Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 33 796
  • 779
  •   1
Отговори
# 240
Е що, сега да се развеждам ли?
....ама е съгласен в повечето случаи с мен, а това ми е жизнено важно.
Също е любвеобилен и знае как да ме гали по косъма.
ама как ще се развеждаш,луда ли си? Той просто отдавна те е нацелил къде ти е слабото място,а именно в горното,което цитирам. Дръж го здраво и не пускай,и намали една идея децибелите и ще си живеете прекрасно.

# 241
За мен, Козирог твърдо Не. Най- катастрофалната ми връзка. Ама ти може да се разбираш с рогатия дявол. Инатлив, ревнив, скъпертнк.

Лъвът е много щедър, заобича ли те, ще те носи на ръце. Просто за тях е важно тяхното Его и успееш ли да му спечелиш доверието, ще те благослови. Нооо, предадеш ли ги, очаквай, неочакваното. Също са много добри приятели и винаги ще ти помогнат.
Добри са със слабите и агресивни с хората, които са ги предали.

# 242
  • Тра-ла-ла
Кажете две думи за мъжете лъв и козирог.
С повече думи може и тук Simple Smile
Мъж Лъв https://www.bg-mamma.com/?topic=611566.180
Мъж Козирог https://www.bg-mamma.com/?topic=1258072.210

# 243
Козирог=дразнеща опърничавост, самочувствие без покритие.
Лъв=горд, обича себе си, обича да си угажда,не е лицемер, можеш да разчиташ на него, отговорен. Но ако си тънкообидна, не е за теб!

# 244
Те и за лъвовете казват, че са трудни характери ама аз много ги харесвам. Не са лицемери!
Това ме навежда на въпроса има ли лесни характери? Всеки си има някаква привичка, но има ли такива, с които се живее лесно?
А за лъвовете - едната ми номинация за тази тема са точно те. Ужасни, заядливи сърдитковци!

Green_lizard, стана ми много интересно, можеш ли да споделиш кои са и другите такива антагонистични двойки?

# 245
Затова всичко е до пасване .

# 246
Абе с последния такъв номиниран всички казваха, че сме като мъжка и женска версия на един и същ човек, толкова еднакво мислене и действия имахме. Казваха, че и визуално си приличаме чак. А реално не можехме да се дишаме, все един от нас подливаше вода. Та и аз си заслужавам номинация вероятно. Joy

А иначе силно и категорично номинирам И моите събратя - мъжките раци. НЯ-МА ВТОРИ като тях.

# 247
От земните зодии единствено жена Телец е в състояние да изтърпи драматизма на мъжа Риби. 😂

За мъжете Телци мнението ми е, че ако ненавиждаш зверски някой от тях до степен да искаш да се самоубие, ограничи го да живее с жени Водолей. 😁
Е, не се стърпях! Прочетох го на мъжа ми и мисля, че вече започна да се притеснява за себе си!🤣🤣🤣Вкара го в размисли и страсти!🙄🫣😆Викам му: аз съм ти наказанието в този живот! И той: на кого ли толкова лошо съм сторил!🤣

# 248
А иначе силно и категорично номинирам И моите събратя - мъжките раци. НЯ-МА ВТОРИ като тях.
+1! Живея с такъв. По - неамбициозен човек не познавам, с години си седи на нископлатената работа и не мисли даже за промяна. Вечното му безпаричие о*ира повечето му много хубави качества. Отделно е скучен.

# 249
Кажете две думи за мъжете лъв и козирог.

Козирог е много работлив ,последователен ,инат. Била съм с един Козирог -какво ли не направи,за да му обърна внимание ,адски упорит.

# 250

Green_lizard, стана ми много интересно, можеш ли да споделиш кои са и другите такива антагонистични двойки?
С., не само онова, дето можеш да намериш и прочетеш, е истина. Човек трябва да се уповава преди всичко на интуицията си и на своето разбиране за нещата, а другото да служи за ориентир на неговите мисли. 🙂

За мен такива двойки са жена Водолей - мъж Телец и жена Лъв - мъж Овен.

# 251
Сега се сетих че и скорпион не харесвам.
Нищо че съм рак и уж съм имала съвместимост с тая зодия.
Грънци имам Joy

# 252
То трябва дa се гледaт и достa други неща само по зодия най-обща характеристика може да се каже .
Aз рaци не обичaм много сa обидчиви.

# 253
Преди харесвах стрелци, но с колегата стрелец за малко до бой щяхме да стигнем, трудно се търпим.
 А навремето един стрелец пасивно ме ухажва цели седем години!

# 254
Аз ги харесвам доста. Плюсовете им ми се виждат повече от недостатъците. Даже за мъж това май ми е най-приемливата зодия.

Общи условия

Активация на акаунт