Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 33 665
  • 779
  •   1
Отговори
# 690
Реа, на едно мнение сме. По - големи манипулатор от тях няма. Добре, че е в миналото ми. Сега съм щастлива с друга недолюбувана тук зодия - скорпион. Не са лесни, но поне са честни.

# 691
Марципан, ти каква зодия си? Аз съм Лъв и аз съм с недолюбвана зодия тук - Близнаци и съм много щастлива вече няколко години! Grinning

# 692
Реа, Водолей съм. Най - гадната зодия, само че в женски вариант.

# 693
Аз за жените нямам такова мнение. Много приятелки имам около мен водолейки.

# 694
Жени водолей са ок.
Не понасям козирог и от двата пола.

# 695
Толкова лоши качества на тия Водолеи приписвате,  че се чудя, ако моят беше такъв изобщо нямаше да сме заедно и след 20 години.
Особено аз, каквато съм изискваща и контролираща  Лъвица, ако не беше ми отървал, отдавна да е сред бившите.
А той е толкова любвеобилен, страстен, грижещ се за моя комфорт, нищо да не ми липсва, че все едно чета за друга зодия, а не за Водолей.

# 696
Може би имат значение проявленията - ниско и високо на една зодия. Водолей жени и мъже винаги много са ми допадали като хора и приятели.

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 12:00 от Анонимен

# 697
  • Тра-ла-ла
Двама чужди мъже са ми се изтипосвали чисто голи пред очите. И 2мата Водолеи Joy Последният преди няколко дни. Joy Сигурно са си мислили, че са много екцентрични... Joy Нали зодията се описва като такава.

# 698
Аз за мъжете Водолеи съм забелязала, че тези родени януари са много различни от февруарските. С трима януарски съм в добри приятелско-роднински отношения 20+ години , а февруарските са ми като мъже Овен и Лъв- органична непоносимост .

# 699
Писала съм веднъж в темата за мъжа Водолей, имах досег с такъв екземпляр. Не ми се разказва отново същата история, добре че съдбата ни раздели. И в соц. мрежа се беше писал официално с кого е обвързан, и татуировка с името на въпросната жена имаше на врата си, но това не го спря да ме преследва и тормози на живо и в месинджър. Февруарски Водолей е. Никога не съм го харесвала толкова като човек, затова и така не го попитах за странната ситуация, в която се намира. Отгоре на всичко беше 16-17 г по-голям от мен, което за мен автоматично го слагаше в графата “педофил“!

С това си мнение не слагам всички мъже Водолеи под общ знаменател.

# 700
Добре, че има 12 зодии мъже и още толкова разновидности на тях. Но, със събрания ми богат опит, вече отдалече знам, с кои не се получава. Огън- вода..НЕ,  Огън- Земя, още по- твърдо НЕ.

# 701
  • ВАРНА
Аз пак да кажа, според мен много зависи и кой на каква възраст е. След 35+ да кажем ми се струва, че поузряват хората, стават по-осъзнати и сякаш не толкова зодията, колкото асцендента тежи повече. И за мен важи и половинът определено преминава от Лъв към Козирог.

# 702
Водолеите кръшкат, но са готини, за разлика от Девите, които хем кръшкат, хем са противни.

# 703
И двете зодии за мъж са ми брррр. Ужасни.

# 704
Водолеите кръшкат, но са готини, за разлика от Девите, които хем кръшкат, хем са противни.
Разсмя ме! Девите са друг свят. Бившия обаче няма да го прежаля никога. Но какво да се прави- живот.

Общи условия

Активация на акаунт