Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 33 819
  • 779
  •   1
Отговори
# 300
Стиснат е рака и на чуждите пари.
Снощи отиваме да пазаруваме. Аз имах средства за плащане.
Той само ме гледа какво хвърлям в количката.
Туй за кво ми било, онуй....
Ми не може ли да ми се дояде нещо на МЕН? И да си го купя с мои спечелени средства?
После ми се цупи цяла вечер.
Питам го какво има....нищо нямало....
Да бе...аз сякаш не си знам стоката..
Иначе той много добре си угажда. Цар е.
Аз съм чувала същите неща и за мъж Лъв, колкото и да е странно... уж са ларж и т.н., ама май само за себе си. 😁
Много е гадно стиснат и дребнав мъж, пък каквато ще да е зодия.

# 301
По-гадно от стиснат мъж няма, раците и телците съм ги забелязала, че са топа на скъперниците 😂 Другото отвратително нещо в мъжете е да лъжат и да не си държат на думата - тук вече царе са огнените зодии, начело е стрелецът…

# 302
Стрелец да лъже? Не съм забелязала такова нещо. Та ние сме до болка откровени.
Всички зодии си имат кусури. Но откровени патологии аз лично съм виждала при мъжете Дева и Водолей. Много тегави зодии, много дразнят.

# 303
Лъвът много лесно се обработва да дава😉отдалече обясняваш за нещо как е невъзможно, скъпо, не му е сега момента и т.н.  Автоматично на  момента му се включва огромното  ЕГО и дори не се усеща, че е манипулиран в стремежа си да докаже как само и единствено за него няма спирачки и невъзможни неща.

# 304
  • Тра-ла-ла
Баш е от зодията. Всички раци гледат в чуждата паничка и недоволстват.
Някой мъжки Рак много дълбоко ти е бръкнал в.. огъня Овенски Stuck Out Tongue Winking Eye

# 305
  • ВАРНА
Да, чесането на егото и прехласване по възможностите и достойнствата е ключово в живота със зодия Лъв. И майка ми е Лъв, като вземе внучетата да ги гледа след това е много важно да я изслушам да се похвали колко неща е направила за тях, колко и е било трудно и е дала 200% от себе си и накрая трябва да коленича и да и засвидетелствам безкрайното ми уважение и възхищение от жертвоготовността да бъде баба за 1 седмица през лятната ваканция. Както писах - изтощително е Smile Но пък споделят и гледат, когато на тях им е хубаво - и на половинката да е добре, това наистина е така. Ама като им е гадно трябва да съм готова да страдам и аз Satisfied
Баща ми е Рак, между другото, прекрасен човек - винаги позитивен, усмихнат, все гледа да даде - я ябълки, я домашно вино да занесе на приятели да почерпи. Прави нещо без да съм го молила и без да чака велики благодарности - може би вече въпрос на какво си научен. Ако е изпадал в някакви унили състояния - не съм забелязала, по-скоро лъвицата вкъщи вдигаше големите драми и шоу програми.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 18:38 от morgana07

# 306
Да похваля моят рак тука, днес ми купи лаптоп, а вчера - цветя. За толкова години заедно на пръстите на едната ми ръка мога да изброя изобщо подаръците от него, хич не е щедър. Много ме зарадва.

Това с повод или без?
„Ако стиснат мъж изведнъж започне да проявява щедрост, не е на добре...“ – стара народна мъдрост.

# 307
  • ...на безопасно
Цвет, това за лъва ме изкефи.
Не съм имала близки отношения с мъж лъв. Колеги, да. Важи написаното , такива са си лъвчетата.
Въздушните знаци за мен са по лъжите най вече.

# 308

Снощи отиваме да пазаруваме. Аз имах средства за плащане.
Той само ме гледа какво хвърлям в количката.
Туй за кво ми било, онуй....
Ми не може ли да ми се дояде нещо на МЕН? И да си го купя с мои спечелени средства?
После ми се цупи цяла вечер.

Леле, с такова не бих могла да живея  съвсем откровенно го казвам. Аз каквато съм прахосница и харча дори повече, отколкото изкарвам. Ако мъжът ми е такъв  до бой да сме стигнали.

# 309
Аз също съм стрелец и познавам няколко жени от тази зодия - всичките си казваме нещата в очите. От всички мъже стрелци, които познавам, обаче няма един, който да не лъже (единият направо си е патологичен лъжец). Овните и лъвовете в моето обкръжение също доста послъгват и не си спазват обещанията…
Девите за мен са крайно непоносими, големи женчовци са ми и те и раците, само мрънкат, въобщее 😀
С водолеите се разбирам, асцендентът ми е водолей, а и по много неща те и близнаците си приличат според мен с огнените.
Въпреки всичките минуси, определено предпочитам някой огнен или въздушен, но за семейство, моята статистика сочи, че са по-ненадеждни за съжаление 😀
Стрелец да лъже? Не съм забелязала такова нещо. Та ние сме до болка откровени.
Всички зодии си имат кусури. Но откровени патологии аз лично съм виждала при мъжете Дева и Водолей. Много тегави зодии, много дразнят.

# 310
Защо пък огнените да са безнадеждни? Напротив, много са лоялни, грижовни и предани към близките си. Ще дадат и последния си залък, да направят щастлив, човека който обичат. Естествено, срещу това, също се изисква лоялност и зачитане на тяхната особа.
Един вид, спечелиш ли ги, успееш ли да им влезеш под кожата,можеш само дивиденти да теглиш.
Мъжете овни, лъвове,водолеи са много щедри, когато обичат.

# 311
За щедри, са щедри, но не са постоянни. Специално за стрелец на 100% го смятам, за овните също имам такива впечатления и за близнаците. Много по-бързо им омръзва и търсят нови предизвикателства. Не ги съдя, аз съм същата, докато някой горещо ме вълнува съм готова на всичко, но бързо ми става скучно и вече не е същото. Изобщо около мен хората от тези зодии, всички са с разбити семейства за съжаление. Всички стабилни семейства, които познавам са от деви, козирози, раци, телци… Може просто около мен да са така нещата, но това са ми впечатленията.

Защо пък огнените да са безнадеждни? Напротив, много са лоялни, грижовни и предани към близките си. Ще дадат и последния си залък, да направят щастлив, човека който обичат. Естествено, срещу това, също се изисква лоялност и зачитане на тяхната особа.
Един вид, спечелиш ли ги, успееш ли да им влезеш под кожата,можеш само дивиденти да теглиш.
Мъжете овни, лъвове,водолеи са много щедри, когато обичат.

# 312
Ооо не, не мисля,че семейството зависи изцяло от участниците по зодии. Няма такава връзка, коя зодия си и дали ще имаш дългогодишно семейството. Има съвместими знаци, и не толкова, но колко примери има за семейства от несъвместими. И си се нагаждат хората.
Когато има любов, тогава има и компромиси и отстъпки.

# 313
  • ВАРНА
Мъжете ... лъвове... са много щедри, когато обичат.

И за това се съгласявам. С много неща се справят, пробивни, целеустремени, правят много за семейството ( по техния начин и разбирания). Колкото и да сме вдигали пушилка, трябвало ли ми е помощ - отзовавал се е. Не случайно са  казали, че трудностите сближават. В моя лъв доста практичност има, но откъм емоционални аспекти му накуцват нещата . Може Козирога в планетите да му оказва повечко влияние.  
За мъже приятели добре се разбирам пак с Овен и Стрелец. Земен Телец само познавам, но ми е малко тромав и твърде инертен сякаш, не се пали лесно за разни щури идеи и пътешествия, търси си комфорта и хубавата храна. Мъже 2 Рака познавам, хубави дълбокосмислени дискусии става с тях. Скорпионите са ми пълна мъгла, не говорят много, там изобщо не мога да разбера даже дали имат + или -  мнение за мен, а познавам 3-4 с години от общи компании. Пак инертни изглеждат, пък ме изненадват понякога с някое енергично тяхно хоби като планинарство или лов. Рибите също мълчаливи дълбоки води, но по се отпускат на философски разговори в компания. Това май са ми наблюденията за по-близки познати, но много зависи отношенията в двойка или между приятели са 👍
Около нас като най-стабилен мога да посоча брака на мъж Дева с жена Овен и на мъж Стрелец с жена Близнаци. Те си знаят истината - и аз допреди 2год спятах,ч е сме бетон, ама ето - ситуации всякакви и все някъде накапва в повече в един момент ...

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 21:12 от morgana07

# 314
Ох, притесних се. Аз съм Стрелец, ама и мъжът ми е Стрелец. Ще ни бъде ли за цял живот, няма ли да ни бъде...

Общи условия

Активация на акаунт