Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 14

• 69 402
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
За Била знам, че са франчайз. Затова някои продукти не се предлагат във всички филиали.

# 76
  • София
Нашият в Надежда, София е в ремонт.
За коя Била става въпрос - на Бели Дунав или тази на Ломско шосе?

# 77
  • оттам, откъдето започва България
Учудващо за мен, но преоткрих Билла от тази година. Установявам, че все по-добри промоции правят.
Днес си взех любимата т.х-я Зева - 16 бр. за 11,99 лв. В никой друг магазин няма такава цена.
Също си взех и краве сирене Елена - 12,19 лв., кафе Чибо еспресо- 250 г за 3,59 лв. Пилешките бутчета също са по-евтини дори от Кауфланд - 3,69 лв.

# 78
  • София
Нашият в Надежда, София е в ремонт.
За коя Била става въпрос - на Бели Дунав или тази на Ломско шосе?
Те и двате са на бул. Ломско шосе.
Става въпрос за тази, която е на "Ломско шосе" 2, другата мисля беше на номер 171. Ако имате предвид спирките на метрото, тази в ремонт е на спирка Хан Кубрат.

# 79
  • София
Да, това имах предвид. Благодаря! Simple Smile

# 80
Билла нямат франчайз магазини, просто някои филиали са по-малки и някои неща от брошурата ги няма в тях - тези със синя звездичка.

# 81
Аз също все повече харесвам Билла. И не малък плюс е , че имам една близо до вкъщи и друга,на удобно място с колата, с хубав паркинг.

# 82
Не говорим за сините звездички, за тях е ясно, че са определени филиали.
Говорим, че тази конкретна Била имаше собствена брошура, а на стандартните пишеше, че брошурата не важи за нея.
Справка:
Пример от обща брошура-

Пример от брошура само за конкретен магазин-

# 83
Пилешките бутчета също са по-евтини дори от Кауфланд - 3,69 лв.
Тази седмица пилешките бутчета в Кауфланд са на същата цена- 3,69 лв/кг.

# 84
Не говорим за сините звездички, за тях е ясно, че са определени филиали.
Говорим, че тази конкретна Била имаше собствена брошура, а на стандартните пишеше, че брошурата не важи за нея.
Справка:
Пример от обща брошура-

Пример от брошура само за конкретен магазин-

Магазините на Билла са разделени на малки, средни, големи и премиум. В най-малките има ограничен асортимент. За тях не важи брошурата, която се качва в сайта, а само тази, която може да се вземе на място от магазина. Работех в малък магазин. Клиент търсеше кетчуп от онлайн брошурата, нямахме ме го и управителят обясни, че тази брошура не важи за нас, защото сме малък магазин. Няма никакъв франчайз.

# 85
Кафемашината е изгодна, не виждам точно модела, но най- евтината е над 600 лв

# 86
Точно за нея се чудя и аз дали си струва. Simple Smile Другите неща не ме блазнят. Ако някой друг има отзив за кафемашината, моля да пише, тъй като аз нямам опит с кафемашини и не знам какви характеристики трябва да се гледат! 😃 Знам, че искам само сама да си мели зърната и да има опция за капучино. ☺️

# 87
Тази май не е за капучино. Аз пък искам точно без. Сравнявах характеристики, повечето са еднакви,  като мощност, барове, вместимост на резервоар, програми...На филипс имат някакъв филтър за водата, което не е лошо според мен

# 88
За капучино би трябвало да имат всички машини на Филипс. То е отделно контейнерче, което се връзва за машината и се ползва приставката за пара, за разпенване. Не виждам с какво такава функция е по-удобно от нормално подгрято мляко.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт