Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 33 808
  • 779
  •   1
Отговори
# 285
Ехеее това 20 г , ако не сте открили баланса ( отношение, доверие, толеранс) във връзката , след това всеки си заема полюса - свой креват, своя стая и т.н. и обикновено при  тези хора оправданията са все в нещо друго- зодия, други хора, но не и в самите тях. Човек не се променя изконно, но ако мисли и има желание се нагажда , но това искане е до време .

# 286
За 20 години се предполага, че или сте се напаснали или сте си хванали пътя.
Няма как,изведнъж да се събудиш до непознат човек

# 287
  • Тра-ла-ла
Няма как,изведнъж да се събудиш до непознат човек
По-често е ефекта на постепенно сварената жаба... Като живееш с някой 24/7 - промените идват лека, полека, незабележимо, с натрупване. То е като да питаш някой, който не те е виждал 6 месеца, дали те намира за много отслабнала. И да питаш някой, който всеки ден те е гледал.

А и с напредването на възрастта отрицателните черти се заострят още повече, някои не толкова изявени пък излизат на повърхността. Човек се уморява да се контролира, да се напасва. По към 3тата възраст хората спират и да се усещат как се държат, започват драмичките и т.н.

# 288
  • ВАРНА
...Човек не се променя изконно, но ако мисли и има желание се нагажда , но това искане е до време .

Ами много неща се променят за 20г - най-вече пораснахме, той си се коронова в неговото кралство и реши, че е цар и господар. На мен нещо взе да ми писва все аз да съм тази с компромисите, пък макар и до такава велика особа. Ковид и принудителната изолация вкъщи доста неща обостри, предполагам и двамата се видяхме в не много прекрасна светлина. За мен са доста на кантар нещата вече, но така като гледам - на него и през ум не му минава, че нещата са много сериозни и далеч отвъд линията на търпението ми. Категорично егото, авторитарността и чувството, че съм му като собственост много пораснаха за тези години. Въпреки,че говоря в прав текст, той все си мисли, че или съм в ПМС или не знам още какви звезди ми говорят . Луда работа ...

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 15:09 от morgana07

# 289
Трудна работа са човешките взаимоотношения.
Баланса се постига от двама - сега  ти, след това той ще стисне зъби, ще затвори очи, ще отстъпи крачка , ще поеме товар, абе не става само един да прави компромиси и да е толерантен защото другия го приема за нормалност, а след това когато се стигне до нарушаване на достойнството , липса на чуваемост и тотално отнемане на личното пространство трябват спешни мерки.
morgana 07 тръгнали сте двамата преди 20 г ЗАЕДНО , дано успеете да намерите пътя отново🍀

# 290
  • България
Катарзис му казват.
В един момент човек осъзнава, че се е променил в една посока, а този до него в друга.
И става трудно.
Трябва да решиш накъде. Или не трябва?
С годините слънчевата ми Везна явно взима превес над асцендента Скорпион и луната Овен.
Слънчевият Скорпион до мен си разиграва коня както си може, че и повече, а аз се отдавам на все повече размисли отколкото страсти. Innocent

# 291
  • София
Проблемът на водните е, че освен да мрънкат и да са недоволни, друго не правят. И повечето време прекарват в "обяснения" другите какви са и що са, вместо да си гледат своята паничка по простата причина, че това, което виждат изобщо не им харесва. Но понеже е по-лесно да мърмориш, вместо да свършиш нещо - затва се чувстват вечно нещо ощетени.

# 292
  • Тра-ла-ла
Донякъде е вярно това за водните. За жена иди-дойди, но за мъж е трагедия да е вечно в слабости.

Гледането в чуждата паничка не мисля,че е до зодия, а до лична неудовлетвореност, скука или просто кофти манталитет.

# 293
  • София
Манталитет на черупчестите е това.
Пуснали се по течението и гледат само кой за какво да им е виновен.

# 294
Манталитет на черупчестите е това.
Пуснали се по течението и гледат само кой за какво да им е виновен.
Телците и те същите - все някой друг им е виновен.
Да похваля моят рак тука, днес ми купи лаптоп, а вчера - цветя. За толкова години заедно на пръстите на едната ми ръка мога да изброя изобщо подаръците от него, хич не е щедър. Много ме зарадва.

# 295
Рак и Скорпион са много стиснати независимо дали разполагат с пари.

# 296
  • ...на безопасно
Стиснат е рака и на чуждите пари.
Снощи отиваме да пазаруваме. Аз имах средства за плащане.
Той само ме гледа какво хвърлям в количката.
Туй за кво ми било, онуй....
Ми не може ли да ми се дояде нещо на МЕН? И да си го купя с мои спечелени средства?
После ми се цупи цяла вечер.
Питам го какво има....нищо нямало....
Да бе...аз сякаш не си знам стоката..
Иначе той много добре си угажда. Цар е.

# 297
Товa е пaтология, не е от зодиятa.

# 298
  • София
Баш е от зодията. Всички раци гледат в чуждата паничка и недоволстват.

# 299
Чaк с тaкивa представители на  зодиятa не съм се сблъсквала .😀

Общи условия

Активация на акаунт