Рогато с рогато не е рядка комбинация. Още ли не си му разчекнала хороскопа да видиш къде са другите планети?!Тази сръдливост не е Овенска. Венера в Риби или друга лична планета във воден знак, евентуално в Телешки?
Но си зависи. Имам приятелки, на които косите са им се изправяли от стрелци и ги ненавиждат, защото са вятърничави, не може да им се има доверие и днес залитат по една, утре по друга, но аз такъв проблем не съм имала, макар че и тримата стрелци, с които съм имала връзки, с единия и до днес, бяха доста различни един от друг. Но, че обичат да послъгват отговаря на истината и за тримата

Имаше и периоди на разбиране, де, но тази крайност (според мен от овена) - нещо да е само черно или бяло, както и това безсмислено "бързане" в различни насоки просто заради самото бързане, идва в повече. Забравих и сериозно изявения егоизъм на близнаците.
Имаше и периоди на разбиране, де, но тази крайност (според мен от овена) - нещо да е само черно или бяло, както и това безсмислено "бързане" в различни насоки просто заради самото бързане, идва в повече. Забравих и сериозно изявения егоизъм на близнаците.Препоръчани теми