Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 33 797
  • 779
  •   1
Отговори
# 255
А иначе силно и категорично номинирам И моите събратя - мъжките раци. НЯ-МА ВТОРИ като тях.
+1! Живея с такъв. По - неамбициозен човек не познавам, с години си седи на нископлатената работа и не мисли даже за промяна. Вечното му безпаричие о*ира повечето му много хубави качества. Отделно е скучен.

Да се включа и аз с негативен вот срещу мъжете раци.

Две връзки съм имала с представители на тази зодия. Няма такова мрънкане, ако може само да яде и спи - най-добре. Да не забравяме и да излива пасивната си агресия. Отделно си доста права, че въобще не им се МИСЛИ за някаква промяна на работата. Единия си седя 10 години на една позиция, защото се разбира с мениджъра си ExpressionlessSmile Иначе не спираше да мрънка как не стигат парите и все няма.

И сега пак с рак имам някакво взимане-даване, мисля че ги привличам заради асц. ми козирог Disappointed Relieved

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 23:47 от MonicaGeller

# 256
  • Тра-ла-ла
И сега пак с рак имам някакво взимане-даване, мисля че ги привличам заради асц. ми козирог Disappointed Relieved
А слънчевата ти зодия е?

# 257
А слънчевата ти зодия е?

Не мисля, че е от нея, но - Луна и Слънце във везни.

# 258
  • София
Аз преди да питам как се казва, го питам коя зодия е Joy

# 259
Аз преди да питам как се казва, го питам коя зодия е Joy
И аз така, плюс час на раждане, ако може. Не ми помага особено, предвид че любимата ми зодия е Скорпион, но все е нещо. 😂

# 260
Евгени бил Раче. 😄

# 261
После пак някой да ме пита защо бягам от Раци Joy

# 262
Отвсякъде си му личи. На други също.

# 263
Голямо мекотело тоз муж.

# 264
Голямо мекотело тоз муж.
Абсолютно!
Присвива очички, кърти китки, "амх, мхм", хлъзгав... ужас! 🤢

# 265
Зависи от раците. Аз ги харесвам, мили са, не мекотели.

# 266
  • ВАРНА
Нито този ерген харесвам, нито предишния ( Виктор коя задоя е?). Като цяло си мисля, че никой уважаващ себе си мъж ( и жена) няма да се набута в този формат. За кандидатките за сърцето на ергените даже няма да се изказвам ...

# 267
Нито този ерген харесвам, нито предишния ( Виктор коя задоя е?). Като цяло си мисля, че никой уважаващ себе си мъж ( и жена) няма да се набута в този формат. За кандидатките за сърцето на ергените даже няма да се изказвам ...
Виктор е овен

# 268
  • Anywhere
Да ,ама "мекотелото" разкара скандалджийките....(или сценаристите)
Липсваше ми темата, скоро не сме хейтили мъжката част от зодиака 😁

# 269
Ох , голяма загуба😖 - като не следя "Ергенът"  не мога да се включа😆
Стигат ми две воднисти у нас 😉

Общи условия

Активация на акаунт