Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 33 375
  • 779
  •   1
Отговори
# 90
Аз съм писала многократно, но мъж Рак е кошмара на живота ми. Била съм с няколко, познавам други и съм категорична, че не бих си го причинявала пак. Не само тиранични, а манипулатори на тънко, интересчии, критикари и още много мога да изброявам. И винаги ти си длъжен, те никога и за нищо.

# 91
  • ...на безопасно
Споделям всичко написано за рака.
И аз съм писала доста за тях.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 18:49 от а Kеа?

# 92
Мъжките раци са мамини синчета, много на настроения и все се сърдят за нещо.

# 93
  • София
Ракът е повече мекотело, отколкото мъж.
Никоя жена не заслужава такова същество.

# 94
  • Тра-ла-ла
Мъжете Риби да не са по-малко мекотелести?! Joy

Мъжете Раци може да са мамини синчета, обаче тази зодия (и мъжете, и жените) много се грижат за родителите си. Което хич не е лошо. Нагледала съм се на случаи на зарязани болни стари хора от други зодии....

Иначе съм съгласна за останалото за мъжете Раци. Аз като жена Рак - не ги ги харесвам. В една връзка ми се иска аз да съм принцесата, а не мъжът до мен Joy

# 95
  • ...на безопасно
Първото ми гадже беше рибок.
Осем години по голям.
Ми...кво да кажа ...Ревльо един мекичък. Добряк.
Все се самоубиваше от разни драми...

# 96
Раците мен не ме дразнят, забавни са ми с това драматично ежедневие. Харесва ми,че са грижовни и домошари, освен това ми разбират настроението още като изправя рамене.😃  Имам си един от тези вкъщи, та се оправям и с шефа, същият такъв, но наскоро разбрах, че другия шеф е Дева и ми стана жал за мен си...

# 97
Раците мен не ме дразнят, забавни са ми с това драматично ежедневие. Харесва ми,че са грижовни и домошари, освен това ми разбират настроението още като изправя рамене.😃  Имам си един от тези вкъщи, та се оправям и с шефа, същият такъв, но наскоро разбрах, че другия шеф е Дева и ми стана жал за мен си...
Девите са ...хм... под всякаква форма - мъж, жена, шеф, човек...
В тях има по-малко топлина и емоция и от въздушните. 😬

# 98
  • Тра-ла-ла
Не знам каква зодия трябва да е един шеф, за да е читав. Ако е човек в ниските си проявления - ще ни сервира най-лошото от зодията си, независимо коя е тя.

# 99
  • София
Девите са ...хм... под всякаква форма - мъж, жена, шеф, човек...
В тях има по-малко топлина и емоция и от въздушните.
Но за сметка на това много наглост, колкото и да се издънят все теб ще изкарат виновен...или ще свият пренабрежително рамене "какво толкоз".

# 100

Шеф Дева. Не ми обяснявай. Ужасни същества, абе демони.
Майка ми е Дева, но ми е майка. Търпя я. Иначе не са много девите дето се разбирам.

# 101
  • Тра-ла-ла
Да ви дойде шеф Овен на главата. Да видите в действие девиза "Аз съм!". Колко ненужно динамични са до степен на хаотичност. Как постоянно сменят идеи, нареждания, ред на работа и мозъкът ти става миш-маш. Гарнирано с грубост и начукване на канчета. И колко тъпо упорити са и могат да направят една и съща грешка 10 пъти, защото кой е луд да мисли. Това отнема време. Действие си трябва...газ, газ, гаааааз. Те грешки не правят. И не смятат, че генерират проблеми. Все пак са безгрешни и те водят стадото...доста често към една и съща стена 😂 Ако нещо работи криво-ляво - няма значение, че е по-трудния начин. Няма време за оптимизация. Ако спре да работи - веднага ще измислят нова криво-лява схема и така до следващия път.

Казвала съм...имам 3ма шефове - 2 Овена и 1 Овенка. Които постоянно се надпреварват кой е по-по-най Bowtie

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 23:56 от Джулая

# 102
Ооо, ако говорим за шефове веднага “качвам” залога с Лъв. Е, няма угодия.
Все е “Аз, аз, аз”, ако изкажеш своето мнение - заяждаш се и си контра, ако се съгласяваш мълчаливо - “най-много ме изнервя, че мълчиш, мразя да мълчиш”.

Рак съм, но мъжете раци също ги номинирам. Най-много интриги, лицемерие и глупости от тях съм видяла, за съжаление.

# 103
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Да добавя шеф Козирог - девизът "нЕма, нЕма, па те!" - всичко е точно докато не реши, че нещо иска. Иска го вчера, веднага, бързо.
Освен това му липсва дар слово, или по-точно го е поизгубил с Ковида...
Влиза и ми казва ( никога не чука на вратата):
"Помниш ли онова, дето го писа оня ден?"
Аз щото за седмицата имам едно нещо да свърша в неговите очи, то е пряко свързано с неговата особа е на сън да ме бутнеш - да съм на струна да отговоря... Да не говорим за снимките в джакузито, и чатенето в 4 сутринта, защото не му се спи... УжасТ!
Добре, че се махнах от там...

# 104
  • Тра-ла-ла
Единият ми шеф Овен е с Венера в Риби и Марс в Рак. Там където не става с рога - обръща на лигня и драма. Все е жертва, все другите му виновни. И, да...много интриги. Дори за най-дребните и ненужни неща лъже, маже, прехвърля отговорност, сплетничи. Смятайте колко немъжки изглежда щом ме питаха дали не е мека китка Joy Не е.

Това Козирожкото зор, зор и ръчкане го има в единият ми колега. Има навика да звъни и в почивните дни рано ей, така. На мен не смее. Или чучне се в офиса без работа и устата започва да мели непрестанно без да му пука, че работим и то работа, която иска внимание и детайлност.

Общи условия

Активация на акаунт