пореден път!

# 178
  • София
Едно време като бях сингъл и ходех по командировки на морето и аз си умирах да ходя сама на плаж. Ама вече свикнах на друго.
Но по принцип водолейте си го можем да си прекарваме хубаво сами. Има хора без да има някой около тях полудяват, никога не съм ги разбирала.

# 179
Абе и аз съм ходила сама на плажа и ми е било добре, но винаги съм предпочитала да споделям хубави моменти със семейство си!

Общи условия

Активация на акаунт