Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 33 762
  • 779
  •   1
Отговори
# 180
Но по принцип водолейте си го можем да си прекарваме хубаво сами. Има хора без да има някой около тях полудяват, никога не съм ги разбирала.
Само една луна имам във Водолей, но съм същата. 🤭
Плаж, кино, ресторант... навсякъде мога, ходя и се чувствам прекрасно (и) сама.

# 181
Две от най-хубавите ми морета бяха соло Simple Smile отидох си самичка и десет дни си джитках съвсем сама... толкова свободна и щастлива съм се усещала твърде малко пъти.
И на мен луната ми е водолейска Grinning

# 182
Има нещо, наречено релакс. И понякога това буквално значи да не правиш нищо и да не мислиш за нищо по-сериозно от джакузи, сладолед или питие. Но много хора не могат да забавят темпото или да си представят да не са заети физически или мисловно с нещо. Вероятно се чувстват все едно не са живи. Joy

99% от Овните и Овенките, които познавам - спортуват и все си имат занимания да ръчкат нещо. Интересно какво правят хората след 2та часа плаж? После 2 часа нещо друго си, после 2 часа трето. До тук са запълнени само 6 часа от 24ч ...уморих се само като си го помислих и то в никакъв случай не съм флегма Joy
Не са 6 часа. До първото, второто и третото има и някакво време път, ако може пеша и, ако може с престой за някакъв оглед на нещо. Има и време за обяд, вечерно питие и вечеря. И ето денят е минал... 😂

# 183
  • Бургас
И аз съм с Луна водолей, но не мога така като вас,  защо така? По принцип съм самостоятелна за доста неща, но примерно ей така да отида сама на почивка, екскурзия, но непознато място ми се струва много страшно.Нещо моята не работи както трябва.

Да ви питам сега като мина Сатурн върху луните ви как се чувствахте през последните 2 години? Може и слънцата във Водолей да кажат при тях как беше.Сега ще минава в Риби, да му мислят те.
Скрит текст:
При мен  сякаш издърпа и скри всички приятели и близки, почти всички възможности за социален живот и останах сама със себе си.Странно, че не се чувствам зле, нито скучая, но е много странно как и защо стана.Както имаше много хора около мен, даже на моменти си мислех, че не искам никой да ме търси за да си остана насаме.

# 184

Но по принцип водолейте си го можем да си прекарваме хубаво сами. Има хора без да има някой около тях полудяват, никога не съм ги разбирала.

И аз така,мога у дома да прекарвам по цял ден сама и никога не скучая,дори и тв не пускам.

Обожавам да плажувам, да се разбира да лежа цял ден на плажа, да смуча коктейли, да си чета книжки и отвреме на време да се топвам във водата. Водолей съм.
+1
Все едно аз го написах.Много обичам във водата,но да е много топла,равна и бистра.Даже и книга да нося прочитам малко,мога да гледам в нищото с часове и да релаксирам смучейки коктейли с любима музика в слушалките.Дори и да съм с някого на плажа не е задължително да приказваме много,просто да има присъствие.Главата ми обаче винаги работи,дори и тялото да почива.

Луните дават голямо отражение в характера на човек.

# 185
  • София
И зодия Рак нямаме трън в г@з@ и поради тази причина няма нещо, което да ни сръчква трескаво на всеки половин час да търчим динамично по нови задачи, планове, мисиии и да си намираме занимания, за да не скучаем Joy Аз даже и следобяд обичам да спя на плажа Joy Иначе казано - искам, мога и знам как да бича айляк Stuck Out Tongue Winking Eye

Скоро си говорих с един Овен по темата. Той отивал за по час и половина на брега и после се прибирал. Бахти и морето прави този човек Joy Представям си как половин час се приготвям за плаж, още някакви минути до половин час пътувам за плажа и след час и нещо някой ми казва да събирам панаира и да се прибираме. Ако добавя в тази картинка 1-2 деца - съвсем няма как да стане. Но знам и други мъже Овни, които са си дзен и наистина си висят цял ден на плажа, жулят си леки питиета и т.н.
С мъж овен си седяхме от 10 до 19:30 на плажа и никой не е скучал, докато не сме правили нищо.
Колегата ми е телец - изприщва се от мисълта да стои на плажа.

# 186
Точно това харесвам на Овните, че са дейни, а не флегматични.
Аз мога да стоя на плаж цял ден и това да продължи около 2 последователни дни максимум. След което полудявам. Не разбирам хората, които отиват на почивка и в продължение на седмица правят едно и също - лежат на плажа по цял ден или същото, но на басейн.
За мен активната почивка е истинската почивка и обикновено навъртам по много киломентри. Сама също много обичам да пътувам и съм ходила на страхотни места. Не помня ситуация, в която да ми е било скучно в собствената ми компания.
Понякога си мисля, че съм хиперактивна - освен основна работа, имам хоби, което ми отнема доста време на седмична база и от което също печеля пари, отделно постоянно уча нещо ново и реално имам само 1 свободен ден седмично.

# 187
  • Бургас
Главата ми обаче винаги работи,дори и тялото да почива.

Луните дават голямо отражение в характера на човек.

И аз съм така никога не спирам да мисля и анализирам нещо, но това е от Меркурий.Моята водолейска луна не се разбира с планетите в телеца и от там идва голямо напрежение, но тези, които са с хармонични луни не би трябвало да се чувстват така.Иначе сама по себе си водолейската луна може да има периодични кризи заради естесвото на Водолей и Уран.

# 188
  • Тра-ла-ла
За кесене по цял ден на плажа най-добре сме си пасвали с Близнак и Рибок. Само, дето на моменти ми идва твърде много дудненето им. Joy И Овен е стоял с мен....за да ми угоди Joy От Телец и аз съм чувала, че не понася море и плажове, но той и планина не понася...може би и себе си не понася Joy Почти съм сигурна, че и на Козирог няма да му хареса на плажа, но с него така и не стигнахме до море само като чух, че иска да е след 15ти септември и то с ваучери, за да му легне по-евтино Joy Joy Joy

А висенето по цял ден на плаж не значи 7 дни ходене по една и съща пътека до един и същи чадър и ядене в едно и също капанче. Аз например всеки ден съм на различен плаж и съм ошетала всичко от Резово до Дуранкулак по няколко пъти. + Съчетано с посещение на някоя забележителност по трасето. Но като стъпя на пясъка - само с кран могат да ме преместят преди 17ч. Joy

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 19:29 от Джулая

# 189
Водолея мъжкия е супер за приятел и маса, но за семейство-🤮 Мойта луна е във везни, слънцето ми е телешко, аз съм тип overthinking, мозъка ми никога не спи, мисля и премислям, това е ужасно. Искам да стоя и да не мисля за нищо.

# 190
След 25 години (за пореден път го пиша) с Водолей, сега съм с Близнаци мъж. Харесва ми, другата противоположност на Водолея. Просто съм щастлива, че имало и мъже който да не са като водолея !Понякога ми идва много говоренето му, но му казвам: хайде да помълчим Simple Smile родени са на една дата с майка ми, та съм свикнала сякаш Simple Smile. Аз съм лъв на 27.07 Wink

# 191
  • Бургас
Няма ли да кажете водолейски луни, а и слънца,  как ви се отразиха последните години със Сатурн във Водолей?

Много ми е любопитно да сверя от астрологична гл.точка.Извинявам се, че не е по темата, но така или иначе стана въпрос, че има такива луни, а в живота не познавам други с такава.Може и на ЛС да не бъркаме темата.

# 192
Кои са тези последни години и на какво конкретно да са ни се отразили? Също съм с водолейска луна.

На мен последните 3 години са ми период на промени, предизвикателства и преосмисляне, но не знам дали това има астрологично обяснения или се дължи по-скоро на пандемията и начина, по който ми се отрази.

# 193
  • Бургас
Сатурн е във Водолей последните две години и оказва влияние, особено на тези с лични планети.Най-личните са Слънце и Луна. Със Слънце взаимодейства много по-добре отколкото с Луна. От друга страна Уран в Телец също се квадратираше с него.

За мен този период е самота, изведнъж сякаш живота посивя, хората се отдръпнаха или аз се отдръпнах, стана неусетно, нежелано.Но в крайна сметка аз точно осмислях много и се наслаждавах на самотата, но определено си бях в депресивни настроения.

За някой може да е било повече работа, отговорности, може да е било ограничаване на свободата, задължение, уроци, остаряване, депресия, дори и разклащане на здравето или обратно укрепване.При мен го имаше и този момент със здравето.

По индийската астрология има период, който започва още, когато Сатурн е на 30 или 45 градуса/забравих точно/ и след това и общо откарва поне 4-5 -6години, но интензитета е в знака на Слънце и Луна.

П.П. Оказва се, че е само за Луна и е 7 години и половина т.е обхваща общо 90 градуса.Но при всички положение и върху слънцето оказва влияние, просто може би е от друго естество.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 09:28 от Галчудо

# 194
  • Тра-ла-ла
Ако се жалвате от Сатурн във Водолей....почакайте и Плутон да влезе в този знак...да излезе и пак да влезе чак до 2044 г. Bowtie

Иначе ето подходящи астро теми
https://m.bg-mamma.com/?topic=1474374
https://m.bg-mamma.com/?topic=1415275

Общи условия

Активация на акаунт